- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
En azından oynamışsın ben oynamayı da bilmem . Abimin düğününü hatırladım sen yazınca beni oynatmaya çalışıyorlardı . Ben durmadan alkış yapıyordum .
Ay dert etmeyin en kötüsü benimki valla bi kaç yıl önce ailecek bir düğüne gitmiştik annem babam gelin damat vs,
ben kenarda duruyorum tam anlayamadığım bir şekilde fotoğraf çekilmeden önce biyere dalmışım yüzümü germişim bakarken ama iskeleti çıkmıs derimin altından yani o kadar gerilmişki suratım düğünden sonra fotoğrafçı yanıma geldi bu fotoğrafı gelin çok beğendi buyultup çerçeve yapıcaz ama siz kameraya bakmamışsınız biraz garip çıkmışsınız kesebiliriz isterseniz izin istiyolar demezmi kıpkırmızı olmuştum keserseniz çok iyi olur demiştim hayatımın en buyuk rezilliklerinden bi tanesiydi
Ne alaka ya genç kızsin herkes kendine baksın. Hayat kısa gül gez toz Eğlen kimse ne diycek diye yasamaAbimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Kendimden.utandim fikir fikir oynamis heryerimi.sallamksim butun fotolara gilmus atlamisim gelin.degil bilgiginiz leyla ben.olmusum video cekildigini farketmemisim duruyorum bi donuyorum oynuyorum . Herkes agir agir davraniyo ben cocuk.gibi aman yarabbi abimin.fugunu diye naocagimi.sasirmisim burnumda biraz sekil bozuklugu var yandan.hep aman.yarabbi.nasil cikmisim sok.oldum.kendime ozguvenimi.kaybettim kendimi cok.begeniyorken.simdi cirkinlikten.olcegimi dusunuyorum
Herkes izliycek beni.bu hafif hareketler ne soyleyecekler allah bilir.. millete bisey diyorum surekli oynarken hertarafi sallamisim . Herkes guluyo ben 32 dis gulen videolarda agzimi gozumu yamultmusim .. ck kotu hissediyorum
Kendi dugunumdedemi.boyle cirkin.cikcam yaaa
Ben kendi düğünümden 1 gün önce eşimle tartıştım sabaha kadar ağladım tabi sabah göz altlarında torba ve kızarıklık ile dış çekime gittimdüğün videosunu bile almadım düşün o kadar kötü.
Hahaha ay sen çok yaşa emi
Böyle oynamadıysan sıkıntı yokk
yokkk ayy o kadar degil ama cirkinlige kafa atmisim bildginiz
Ya resim koy görelim fikir verelim o zamanyokkk ayy o kadar degil ama cirkinlige kafa atmisim bildginiz
Bizim oralarda izliyorlar. Video çıktıktan sonra bütünnn yaz sanki reyting patlaması yapan film gibi izlerlerhatta komşular gelir izler bir de ister vermezsen küser çok gereksiz. Ben de kendi düğünümü hiç izlemedim, şahsen şu baldız kadar olmasa da biraz fazla dağıtmışım hem [/QUO
Dagitsam yeter cirkinlikten olcekmisim resmen cok cook saniyordum oysaki kendimi :) hayalimdeki gercekteki olmis ayni :)
:):) Cd canim bende yok.ols omha ederdim vallahi kumpas kurcam :)Hadi koy bi kesit kimse izlemiyor biz izleyelim
Ya o kadar tatlı anlatmışsınki bayıldım ya çok tatlısınnnn. Ya bence kendi gözüne öyle gelmişsindir sen
Amaan boyle gunlerde oynanir ayool.:):) Cd canim bende yok.ols omha ederdim vallahi kumpas kurcam :)
O derece diyorsun:):) Cd canim bende yok.ols omha ederdim vallahi kumpas kurcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?