Rezil oldum utaniyorumm..

Ay dert etmeyin en kötüsü benimki valla bi kaç yıl önce ailecek bir düğüne gitmiştik annem babam gelin damat vs,
ben kenarda duruyorum tam anlayamadığım bir şekilde fotoğraf çekilmeden önce biyere dalmışım yüzümü germişim bakarken ama iskeleti çıkmıs derimin altından yani o kadar gerilmişki suratım düğünden sonra fotoğrafçı yanıma geldi bu fotoğrafı gelin çok beğendi buyultup çerçeve yapıcaz ama siz kameraya bakmamışsınız biraz garip çıkmışsınız kesebiliriz isterseniz izin istiyolar demezmi kıpkırmızı olmuştum keserseniz çok iyi olur demiştim hayatımın en buyuk rezilliklerinden bi tanesiydi

En azından oynamışsın ben oynamayı da bilmem . Abimin düğününü hatırladım sen yazınca beni oynatmaya çalışıyorlardı . Ben durmadan alkış yapıyordum .

Bende tam bilmiyorum sadece oynamam.cirkin.olsa herseyim cirkin cikmis agzima gozume bile gicik.oldum oysa resim cekinmeye batilim yonla resmim vardir ama videolarda kendime guvenim.gitti cekistirmis cekistirmia oynamiskm

Ayhhh canimmmm.nasik guldum Allah iyiligini versinnn :) resim kesilip atiyoda videoda iyana.buyana saf saf dolandigin silinmiyo

Ne alaka ya genç kızsin herkes kendine baksın. Hayat kısa gül gez toz Eğlen kimse ne diycek diye yasama

Ciddi olamzsiniz. Zaten.bende bi an kendi dugunumde kendimi dusundum :) bende almazdim su haldeki gibi olsa idi eger :)

Konu sahibi, sen yine iyi abininki ben kendimınkinde oyleydim. Aman bi kere taktik cd yi meraktan onunda sonunu getirmeden kapadik sıkıcı oluyor ya kim izleyecek. Düğünü kim ne taktı diye izleyen oluyor bazen de Kınayi izlemez kimse takma

cok güzel anlatmissin gülümseyerek okudum :)
kuzenimin dügün videosunu bende izledigimde sok olmustum sanki gelin benmisim gibi oynamisim farkinda olmadan
ama hic takma kafana kimsenin dikkatini cekmiyor bilee insan sirf kendisine dikkat ettigi icin biraz abartili geliyor.

Emin ol insanlar izlerken öyle düşünmezler herkes kendine dikkat eder foto ve videolarda.
Zaten bir kere izlenir sonra kaybolur ortadan o cd ler tekrar tekrar izlenmez yani.
Ben de kendimi çok çirkin bulmuştum düğünümde ama insanlar öyle düşünmüyorlar.
Sen kendine öyle gelmişsindir yani.

Bundan sonra agır davranırsınız sıkıntı etmeyin hatanızı gormussunuz ne guzel bundn sonrasına bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…