rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Burda girdiğim polemik sebebiyle banlanmıştım. Hala beğenmedimler geliyor. Beni bi salsanız artık. Düşüncemi net ifade edemedim sanırım. Bikini bölgesinin görünmesiyle akıntının görülmesinin aynı olduğunu söylemeye çalıştım yani bikini bölgemi açabiliyorsam akıntıdan da çekinmem demek istedim. Burda geyik falan yapılmıştı hatta siz doktora da gitmezsiniz doğum da yapmazsınız diye hayır gittim de doğum da yaptım sağlık çünkü ve diğeri bana göre zorunluluk değil o yüzden benim tercihim böyleydi hem pis bir şekilde görünmesi daha çok rahatsız eder beni. Tercih meselesi. Kadın doğumcumla yolda karşılaştığımda aklımdan geçen direkt şuydu mesela 'aaa bu benim şeyimi gördü':KK53: biliyorum hanımlar biliyorum doktor benim şeyimi hatırlamıyor günde gördüğü 50 kişiden biriyim ama benim için de o doktor benim şeyimi gören nadir insanlardan biri onun için bir önemi olmasa da. Neyse bir nehirde iki kere yıkanmaz deyip bir daha bu konudan banlanmamayı umuyorum.

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
Onlar aliskin olmalilar böyle seylere normal bir durum kendinize dert etmeyin. Tek insan siz degilsinizdir böyle olan. Elinizde olan bir durum degil ki knlar neleriyle karsilasiyorlar kim bilir

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
Agdaya almadan once bir kac dakika soyunman için yanliz bırakılıyor ya da gittigimde tekrar lavaboya giderim sonuçta akinti olmasa da ter bile rahatsiz edebiliyor diye kurulamak maksatli cok az gitmisimdie ama hep boyle yaptim daha rahat bence bende dus almadan hic gitmedem yaratilisimiz geregi nemli bir bolge akinti da gayet dogal bir daha gittiginizde once bir lavaboya ugrayin oyle agda odasina gidin daha rahat edersiniz

Ağda Yaptırırken adet olup kanaması başlayan oluyor kız takma o kadar
Evet, benim de başıma geldi maalesef. Polikistik over var, doğum kontrol hapı kullanmıyordum o zamanlar. Hep gecikir, o ay erken geldi 2 hafta kadar. Uzandım tam başladı kadın, "regl misin canım?" dedi ben şok. "Daha olmamam gerekirdi, erken gelmiş" deyip özür dilemiştim. Normal karşılamıştı onu bile. Sohbet etmiştik sonrasında ağdayı yaparken. 5 yıl falan oldu, hâlâ aklıma gelince utanırım :olamaz: Yeni duş almıştım, kıyafetlerimi çıkarırken de bir damla bile yoktu çamaşırımda, tam o an başlamış galiba :KK53: Olabiliyor maalesef yapacak bir şey yok.

Evet, benim de başıma geldi maalesef. Polikistik over var, doğum kontrol hapı kullanmıyordum o zamanlar. Hep gecikir, o ay erken geldi 2 hafta kadar. Uzandım tam başladı kadın, "regl misin canım?" dedi ben şok. "Daha olmamam gerekirdi, erken gelmiş" deyip özür dilemiştim. Normal karşılamıştı onu bile. Sohbet etmiştik sonrasında ağdayı yaparken. 5 yıl falan oldu, hâlâ aklıma gelince utanırım :olamaz: Yeni duş almıştım, kıyafetlerimi çıkarırken de bir damla bile yoktu çamaşırımda, tam o an başlamış galiba :KK53: Olabiliyor maalesef yapacak bir şey yok.
Benim başıma gelmedi ama arkadaşım bayan kuaförü o çok anlatır gene bunlar kaza canım pis gelen bile oluyormuş afedersin taharetten habersiz hanımlarımız var hala

Buda rezillik mi 😅 ben ve arkadaşım küaforde cırakken bit gelin geldi neyse arkadaşımı soktular ağda ya pratik olsun diye gelin adetliymiş düşün kan geliyomus ve silip silip kıza ağda yaptırmış . Normalde yapmazsın ama biz bilgisiz olduğumuz için arkadaşım yapmıştı 2 hafta yemek yiyememişti 🤮🤢

Bacaklarinizi açıp yatmaya utanmiyorsaniz akıntıdan niye utaniyorsunuz. Sonuçta doğal birsey. Sizi ayiplamak için yazmadım. Ama ben ağda yaptırmiyorum mesela çok utanirim. Yani benim için bu daha utanç verici
Ne biçim üslup

Hala mı bu konu yeter artık beni salın bi şu konudan bildirim gelip durmasın tövbe ettim yazdıklarıma

bence rezil olmamışsınız,
insanlık hali bu. kontrol edemediğiniz fizyolojik bir olay rezillik sayılmaz ki,
o da ne güzel yardımcı olmuş. peçete vermiş size. neler neler görmüştür..

Back
X