rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Bence üzmeyin kendinizi onlar neler neler görüyordur :KK47: Not: lazeri tavsiye ederim. 🎈

Birde bir krem vardı adını hatirlamiyom ben hiç kullanmadım ama duymuştum agdadan önce suruyon uyuşturuyormuş acımıyormuş.. ne kadar dogru bilmem

İşte bazılarının öyle basit olmuyor, olsa kim ister gidip yaptırsın?
ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değil

Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.

Ergenlik zamanlarimdan bir anım aklima geldi. Ben özel bölgemi jiletle aliyordum. 🙄

Jilet acisiz ama kötü yanı cabuk cikiyor tuyler biliyorsunuz. Bu yüzden bir gece yarisi?! (saat 12-1) kendi kendime hazir agda bantlarini bir deneyeyim dedim.
Aldim agda bandini şak diye yapismistim kocaman alana çekerken yarisinda elimden kaydi ve bandin bir kismi orada kaldi canim feci yandi daha fazla çekemiyorum, devam etmem mumkun degil. 😂😂 Nasil cikaracagimi bilmedim, banyoya gitmek için odamdan ciktim altim ciplak agda bandi seyimde yapişik, o sirada annem uyanmiş yatak odasinin kapisini actigi gibi o halimle göz göze geldik. Bu kadar...🙂🙂🙂🙂🙂🙂

ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değil
35 yaşındayım, 20 yıldır ağda yapmaya çalışıyorum. Eldiven dahi denedim. Çamsakızı besliyor, jilet odunlaştırıyor. Sir ağda veya lazer harici bir çözüm yok bende misal.
Emin olun zor bir olay ki sizin çok zor diye tabir ettiğiniz şeye katlanıyor insanlar.

sizinki gayet normal utanmanizi gerektirecek bisey yok.
ne kadinlar geliyor bilseniz

Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.
sir agdami yapiyorsunuz?

ben bu meslegin egitimini aldim ama kendime yapamiyorum cunku hem bel hem boyun fitigim ve duzlesmesi var 5 dk egilsem 1 hafta agrisini cekiyorum oyuzden yapamiyorum mesela.
bu sebepten yapamayan insan sayisida coktur eminim.
musteri gozuyle baktigim da belki zor olabilir baskasina yaptirmak ama bu meslegi yapanlar icin zor olan bir baskasinin ozel bolgesini temizlemek degil
ozel bolgesinin hijyeninden bir haber gelen musterinin ozel bolgesinin temizligi
belkide aliskanlik oluyor zamanla ha koltuk alti ha kuku degisen bisey olmuyor genelde bu isi yapanlar icin

35 yaşındayım, 20 yıldır ağda yapmaya çalışıyorum. Eldiven dahi denedim. Çamsakızı besliyor, jilet odunlaştırıyor. Sir ağda veya lazer harici bir çözüm yok bende misal.
Emin olun zor bir olay ki sizin çok zor diye tabir ettiğiniz şeye katlanıyor insanlar.

Ben kuaföre gidenleri bile ilk kez kadınlar kulübünde okudum desem. Okuduğumda çok şaşırmıştım. Yakın çevremde kimse ağda için kuaföre gitmiyor. O yüzden çok tuhaf geliyor. Gidenlere kolay gelsin ne diyim, zor hakikaten

Alıntı yapamadım bir arkadaş sormuş ama , ameliyat eldiveni hani şu pudralı olanlar. Genital bölge için ideal. Önce ağda bandı sonra kalanlar eldivenle. Tertemiz oluyor. Tabii kendi bölgemden başka kimsenin özel bölgesini görmedim belki benimki seyrektir.

Merhaba. Siz epidermin İstanbul'da hangi şubesine gidiyorsunuz ? Önerir misiniz ? Ben de lazer epilasyon yeri arıyorum da.

Konu sahibine gelecek olursam, düşündüğünuz kadar utanç verici değil, bir süre sonra siz de o kadar üstünde durmazsiniz. Bir dahakine kon

Hic farketmez hepsi ayni sistemi uyguluyor. Ben Caddedekine gitmistim. Hepsi ayni ama dedigim gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Duzgunler sagolsunlar

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
normal seyler canım takma kafana

Tüm sayfaları okudum. Size yorum yapmak istedim 😊eldiven deneyin lütfen. İnanın tertemiz oluyor ve buna alıştıktan sonra azaldığını da farkediyorsunuz ben yıllardır eldiven kullanıyorum ama bende bu batik kılların çaresini bulamadım 😀

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
insanlık hali canım onlar neler neler görüyolar , bunu mu tutucak aklında bu gündemde, boşver unutmuştur bile :D

Back
X