rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Doğal şeyler bisey olmaz. Bende ağdaya giderim ama hiç pudra dökmediler bana. Neden ki?

mesela ben çok beyaz tenliyim ve cildim hassas. daha az acıtması için döküyor pudrayı. ayrıca koltuk altı ve o bölge çok kapalı kalan yerler olduğundan ne olursa olsun ter, nem vs oluyor. bu nedenle de kullanıyorlar.

Bende cok yasiyorum ama utanilcak bisey yok bunda.Agdadan snr tepki veriyor genelde akinti olur zaten.

O ne ki gülüm Geçen sene bir ablaya yaptırmıştım bana ne dedi biliyor musun 😒 senin şeyin ne kadar değişik 😁 daha önce gördüklerin neydi peki dedim bende.Aşırı uyuz olmuştum 😁 takılma bazıları çok densiz oluyorlar maalesef
Ay ne güldüm. Allah da seni güldürsün. Ne kadar hadsiz biriymiş. Ben bile uyuz oldum

Valla siz o bölgeye ağda yaptırmış birisiniz bu lazerde hiç bir acı hissetmezsiniz emin olun. Ben 1 kere özel bölgeye ağda yaptırmak istedim yarıda kaldı düşünün yaptıramadım. Direk temizlettim. O bölge için daha sonra lazer epilasyona gittim. Alexandrite cihaz. Tam 10 seans gittim. Bundan yıllar önce 3bin TL bayıldım. Tam Ohh bitti süper dedim. Doğum yaptım hamileyken tüm tüyler geri geldi. Yani lazer asla bitirmiyor. Sonra Bi dermatoloji uzmanına sordum. O da mevcut hiç birşey in tam olarak tüyleri bitirmediğini sadece bir müddet çıkmasını engellediğini söyledi. İnsan vücudu hep kendini iyileştirmeye kurgulanmış bir varlık. Lazer epilasyonda kıl kökü tahrip edilir ama vücut onu onarmak için 3 yıl 5 yıl çalışır ve sonunda onarır geri tüyler çıkar demişti. Bunun üzerine o merkezlere para dökmenin bir anlamı olmadığına karar verdim ve hep elimin altında olan bu cihazı aldım. Düzenli kullanıyorum bacaklarımda hiç yok mesela. Tek tük çıkıyor. Onu da cımbızla alsam yetiyor 3 4 ayda bir çıkmasa da aleti gezdiriyorum bacaklarda çok rahat. Özel bölge inatçı ama onda da acısız uzun süre rahatlık sağlıyorum. Bozulsa bişey gelse başına yeniden kesinlikle alırım
Bu bahsettigin cihazın atışı bitmiyor mu.. adi neydi değişmesi gerekiyormus atış bitince onlardan mı bu marka

Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.

zor değil, küçük yaşımdan beri kendim yapıyorum, yapışıp kalmıyor, deri falan mı!! 10 dk sürüyor.

Cok uzuluyorum boyle cok hikaye duyuyorum. Paket alip asla bitiremeyenler cok oldu. Toplu para verip. Bu konuda gercekten bildigim ve cevremde de 100% etkisini duydugum ve bizzat gittigim tek yer epidermdir. asla vucutla temasi yok, sahipleri doktor zaten her konjuya dikkat ediliyor. yapilmamasi gereken yerlere sirf para almak icin asla yapmazlar. tek gecerim. Istanbulda var baska illerde bilmiyorum
Merhaba. Siz epidermin İstanbul'da hangi şubesine gidiyorsunuz ? Önerir misiniz ? Ben de lazer epilasyon yeri arıyorum da.

Konu sahibine gelecek olursam, düşündüğünuz kadar utanç verici değil, bir süre sonra siz de o kadar üstünde durmazsiniz. Bir dahakine kon

bunu ilk defa duyuyorum 😱😱
ama bebeklere de pişik olmaması için poposuna falan pudra döküyoruz hatta elimizle her yere dağıtıyoruz
aynı şey değil mi ki
Bebeklere pudra kullanımı kesinlikle önerilmiyor, zararları kanıtlanmış bir uygulama deniyor. Ama ayda bir kere yapılacak bir işlemde kolaylık için pudra kullanımının çok önemi yoktur heralde.

Yani yapılan işleme göre çok önemli bir durum değil ama garip yine de bende bi tuhaf olurdum biraz.

Ben o bölgeyi makinayla alıyorum. Pudra sürüp yapınca çok ağrıtmıyor. Lazere gitmiştim koltuk altım ve diz altım bitti ama o bölge %30-40 civarı kaldı. kalanları o şekilde makinayla alıyorum.

Bir daha gittiğinde tampon yap girişe sadece.. birde aman dikat et yattığın yere kullanılan ağdaya spatulaya mikrop kapma

Erkek jinekologum ultrasonla içerde yarım saat takıldığından beri utanma duygumu kaybettim.
Zira çocuk sahibi olana kadar görmeyen kalmadı.
Elinizde olmadan başınıza gelen şeyler asla utanç kaynağı değildir.insanlık halidir.
Bana da bakmışlardı ama kilodun kenarından birde örtü vardı kist için gittigimde..

Back
X