- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.329
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Faldan yürü diyorsunuz yaniGit kız git baktir şu falı. Hiç çekinme en fazla ne kaybedebilirsin. Vakit kaybetme, araya zaman giriyor adam neredeyse seni tanımayacak. Süslen püslen, güzel giyin, kendine güven ki ona da yansısın.
Ben arkadasimla kahve icerken simdi ki erkek arkadasim gelmisti.ben falan bakayim sana dedi.bosanmissin sen birde kizin var ve hayat sana yeni bir ask yeni bir evlilik sunuyor gözünu ac etrafina bir bak demisti : )ben lavobaya gidince sorup öğrenmiş arkadasimdan.bende actim gozumu baktim hala bakiyorum ona
Bizde bu fal meraki oldukca demek ki : )Yaaa ne guzel:) Allah mutlu etsin inşallah :) fal bahanesine kaç ilişki başlamış yaa
Bizde bu fal meraki oldukca demek ki : )
Sonu guzel falinizi yasamissiniz sizde allah bozmasin mutlulugunuzu
Tıp çaresiz kalıyor degil mi?hiç hareket alanım kalmadı malesef oda hiçbir zaman yazmayacak bende istesemde adım atamam.malesef bu iş başlamadan bittiO yazmadan yazmamalısın.
Malesef aranızda hararetli bir konuşma geçmiş öneri veremiyorum :/
Tepkisiz kal
Hayırlısı olsun hakkındaTıp çaresiz kalıyor degil mi?hiç hareket alanım kalmadı malesef oda hiçbir zaman yazmayacak bende istesemde adım atamam.malesef bu iş başlamadan bitti
Şöyle canım beni ilk görünce hemen samimi oldu ya bu çocuk kesin çapkının biri diye düşündüm.bir yandan da hoşlanıyorum iki arada kaldım.güya fake hesaptan ekledim o hemen kabul edip yelkenleri suya indirip atlayacak buluşmak filan isteyecekti bende çapkın bu adam diyip soguyacaktım ve olay kapanacaktı.suçlu o olacaktı böylece unutacaktım.fakat gördüğün gibi ava giderken avlandımaynı benim olay :)ama sizin yaptığınızı bana yaptı. ben çoook hoşlandığım halde adamın fakeden yürümesne tabiki müsade etmedim.yani tepkisi normal sorun yok. sizin yapacağınız restoranta gidin zaten ilk anda anlarsınız anladımı anlamadı mı anladıysa açık açık konuşun bence gerçekten ters tepmez. eğer anlamamışsa ona alan yaratın mesela gerçekten ekleyin ne olacakki?ama gerisini ona bırakın o yazıyosa yazsın. ama neden böyle bi kafaya girdiniz gerçekten merak ediyorum hani gerçekten ne sebepten
hiç sorun yok:)eğer o da sizden hoşlanıyosa hoşuna bile gitmiştir. yani ben bazen düşünüyorum ruh hastasımı acaba diye sonra tatlı bi ruh hastası diyorum:)bence gidin sıcağı sıcağına anlarsınız sonra da ona göre şekillendirirsiniz olayları. gerçektwn rahat olun bi sorun yokŞöyle canım beni ilk görünce hemen samimi oldu ya bu çocuk kesin çapkının biri diye düşündüm.bir yandan da hoşlanıyorum iki arada kaldım.güya fake hesaptan ekledim o hemen kabul edip yelkenleri suya indirip atlayacak buluşmak filan isteyecekti bende çapkın bu adam diyip soguyacaktım ve olay kapanacaktı.suçlu o olacaktı böylece unutacaktım.fakat gördüğün gibi ava giderken avlandım
inanın çok tatlısınız:)benimkş en az 10 kez yaptığı için öyle düşündüm:)ama o da kendini rezil gibi hissettiği için debelendi heralde. ama inanın ben rezil görmüyorum. o da görmüyodur. bakın gerçekten yarın gidin oraya anladığını anlarsınız ve samimice söylersiniz gerçekten bişey yok ki bence sizinle yazışırken anlamadı.siz de kurtulursunuz bu hislerdenMoralim bozuldu açıkçası.gerçekten sevgilisi varsa küçük düşerim diye korkuyorum.aynen senin gibi ruh hastası oldugumu düşünür.kafanızı da şişirdim bu konuda arkadaşlar kusuruma bakmayın.
Ee baktı ki geri çekildin adım attı.Şimdi beni messengerdan eklemiş kabul ettim.
Begenme işareti gönderdi tepki vermedim.benden hareket bekliyor ses çıkarmıycam ekleyen eninde sonunda yazar.o kedi buraya gelecekEe baktı ki geri çekildin adım attı.
Tepkisiz kalmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?