- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.329
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Kabul ettikten sonra begenme ikonu gönderdi tepki vermedim o benden bekliyor ben ondan böyle yaşlanıcam galibavar mı bi gelişme:)
zaten anladığı için eklemiş yazın gitsin benceKabul ettikten sonra begenme ikonu gönderdi tepki vermedim o benden bekliyor ben ondan böyle yaşlanıcam galiba
Çocuk arap olay arap saçı haklısın.içinden çıkamıyorum akışına bıraktım artık.yazarsa suçumu itiraf edicem.biri bana aynısını yapsa çok gülerdim ama sevimli gelirdi.Kiz kıvıramamıssın yüz yüze gelip de hesabımı patlatmışlar diye ayrı bir sekilde yürüseydin adıma fake hesap acılmıs diye hahaha iyice arap saçı misali
bence de anladı yakalandıgımı hissediyorum.zaten anladığı için eklemiş yazın gitsin bence
Napiyo bu be derdim heraldeÇocuk arap olay arap saçı haklısın.içinden çıkamıyorum akışına bıraktım artık.yazarsa suçumu itiraf edicem.biri bana aynısını yapsa çok gülerdim ama sevimli gelirdi.
Normalde çok ciddi bir tipim.ben oldugumu anladıysa şok olmuştur.içimden ergenus çıktıNapiyo bu be derdim heralde
Çok güzel yazmıssınız okuyunca adeta gözümde canlandırdım sizi.ayıp olmazsa herşey bu kadar muhteşemken neden ayrıldınız?Neee? Biri Arap garsona mi aşık olmuş?
Konunun piri olarak kendi deneyimlerimi yazayım :))
Yillaaaaar yillaaaaar önceydi
Üniversiteden mezun olup ailemin yasadigi şehre dönmüştüm, nerdeyse tüm arkadaşlarım başka şehirlerde, ıssız güçsüz , depresyonun eşiğindeyken liseden bir arkadaşımla tarihi, şirin bir pasaja gittik. Garson geldi, dedi ki: ne istersiniz?
Ben de dedim, ne var?
Dedi ; çaaa vaaa, sıcak çaaaaa vaaaa, soğuk çaaa,taze çaaaa vaaa,eeee... Bayat çaaaa'
Ay dedim ben senin dilini yerim!
Sonuç olarak 3. Gidişimde molaya çıkacağını söyleyip peşinden gelmemi istedi (aslında ben önce molaya çıkacam ,hadi baybay falan dedi sandım, on dakka sonra jeton düştü:) ) sonra taksimin ara sokaklarında vodka falan içtik, pazartesi izin günüm dedi.
O pazartesi buluştuk
Ki ne buluşma...
Ennnnnn sevdiğim sevgilim -hatta enn yakın arkadaşim- oldu benim. Birlikte şehir şehir gezdik, bulusmadigimiz gün olmadı. Cidden coook harika bir insandi.
Sakın önyargili olma,Arap diye küçümseme. insanlar çeşit çeşittir. Bu benim Arap abisinin sevgilisini yolda biriyle gördüğü halde abisine söylememişti 'bana ne, belki de biliyor görmek istemiyor' diye , o kızla aile ortamında görüşmeye devam etmişti :)
Kıskançlık nedir bilmezdi, cooook açık gorusluydu.
Ondan sonra bir Amerikalı girdi mesela hayatıma, tipe bak tam Coni dersin ama ruhu usame bin khaled falandı, coook kıskanç ve çok geleneksel bir adamdı. Erkeklerin kadınlardan üstün olduğuna falan inanırdı , tutucu ve dindardi da
Yani insanları ülkesine göre yargılamamak lazım.
Eger sevgili olursanız işine yarasın diye şunları paylaşayim:))
Arapçada en yaygın aşk sözcükleri:
Alby - kalbim
Habibi -sevgilim
Aseli- balim
Rohi- ruhum
Battali - kahramanim
Zaten bir süre sonra habiboşlarin habiboşu, aseloş falan Türkçe Arapça karıştırmaya başlarsınız
Bahabbek - seni seviyorum
Biddi aklik- seni yerim
Bit habni? -beni seviyo musun?
Enti kli Şi? -Sen benim herseyimsin
Ben Arapça biliyorum deyince ananem falan seviniyor (kuran biliyorum zannediyor heralde) bilse 'seni yerim'in demeyi biliyorum ne der acaba
Çok güzel yazmıssınız okuyunca adeta gözümde canlandırdım sizi.ayıp olmazsa herşey bu kadar muhteşemken neden ayrıldınız?
çok güzel olmuş çok sevindim:)) inşallah çok mutlu olursunuz:)Canım yazmadım bayadır biz görüşmeye başladık lübnanlıyla.beni tekrar ekledi messengerdan sonra sildi.sonra ben ona niye ekledin niye sildin dedim oda yine resim istedi.bir cesaret attım resmimi woww dedi yelkenleri suya indirdi.ben oldugumu hiç anlamamış bile.çok mutlu oldu ben yine gelirsin diye seni bekliyordum zaten dedi.uzun uzun yazıştık.şimdi şehir dışında bir kaç güne gelecek buluşcaz.görüntülü filan konuşuyoruz.
Hepinizin de kafasını şişirdim yorum yapan herkese çok teşekkür ederimAaaa hayırlı olsun çok sevindim gerçekten, sabırla bekledin ve değdi buna,darısı da başımıza
ben demiştim dimi hoşuna gider diye:)maşallah maşallah:)Hayırlısı neyse o olsun.artık olmasa bile aklımda kalmayacak.onu tanımak istedim iki ay emek verdim.iç sesim hiç durmadı boşver dedim kaç kere kendime yok duramadım.bu arada yaptıgım fake hesaptan ekleme olayına hiç takılmadı hatta çok mutlu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?