ne çirkef insanlarmış. kaç kurtul yol yakınken. sevgilimin suçu yok diyosun ama ilk tartışmanızda annem annem diye gider dizinin dibine sen kalırsın ortada. bigün mutlaka barışıcaklar et tırnaktan ayrılmaz ve sen o insanlarla yüz yüze bakacaksın. çok ama çok kötü bi durum. iyi düşün.
şuanda annesine gidio duş alıo giyinio gelio okadar ve bana hep söylüo onlar benm ailem ama bu yaptıklarından dolayı affetmicem sanada zorla git demeye yüzüm yok diyo hep bana gitme görüşme ben herşeyi ikimiz için yapıcam diyo zaten öyle aile bagları güçlü biride değil annesine ve babasına cok uzak sevgisiz büyümüş biri oyüzden herşeyin mükemmel olmasını istiyo kapatırız kapımızı sen yeterki bazı şeyleri unut geri bakmayalım diyo ve ailemede bu şekilde knusuo babamdan biraz cekinir ama bilmiyorum tabi bende öyle susan biri değilimdir bana bunları yaptıklarında aradım annesini ağlıodum sinirden ''ayıp yaptığınız bundan sonra o evinize adımımı atmıcam git oğluna 28 yasından sonra evlencek birini bul nabıosanız yapın yazık ya kaç yasına gelmişsin benim dedikodumu yapıosun benim namusuma kadar mı düştünüz be ayıp değil mi dedim bi ablık boşluguma geldi dedi bana kaynana adayım ve cok dedikoducudur kendisi dedimki bana kızını kocanı cekiştirdin ağzımı açıp kimseye bişe sölemedim ama sen heop arkamdan iş çevirmişsin ölümlü dünya 60 yasındasın az dedikodu yapcana 2 rekat namaz kılda ibadet et dedim çok kötüyümmm bazende ağar konustum die düşünüorum ama cok sinirliydim
Evlendikten sonra öyle olmuyor işte. En kanlı bıçaklı ana oğul bile olsa evlendikten sonra bi kıymet biniyor. O kapatılan kapıdan kaynana çoktan girmiş oluyor
bunu hep düşünüyorum ama sevgilimn bi sucu yok oda bende mağduruz eve gitmi,o şuanda konusmuo ailesiyle beni reizl ettiler hiçbirşey istemiyorum onlardan diyo ve ben onu yalnız bırakmak istemiyorum ya nasıl insalar birkere ar4amadılar ailemi hiç umurlarında değil
şuanda annesine gidio duş alıo giyinio gelio okadar ve bana hep söylüo onlar benm ailem ama bu yaptıklarından dolayı affetmicem sanada zorla git demeye yüzüm yok diyo hep bana gitme görüşme ben herşeyi ikimiz için yapıcam diyo zaten öyle aile bagları güçlü biride değil annesine ve babasına cok uzak sevgisiz büyümüş biri oyüzden herşeyin mükemmel olmasını istiyo kapatırız kapımızı sen yeterki bazı şeyleri unut geri bakmayalım diyo ve ailemede bu şekilde knusuo babamdan biraz cekinir ama bilmiyorum tabi bende öyle susan biri değilimdir bana bunları yaptıklarında aradım annesini ağlıodum sinirden ''ayıp yaptığınız bundan sonra o evinize adımımı atmıcam git oğluna 28 yasından sonra evlencek birini bul nabıosanız yapın yazık ya kaç yasına gelmişsin benim dedikodumu yapıosun benim namusuma kadar mı düştünüz be ayıp değil mi dedim bi ablık boşluguma geldi dedi bana kaynana adayım ve cok dedikoducudur kendisi dedimki bana kızını kocanı cekiştirdin ağzımı açıp kimseye bişe sölemedim ama sen heop arkamdan iş çevirmişsin ölümlü dünya 60 yasındasın az dedikodu yapcana 2 rekat namaz kılda ibadet et dedim çok kötüyümmm bazende ağar konustum die düşünüorum ama cok sinirliydim
karlar yagar ızler ortulur
sozlunde gun gelır aılesının yaptıgını ututur
sen ve aılen yaptıgınız masrafla kalakalırsınız
dugunu bedavaya getırmek ıstıyorlar anlasılan
herseyı sıze yaptıracaklar sonra ogulları aılesıyle barısacak
cok cakal bır aıle ıle karsı karsıyasın
ben olsam ogullarındanda uzak dururdum
nede olsa yılan kuzu dogurmaz
Ailesi bedavaya getirmekten çok seni istemiyor gibi geldi bana öncelikle onun dışındada kv hadi kadın dedikodu yaptı bir derecede kp ohaa senin kızın namussuz der gibi erkeğin dedikoducusu Allah korusun işin çok zor şunu unutma nişanlın ailesiyle can ciğer olur kendi laf söyler senınkını kaldıramaz bir insan gelini sabah 5 te gelıyorsa söylermi ya
bu konuyada açıklık getireyim cünkü ben yeni yeni topladım kendimi sinirden
babasınıda aradım tek annesini değil tabiki çünkü ben haklıysam isterse babam olsun kimse susturamaz sevgilimde yanımdaydı o babasına cok saygı duyar hayatta konusamaz
kardeşlerşide öyle cok korkuolar adamdan adam dediğim dedik cok sert bi adam aradım yanında benim hakkımda böyle böyle konusuluo anneme dedim(ozaman babama sölediğinden haberm yoktu)
bunlar doğru şeyler değil herkes sizden korkupta herşeye boyun eğebilir ama ben susmam dedim ayıp değilmi falan dedim baya bişiler söledim adam kalp krizi gecircekti sesi kesildi bi ara işte senin yüzünden işe gitmio eve gelmio benm oğlum gidipte dükkan köşelerinde yatamaz orda burda dedi bende istediği yerde yatsın ben onu seviyorum ben utanmam ondan dedim bi baba olarak cok yanlış tutumunuz kaç yasına gelmiş hala hükmetmeye calışıyonuz doğru değil bunlar nasıl konusulur benimle ilgili dedim ben söyledim söylemesini dedi benn şokkkk oldum oan zaten hiçbişey demiyorum size nasıl bakıcaksınız benm yüzüme nasıl bu gelinim diceksiniz siz ya utanmanız yokmu dedim ben evlenin diye yaptım dedi ben kaçmıyorum burdayım zaten ayıp yaptıgınız bundan sonra hangi yüzle ararsınız bilemem de siz herkesi korkutu n kimse ses çıkaramasın bana sürekli baskı yaptınız evlenin diye ailemin karşısına nasıl cıkardım sizi suanda şaştım kendime yazıklar olsun dedim kapattım (şuanda sevgilime haber yolluo ablasıyla düğünlerini yapayım evlerini alayım nasıl istiyolarsa diye cünkü baktı sevgilim gitmiyo benim yanımda bilmiyorum ben cok diyorum istersen bitirelim anlaşamıcaz bu ailenden dolayı hep kavga edicez diyorum kapat bu konuları ben seninle mutlu olmak istiyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?