Rezil oldum utaniyorumm..

Ayyy :)) ne güzel eglenmissin işte :))))) benim kına gecemde şarkı söyleyip beni ağlatmaya calistilar olmadı dayanamadım ben söyledim şarkıyı bi baktım herkes agliyor :)))) kv ve gorumcem hala söylerler :)))))

En mutlu gününüz mahvolmuş bizde eşimle son günler problemliydk nisanlilik dönemi ck stresliydi neyseki geçti gitti
Evet gerçek anlamda mahvoldu. Düğün videosunu soruyorlar almadım diyorum şaşırıyorlar. Resimlerde de uzaktan çekilenleri seçtim çünkü göz altları o kadar şiş belli ağladığım. Hatta eşim bir daha düğün yapacam der. Ama geçti gitti.

Amaaaan dert etmeyin , oynadıysanız abinizin düğününde oynadınız , ne var ki , ooooh sefanız olsun

Ooo rezil olmussun cikma insan icine hatta KK ye bile girme.

Kimse senin kadar dikkat etmez merak etme. Ne kadar neseli kiz deyip gecmislerdir.

oynarsin niye oynadi oynamazsin niye oynamadi..salla gitsin.elalem neder diye yasicaksak olmaz cnm..

Ayy sistim vallahi :) napcam ben herkes guldu sallamisim durmusum hemde elim yuzum bi tuhaf beyaz tenliyim herkes benden.beyaz ben kara cikmisim bi hos olmusum off Allahim

Ay gülümseyerek okudum ya , eminim çok keyifli videodur.
Ben de abimin düğününde kendimi kaybetmiştim , olur öyle yapacak bir şey yok. Mutluluktan hep

Cirkin.cikmisim sagdan cekince guzel.soldqn.cekince cirkin cikarim ben burnum kirik hafif hep cirkin cikan yerden cekmisler

En azından oynamışsın ben oynamayı da bilmem . Abimin düğününü hatırladım sen yazınca beni oynatmaya çalışıyorlardı . Ben durmadan alkış yapıyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…