- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Amannn gulerse gülsün içinde kalmasın yedin bitirdin kendiniKız hangi yüzle söyliyim iyice gülecek bana
O kadar belli oluyor mu ruh halimAmannn gulerse gülsün içinde kalmasın yedin bitirdin kendini
sabah ola hayr ola,Sonuç yok işte çözüm arıyorum ama çözüm yok
Yüz yüze gelirseniz,yada konusursaniz sizi terslerse. Misal sevgilim var falan derse yine. Cevabını verin allah aşkına ben burdan uyuz oldum arkadaş. Biraz diline gözüne hakim olsaydinda bende seni yanlış anlamasaydim de. Hiçte sevgilin varmış gibi değilsin maşallah de. Sinir oldum. Biz bayanların başı bağlıysa neredeyse nefes almamıza karisacaklar,bir fanusta yaşamamızı isteyecekler bu erkekler. Ama iş kendilerine gelince. Pörtlet gözlerine bile hakim olamıyorlar. Edep,haya,namus bu kavramlar sadece bayanlar için yaratilmadi. Biraz edepli olsunlar. Ters bir hareket olursa ağzının payını ver. Sen bir elektrik almissin ki yurumussun ne bu laubalilik.Lübnanlı görünce kaçarım artık
neeeee sevmek mi?Telefon numarası var bende bu arada ya kızlar seviyorum diyorum takıntı diyorsunuz fena taktım evet okuyorum güzel çözümler buluyorsunuz.benim durumu da çözelim el birligiyle
Mantıgın sesi gibisin kafam karışık bilmiyorum ya vardır bir hayır diyorum su akar yolunu bulur.sizler nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama insan 10 saniyede aşık olur sevgi uzun mesele bende aşık oldum işte.siz yıllarca tanıyıp ölçüp tartıp öyle aşık olan belediyeden aşık olma izni alan konu üzerinde ailece iştişare yapan birisiniz muhtemelen.aşk bu dimi iş anlaşması degil ansızın aşık olursun.inanın ömrüm boyunca sinsice yaşamadım içimden geldigi gibi davrandım.hayata bakış açımız belli ki çok farklıneeeee sevmek mi?
saçmalamayın Allah aşkına ne kadar tanıyorsunuz en fazla hoşlantı :)
hiçbişey yapmayın unutulup gider
Valla sizden iyi avukat olur bu yönden hiç düşünmemiştim.çok mantıklı konuştun gerçekten.ilk dikkatimi çeken iltifat eden oydu kendi kendime gelin güvey olmadım.önce umut ver asıl sonra sevgilim var.ama sevgili olayına pek inanmadım açıkçasıYüz yüze gelirseniz,yada konusursaniz sizi terslerse. Misal sevgilim var falan derse yine. Cevabını verin allah aşkına ben burdan uyuz oldum arkadaş. Biraz diline gözüne hakim olsaydinda bende seni yanlış anlamasaydim de. Hiçte sevgilin varmış gibi değilsin maşallah de. Sinir oldum. Biz bayanların başı bağlıysa neredeyse nefes almamıza karisacaklar,bir fanusta yaşamamızı isteyecekler bu erkekler. Ama iş kendilerine gelince. Pörtlet gözlerine bile hakim olamıyorlar. Edep,haya,namus bu kavramlar sadece bayanlar için yaratilmadi. Biraz edepli olsunlar. Ters bir hareket olursa ağzının payını ver. Sen bir elektrik almissin ki yurumussun ne bu laubalilik.
yoooo hayata bakış açımız farklı falan değilMantıgın sesi gibisin kafam karışık bilmiyorum ya vardır bir hayır diyorum su akar yolunu bulur.sizler nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama insan 10 saniyede aşık olur sevgi uzun mesele bende aşık oldum işte.siz yıllarca tanıyıp ölçüp tartıp öyle aşık olan belediyeden aşık olma izni alan konu üzerinde ailece iştişare yapan birisiniz muhtemelen.aşk bu dimi iş anlaşması degil ansızın aşık olursun.inanın ömrüm boyunca sinsice yaşamadım içimden geldigi gibi davrandım.hayata bakış açımız belli ki çok farklı
Benim eşim Yemen'li, ilk konuşmalarımızda bana " ben fal okumayı biliyorum sana okurum " demişti ( fal okumak der oBen gidip yüzyüze kahve sözü vermiştim fal bakacaktı bana şimdi benden nefret edecek
Ay çok tatlısınız bizde öyleydik ben sevimli tanışmayı batırmadan önce fal bakarım diyen her erkek kıza göz koymuştur zaten eski bir numara. İnşallah kaderimde hayırlısıysa bu çocuk vardırBenim eşim Yemen'li, ilk konuşmalarımızda bana " ben fal okumayı biliyorum sana okurum " demişti ( fal okumak der o) sonra buluştuk " burda uzun boylu esmer bi çocuk var sana da aşık " demişti Yalanmış tabi, benim fala olan zaafımı anlayınca öyle demiş. Sen bi fal baktir ona bence
Ay çok tatlısınız bizde öyleydik ben sevimli tanışmayı batırmadan önce fal bakarım diyen her erkek kıza göz koymuştur zaten eski bir numara. İnşallah kaderimde hayırlısıysa bu çocuk vardır
Hikayemiz çok benziyor o zamanHep hayırlısını iste, kaderinde varsa zaten hiçbir şey engel olamıyor. Kendimden biliyorum :) Tamam işte git bişey olmamış gibi " fal baktırmaya geldim " de :) Baştan sona okuyamadım henüz yazdiklarini ama bişey kaybetmezsin bence. Ben de buna benzer bişey yapmıştım başlarda eşim de anlamıştı ama gülüp geçmiştiHayırlısı olsun ikiniz için:)
Hikayemiz çok benziyor o zaman
Ben arkadasimla kahve icerken simdi ki erkek arkadasim gelmisti.ben falan bakayim sana dedi.bosanmissin sen birde kizin var ve hayat sana yeni bir ask yeni bir evlilik sunuyor gözünu ac etrafina bir bak demisti : )ben lavobaya gidince sorup öğrenmiş arkadasimdan.bende actim gozumu baktim hala bakiyorum onaBenim eşim Yemen'li, ilk konuşmalarımızda bana " ben fal okumayı biliyorum sana okurum " demişti ( fal okumak der o) sonra buluştuk " burda uzun boylu esmer bi çocuk var sana da aşık " demişti Yalanmış tabi, benim fala olan zaafımı anlayınca öyle demiş. Sen bi fal baktir ona bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?