• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum offf

seherrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
478
0
96
44
Diğer
Ben bir yerde sekreter olarak çalışıyorum.Az önce çok fena pot kırdım rezil oldum yaa patronuma iş arkadaşlarıma karşı.Üstelik eşimde ziyarete gelmişti.O da vardı üfff çok fena oldum yaa...
Nedenine gelince patronuma misafirler gelmişti ama daha önceden tanışıyorduk.İçerisi müsait değildi 5 dakika bekleyin haber verelim dedim.O arada muhabbet falan ettik.Sonra bir anda patron dışarı çıktı içerdeki misafirlerle beraber.Hepimiz tabi ayağa kalktık falan.İçeri girmek için bekleyen misafir 1 saattir burada bekliyoruz üstelik çayda ısmarlamadılar falan diye espiri yaptı.Bende yalan söylüyor dedim.Patronum falan herkes şaşırdı.Öyle konuşulmaz dedi patronum ben tabi kıpkırmızı oldum.Rezil oldum.Nasıl çıktı bir anda o laf bilmiyorum ya....:14:

iş hayatında bazen böyle replikler oluyor malesef evet seninde üslubun (yalan söylüyor) şaka yoluyla söyleseydin keşke ama olan olmuş artık sende özür dilersin

Ben bir yerde sekreter olarak çalışıyorum.Az önce çok fena pot kırdım rezil oldum yaa patronuma iş arkadaşlarıma karşı.Üstelik eşimde ziyarete gelmişti.O da vardı üfff çok fena oldum yaa...
Nedenine gelince patronuma misafirler gelmişti ama daha önceden tanışıyorduk.İçerisi müsait değildi 5 dakika bekleyin haber verelim dedim.O arada muhabbet falan ettik.Sonra bir anda patron dışarı çıktı içerdeki misafirlerle beraber.Hepimiz tabi ayağa kalktık falan.İçeri girmek için bekleyen misafir 1 saattir burada bekliyoruz üstelik çayda ısmarlamadılar falan diye espiri yaptı.Bende yalan söylüyor dedim.Patronum falan herkes şaşırdı.Öyle konuşulmaz dedi patronum ben tabi kıpkırmızı oldum.Rezil oldum.Nasıl çıktı bir anda o laf bilmiyorum ya....:14:

aman boşver, patronun orda espri yapıp seni zor durumdan kurtarabilirdi ama kendisi herkesin içinde sana fırça çekmeyi uygun görmüş
bence bu hikayede rezil olan biri varsa patronun benim gözümde
olabilir insanlık hali, ağzından kaçmış olabilir, üzme kendini

insanin agzindan olur olmaz seyler cikiveriyor bazen boyle :9:
hepimize oluyor canim uzme kendini.
hemen unutulur zaten :1:

mesai saatim bittiği için dün alalacele yazıp çıktım arkadaşlar.Dünkü olaya gelince,misafir espiri yaptı evet ama patron anlamadı dik dik yüzüme baktı.Bende o anda ne diyeceğimi şaşırdım milletin içinde misafire yalan söylüyor dedim.Ay hala daha nasıl söyledim inanaamıyorum kendime.Patronda öyle konuşulmaz diyince mosmor oldum.Sonra içeri g,irdiler çok fazla uzamadı konu.Ama o anda eşimde vardı onun yanında çok mahcup oldum.İş arkadaşlarınıda geçtim sonuçta herkes arada patronundan laf işitiyor.Eşim birde akşam gelmiş yalancı denmez diye dalga geçiyor benimle.:60:
Neyse bundan sonra daha dikkatli konuşacağım.

Canım sen bunu ilişkiler hayatın içinden bölümünde 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğine yaz '
Bak orada ne rezillikler var.. bundan bişey olmazz :61:

cok sırınsın ya:) bana gore patronun rezıl oldu benım gozumde de.tam bı kiroymuş bır bayan oyle ıkaz edılırmı cok yanlısını gostermek ıstyosun mısafrn gdince uygun bi dılle anlat. Bak esının de komıne gtms. Cok sekersın canım bence cok hazır cevap olmus hemde:3:

hangimizin başına gelmediki :D merak etme yalnız değilsin ben ne potlar kırdım neler yaptım fermuarı yokki ağzımın :9: hocalarıma bir üstüme sokaktaki vatandaşa anneme babamaa herkese ne potlar kırmışımdırr ohoo :27: :27: patronda azar çekmiş hemen sana ya boşver düşünme bunu :66:

Bencede güzel espiriymiş:34:
Arada böyle pot kırmalar olur dert etme kendine..Robot değiliz ya..Ağzımızdan çıkıveriyor bazen istemediğimiz kelimeler.:44:

Aklıma geldikçe gülüyorum diğer yandan da patrona sinir oluyorum.Milletin içinde öyle konuşulmaz politik olmalısın bu gibi durumlarda diyor..

Ama benim verdiğim tepkide bir garipti ya ses tonum falan.Misafir sadece espiri yapmak istemişti.Ben nasıl sazan gibi atıldım ortaya yalan söylüüüyorrr dedim.Sanki mahkemede birşeye itiraz ediyor gibi:60:

Aklıma geldikçe gülüyorum diğer yandan da patrona sinir oluyorum.Milletin içinde öyle konuşulmaz politik olmalısın bu gibi durumlarda diyor..

Ama benim verdiğim tepkide bir garipti ya ses tonum falan.Misafir sadece espiri yapmak istemişti.Ben nasıl sazan gibi atıldım ortaya yalan söylüüüyorrr dedim.Sanki mahkemede birşeye itiraz ediyor gibi:60:
:1::1: gözümde canlandırdım da fena olmuş valla
bende bu durumlarda politik değilimdir espiri yapılır bazen banada hemen suratım düşer işyerinde ya espiriydi filan olurlar
boşver zamanla unutulur sende ilerde hatırladıkça gülersin artık

Back
X