Rezil oldum bi bakar misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Guylussac

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
118
67
28
Merhaba kızlar . O kisinin de grupta oldugu yanlis gruba ekran fotosunu attim bi erkegin . Herkesten sil yaptim ama gorenler olmustur .Rezil olmaktan korkuyorum hic ilgim de yok kendisiyle . Hoslaniyorum falan sanmaz umarim Cok rezilce ya bn olsam rahatsiz olurdum birisi benim fotomu atsa . Kiz arkadas grubumun kurbani oldum . Bana ulasir mi sizce ?

Evet ya oyleymis .Allahtan kalabalik bi grup ve adim falan yazmiyor . Pesine dusmez umarim . Hic de tanimiyorum selam sabahim bile yok ya

Merhaba kızlar . O kisinin de grupta oldugu yanlis gruba ekran fotosunu attim bi erkegin . Herkesten sil yaptim ama gorenler olmustur .Rezil olmaktan korkuyorum hic ilgim de yok kendisiyle . Hoslaniyorum falan sanmaz umarim Cok rezilce ya bn olsam rahatsiz olurdum birisi benim fotomu atsa . Kiz arkadas grubumun kurbani oldum . Bana ulasir mi sizce ?
İlginiz olmayan kişinin fotoğrafı sizde ne arıyor ve ilginiz olmayan kişinin fotoğrafını yanlış da olsa neden bi gruba atma ihtiyacı duydunuz ?
Sonuçta doğru olan bir gruba atacaktınız beceremediniz 🤣 kafamda deli sorular
Kendinizi kandırmayın bence ilginiz var

İlginiz olmayan kişinin fotoğrafı sizde ne arıyor ve ilginiz olmayan kişinin fotoğrafını yanlış da olsa neden bi gruba atma ihtiyacı duydunuz ?
Sonuçta doğru olan bir gruba atacaktınız beceremediniz 🤣 kafamda deli sorular
Kendinizi kandırmayın bence ilginiz var
Of ya siz bile inanmadiniz 😂Kiz grubunda konusuyorduk kizlar tarif edince bn de bu cocuk mu demek icin wp profilini ss aldim ve oraya attim . Cok guzel di mi ? Umarim ustune dusmez cocuk . Allah var yakisikli bi tip ama hic ilgim yoktu ya yemin ederim 😭

O ne yapar bilmem de ben olsam "ne yapiyorsun sen benim fotograflarimla" diye biraz laf soylerdim galiba. 😬 Birinin fotosunu insan durduk yere baskalarina atmaz hoşlanma kismini cikartirsak y
dedikodumu döndürüyorlar belli ki diye dusunurdum.
Iste bn de tam oyle yapacagim icin aynisini o da yapar diye korkuyorum . Hoslanmayi falan gectim de kulaga psikopatca geliyor

Of ya siz bile inanmadiniz 😂Kiz grubunda konusuyorduk kizlar tarif edince bn de bu cocuk mu demek icin wp profilini ss aldim ve oraya attim . Cok guzel di mi ? Umarim ustune dusmez cocuk . Allah var yakisikli bi tip ama hic ilgim yoktu ya yemin ederim 😭
🤣🤣 bence bi sessiz kalın. Hiç olmamış gibi davranın. Bi nabız yoklayın bakalım. Belki de kimse görmedi

🤣🤣 bence bi sessiz kalın. Hiç olmamış gibi davranın. Bi nabız yoklayın bakalım. Belki de kimse görmedi
Bn silmeye calisirken birisi yaziyodu bile. Herhalde yanlis oldu galiba falan yazacakti .Insallah oyledir . Zaten adim falan yoktu da istese bulur herhalde

Guzel bi sey aslinda bn de rahat bi tipimdir ama simdi durdukyere iki dedikodu yapicaz diye gerildim aksam aksam
Ay gerilme, kiz dedikodusuna kurban gittin, kusura bakma de gec. Sorar kesin ne dediniz hakkimda diye. Belki ordan yurur gidersiniz bi ask dogar bzvzvvz

Anında sildiysen görmemiştir bence. Gruplara yazılan şeylere bakmıyorum ben genelde şirket grubuysa bilemem ama başka bir şeyse farkettigini sanmıyorum. Grupları sessize almayan yoktur herhalde. Bir de silsen de kaydediyor olması için ya başka uygulama kullanması lazım ya da fotoğrafı görmüş olması lazım. gördükten sonra herkesten sil yapsanız da kalıyor iPhoneda

Ama gercekten rezil bi durum ve en korktugum sey 😂
😔 Bn de cok korkuyodum basima geldi sonunda . Kendi sacma sapan bi fotom olsa daha az uzulurdum . Tek tesellim dedigim gibi pesine dusmesse bulamaz . Adim faln yok numaranin yaninda

😔 Bn de cok korkuyodum basima geldi sonunda . Kendi sacma sapan bi fotom olsa daha az uzulurdum . Tek tesellim dedigim gibi pesine dusmesse bulamaz . Adim faln yok numaranin yaninda
Erkekler hangi isin peşine düşmüş ya bosversene unut gitsin yasanmamis say😂

Anında sildiysen görmemiştir bence. Gruplara yazılan şeylere bakmıyorum ben genelde şirket grubuysa bilemem ama başka bir şeyse farkettigini sanmıyorum. Grupları sessize almayan yoktur herhalde. Bir de silsen de kaydediyor olması için ya başka uygulama kullanması lazım ya da fotoğrafı görmüş olması lazım. gördükten sonra herkesten sil yapsanız da kalıyor iPhoneda
Birisi kesin gordu de insallah arkadasi falan degildir . Adimi bulamaz di mi ugrasmaz bnce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X