Rezil oldum bi bakar misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ne zannederse zannetsin.
Sen niye attın ki arkadaslaruna adamın fotosunu

Büyük ihtimal görecek resmi görmese bile herkesten sil yapınca silindi yazısı görülür onu sorucak bu neydi diye
Resmi görürse durum vahim

Ben olsam büyük kavga çıkarırdım benim fotomu niye başkalarına yolluyorsun diye bir iki laf der siler engellerdim
Olucagida bu

Yaptığımız doğru değil ama olanda olmuş
Bundan sonra beklemede kalın tepki için

Covid olduğumuzda ,eşimde ağir atlatıyordu nefes alamıyor falan. Kızımın okul grubunda anlatıyordum akciğerlerine indi şu bu diye. Herkes geçmiş olsun,yapabileceğimiz birşey olursa söyleyin tarzında yorumlar yaparken,Gruba kadınlardan biri "oooo x'in ailesi de covid olmuş"(yanına da gülen emoji)tabi jet hızıyla sildi. Başka bir yerde dedikodu yapacakti patladi. Bende epey söylenmiştim bununla da eglenilmez yani falan diye. Rezil olmak böyle olur. Boşverin takmayın belki görmemişlerdir. Gördüyse sorar zaten kıvırırsınız bir şekilde.

Cocuk fark etmez belki ama galerisine kaydedilsiyse cok komik ya😄 galerisini de arada temizlemiyorsa orada sonsuzlukta kalacak😄

Covid olduğumuzda ,eşimde ağir atlatıyordu nefes alamıyor falan. Kızımın okul grubunda anlatıyordum akciğerlerine indi şu bu diye. Herkes geçmiş olsun,yapabileceğimiz birşey olursa söyleyin tarzında yorumlar yaparken,Gruba kadınlardan biri "oooo x'in ailesi de covid olmuş"(yanına da gülen emoji)tabi jet hızıyla sildi. Başka bir yerde dedikodu yapacakti patladi. Bende epey söylenmiştim bununla da eglenilmez yani falan diye. Rezil olmak böyle olur. Boşverin takmayın belki görmemişlerdir. Gördüyse sorar zaten kıvırırsınız bir şekilde.
hastalikla da mutlu olunmaz ki kotu kapliler kahrolsun ...

bizim üni zamanı dersane grubuna çocuğun biri arkadaş grubuna atacağı fotoyu gruba atmış (erkek cinsel organı:rolleyes:) altına komik bişeyler yazmıştı hatırlamıyorum rezillik. çocuk 1 ay filan dersaneye gelmemişti. grupta hoca da vardı sildi hemen fotoyu biz gördük tabi. :KK53: bundan daha kötüsü olmamış ya. bişeycik olmaz.

Bu olayın numara versiyonuda benim başıma gelmişti. Telefon montumun cebindeydi ve ekran kilidim yoktu o zamanlar . Tuşlara artık nasıl bir sırayla bastıysa montun kumaşı. Hala aklım almıyor gerçekten.
Çocuğun numarasını bir arkadaşıma, bir ablama ve o çocuğun kendisine messengerdan atmıştı.
Sonra girip baktım noluyo lan diye üç tane alt alta sohbet ve bir numara gönderilmiş. Hemen numarayı rehbere yazdım o çocuğun numarasıymış.:skandal: Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Arkadaşımla, ablamı hallettiydim yanlışlıkla falan diye. Ama çocuğun kendisine saçmaladıydım. Bir numara atmışım kusura bakma falan diye demiştim galiba yani o kadar rezil ki detay hatırlamıyorum, beynimden silmişim:halay::KK52:. Zaten 6 sene falan oldu galiba. Diğer gün okula giderken ölüyorum sanmıştım.:KK70:
Düşünsenenize biri size sizin numaranızı atıyor ne düşünürsünüz. Sanki birine atacakken ona atmışım gibi. Aşırı rezilceydi. Ondan kellide artık ekran kilidim var. :-)

Eklentiler

• Screenshot_20221110-004052_Pinterest.webp
    Screenshot_20221110-004052_Pinterest.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba kızlar . O kisinin de grupta oldugu yanlis gruba ekran fotosunu attim bi erkegin . Herkesten sil yaptim ama gorenler olmustur .Rezil olmaktan korkuyorum hic ilgim de yok kendisiyle . Hoslaniyorum falan sanmaz umarim Cok rezilce ya bn olsam rahatsiz olurdum birisi benim fotomu atsa . Kiz arkadas grubumun kurbani oldum . Bana ulasir mi sizce ?
Hahahah çok komik ama yaa😁😁 ciddi büyük rezillik olmuş ama kusura bakmayın inşallah görmemiştir😁

Neden böyle bir şey yaptın..
Elin adamınin (tanıdık olsa da fark etmez) ekran goruntusunu neden atıyorsun ?
İzin aldın mı ?
Ne kadar ayıp,ne kadar saygısızca.
Milletle dalga geçmek için şu yaptiginiz şeylere bak..
Umarım ulaşır sana,bu sınır tanımazliginin ve simarikliginin cezasını çekersin.
Malesef gormemis canim dualarin tutmadi . Yani sen hic hata yapmiyosun hayatinda ne guzel . Boyle devam et . Yalniz sunu belirteyim ortada dalga gectigimiz bi durum yoktu .Ayrica rahatsiz olacak insan da fotosunu bi yerlere koyup herkese acik yapmaz di mi ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X