Rezil olcam :(((((

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam,

Direkt konuya giriyorum malum işyerinde birisinden hoşlanıyordum. Sabah işyerinden birisine telefonda bi şey gösteriyordum. Yana kaydırınca hooop o çocuğun fotoğrafı çıktı ama kız gördü mü emin değilim. Ya bi insan bu kadar alık olamaz ya geröekten.

Şimdi napsam kıza direkt gördün mü demek saçma, ağzını nasıl aramalıyım.

Konuyu ilişkilere getirip sanki ona çok güveniyor gibi anlatsam mı. Böyle yapınca kız belki kimseye bununla ilgili konuşmaz.

Bi işi de elime yüzüme bulaştırmayım

Ya birilerine anlatıp dedikodumu yaparlarsa

Son düzenleme:
ay çok masum kıza ortak bir tanıdığımız olduğunu düşündüğüm birine resmini atacaktım diyebilirsiniz ama inanır mı bilmem

Sesinizi çıkarmayın, işi dallandırıp budaklandırmayın

Hiç karıştırma gördüyse de üsteleme ki önemli bişeymiş gibi yansıtma

cnm ona benzer birini bul internetten fotoyu çek. konu açılırsa elinde delil olsun. en kötü durumda bile bir senaryon olsun. kimseye güvenme.hele hele iş yerindekilere asla.

Gördüyse gördü sakın bir şey deme kanıtı yok bir şeyi yok söylese bile inkar edebilirsin üste çıkabilirsin çok zor bir şey değil

Bence eğer görseydi aa ne işi var bunun vs gibi tepkiler verirdi tepkisiz kalmış belki anlamadı bile.. uyuyan yılanı uyandırma derler ya bence sizde hiç bişey yok gibi susun .

Sadece hoşlantıymış zaten. Neden telefonda resmini tutuyorsunuzki? Çok aşık olsanız neysede.

Ya telefonda tutmuyorum aksine dikkatliyimdir bu tarz şeylerde dün arkadaşım merak etti ordan ekran fotosu almıştım. Şaaak ayağıma dolandı bugun

Kız nasıl biri? Ağzında bakla ıslanmayan bir tipse söylerseniz daha kötü. Az çok tanırsınız belki.

Boşuna evham yapıyor da olabilirsiniz belki hiç dikkatini çekmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…