Rezil oldum(lübnanlı garson)

Yaaa ne guzel:) Allah mutlu etsin inşallah :) fal bahanesine kaç ilişki başlamış yaa

O yazmadan yazmamalısın.
Malesef aranızda hararetli bir konuşma geçmiş öneri veremiyorum :/
Tepkisiz kal

O yazmadan yazmamalısın.
Malesef aranızda hararetli bir konuşma geçmiş öneri veremiyorum :/
Tepkisiz kal
Tıp çaresiz kalıyor degil mi?hiç hareket alanım kalmadı malesef oda hiçbir zaman yazmayacak bende istesemde adım atamam.malesef bu iş başlamadan bitti

aynı benim olay :)ama sizin yaptığınızı bana yaptı. ben çoook hoşlandığım halde adamın fakeden yürümesne tabiki müsade etmedim.yani tepkisi normal sorun yok. sizin yapacağınız restoranta gidin zaten ilk anda anlarsınız anladımı anlamadı mı anladıysa açık açık konuşun bence gerçekten ters tepmez. eğer anlamamışsa ona alan yaratın mesela gerçekten ekleyin ne olacakki?ama gerisini ona bırakın o yazıyosa yazsın. ama neden böyle bi kafaya girdiniz gerçekten merak ediyorum hani gerçekten ne sebepten

kaç yaşında insansınız reeldr hoşlandığını hissetmişseniz hoşlanmıştır güvenim hislerinize bişey olmaz ya:)sizi kullanmak istiyodur filan diye yazanlar da olmuş e aynı şekilde kaç yaşında insansınız onu da anlarsınız yol verirsiniz gider.

Şöyle canım beni ilk görünce hemen samimi oldu ya bu çocuk kesin çapkının biri diye düşündüm.bir yandan da hoşlanıyorum iki arada kaldım.güya fake hesaptan ekledim o hemen kabul edip yelkenleri suya indirip atlayacak buluşmak filan isteyecekti bende çapkın bu adam diyip soguyacaktım ve olay kapanacaktı.suçlu o olacaktı böylece unutacaktım.fakat gördüğün gibi ava giderken avlandım

hiç sorun yok:)eğer o da sizden hoşlanıyosa hoşuna bile gitmiştir. yani ben bazen düşünüyorum ruh hastasımı acaba diye sonra tatlı bi ruh hastası diyorum:)bence gidin sıcağı sıcağına anlarsınız sonra da ona göre şekillendirirsiniz olayları. gerçektwn rahat olun bi sorun yok

Moralim bozuldu açıkçası.gerçekten sevgilisi varsa küçük düşerim diye korkuyorum.aynen senin gibi ruh hastası oldugumu düşünür.kafanızı da şişirdim bu konuda arkadaşlar kusuruma bakmayın.

Moralim bozuldu açıkçası.gerçekten sevgilisi varsa küçük düşerim diye korkuyorum.aynen senin gibi ruh hastası oldugumu düşünür.kafanızı da şişirdim bu konuda arkadaşlar kusuruma bakmayın.
inanın çok tatlısınız:)benimkş en az 10 kez yaptığı için öyle düşündüm:)ama o da kendini rezil gibi hissettiği için debelendi heralde. ama inanın ben rezil görmüyorum. o da görmüyodur. bakın gerçekten yarın gidin oraya anladığını anlarsınız ve samimice söylersiniz gerçekten bişey yok ki bence sizinle yazışırken anlamadı.siz de kurtulursunuz bu hislerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…