Rezil oldum bi bakar misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler hangi isin peşine düşmüş ya bosversene unut gitsin yasanmamis say😂
Oyle yapicam artik olan oldu bi kere . Annem de diyor ki butun grup gormus bi de bn goreyim 🤦‍♀️ Sorarsa senden hoslandim dersin diyo tiye alıyo. Bn abarttim sanirim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar . O kisinin de grupta oldugu yanlis gruba ekran fotosunu attim bi erkegin . Herkesten sil yaptim ama gorenler olmustur .Rezil olmaktan korkuyorum hic ilgim de yok kendisiyle . Hoslaniyorum falan sanmaz umarim Cok rezilce ya bn olsam rahatsiz olurdum birisi benim fotomu atsa . Kiz arkadas grubumun kurbani oldum . Bana ulasir mi sizce ?

Şirket grubuna mi attınız yoksa okul falan mı ona göre değişiklik gösterebilir durum :)

200 kisilik okul grubu haliyle herkes kayitli degil birbirinde
O zaman sizi bulamaz rahat olun bulsa da ispatlayamaz (kendi görmediyse) olur da bir gün tanışırsanız gülerek anlatırsınız kızlardan biri, birini tarif etmişti ben de sana benzettim bu mu demek için fotoyu kız grubuna atacağıma senin olduğun gruba atmışım dersiniz olur biter 😊

Yani nadiren de olsa oluyodur

Şirket olsa yönetici, müdür vs vs var işinizden bile olabilirsiniz. Okul grubunda 1 maksimum 2 gün konuşulur unutulur belki bu kadar bile değil. Birisi sorarsa arkadaşım hoşlandığı çocuğu tarif ediyordu bizde kizlar grubundakiler okul gruplarını kontrol ediyorduk tarife uyuyordu yanlışlık ile okul grubuna attım büyütülecek bir mesele değildi dersiniz.

Şirket olsa yönetici, müdür vs vs var işinizden bile olabilirsiniz. Okul grubunda 1 maksimum 2 gün konuşulur unutulur belki bu kadar bile değil. Birisi sorarsa arkadaşım hoşlandığı çocuğu tarif ediyordu bizde kizlar grubundakiler okul gruplarını kontrol ediyorduk tarife uyuyordu yanlışlık ile okul grubuna attım büyütülecek bir mesele değildi dersiniz.
Sagolun ya rahatladim biraz

O zaman sizi bulamaz rahat olun bulsa da ispatlayamaz (kendi görmediyse) olur da bir gün tanışırsanız gülerek anlatırsınız kızlardan biri, birini tarif etmişti ben de sana benzettim bu mu demek için fotoyu kız grubuna atacağıma senin olduğun gruba atmışım dersiniz olur biter 😊
Ona senin fotonu atti biri deseler bu mrsaji sildiniz diye numaram duruyo orada . Ama cok kalabalik dediginiz gibi bulamaz bence .Sagolun rahatladim biraz

Ona senin fotonu atti biri deseler bu mrsaji sildiniz diye numaram duruyo orada . Ama cok kalabalik dediginiz gibi bulamaz bence .Sagolun rahatladim biraz
Rahat olun orda günde kaç muhabbet dönüyordur. Taaa nerde kalmıştır o mesaj (Kaldı ki grupta tek mesaj silen siz değilsinizdir). Siz şimdi hiç renk vermeyin. Bence zaten üzerine düşmezler ola ki düşerlerse gelin yazım buraya bi hal çaresi düşünürüz tekrar😊 ama dediğim gibi bence çok zor.

Rahat olun orda günde kaç muhabbet dönüyordur. Taaa nerde kalmıştır o mesaj (Kaldı ki grupta tek mesaj silen siz değilsinizdir). Siz şimdi hiç renk vermeyin. Bence zaten üzerine düşmezler ola ki düşerlerse gelin yazım buraya bi hal çaresi düşünürüz tekrar😊 ama dediğim gibi bence çok zor.
Su an en son benimki duruyor oyle de duragan bi grup😂 Bakalim yarin gidicem okula mecbur

Su an en son benimki duruyor oyle de duragan bi grup😂 Bakalim yarin gidicem okula mecbur
Hiçbir şey olmaz siz renk vermeyin. Hiç olmamış gibi davranın. Zaten gelip sormaz yaa benim foto mu atmışsın hayırdır diyecek hali yok 😂 ama sonra tanışırsanız böyle hafif bir yürüme durumu olursa bence söyleyin komik ve samimi olur 😊

Of ya siz bile inanmadiniz 😂Kiz grubunda konusuyorduk kizlar tarif edince bn de bu cocuk mu demek icin wp profilini ss aldim ve oraya attim . Cok guzel di mi ? Umarim ustune dusmez cocuk . Allah var yakisikli bi tip ama hic ilgim yoktu ya yemin ederim 😭
Belki görür ve buradan iletişime geçer ve de aranızda bişey başlar :)

Neden böyle bir şey yaptın..
Elin adamınin (tanıdık olsa da fark etmez) ekran goruntusunu neden atıyorsun ?
İzin aldın mı ?
Ne kadar ayıp,ne kadar saygısızca.
Milletle dalga geçmek için şu yaptiginiz şeylere bak..
Umarım ulaşır sana,bu sınır tanımazliginin ve simarikliginin cezasını çekersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X