- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Böyle oynamadıysan sıkıntı yokk
İş işten geçince anlamı kalmıyor zamanında ağlamayacaktı dmi kesin sudan sebeplerdirEvet gerçek anlamda mahvoldu. Düğün videosunu soruyorlar almadım diyorum şaşırıyorlar. Resimlerde de uzaktan çekilenleri seçtim çünkü göz altları o kadar şiş belli ağladığım. Hatta eşim bir daha düğün yapacam der. Ama geçti gitti.
Ya arkadas catladim gulmekten gozkerimden yas geldi
Boyle oynamamistir canim.:))
Abimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Kendimden.utandim fikir fikir oynamis heryerimi.sallamksim butun fotolara gilmus atlamisim gelin.degil bilgiginiz leyla ben.olmusum video cekildigini farketmemisim duruyorum bi donuyorum oynuyorum . Herkes agir agir davraniyo ben cocuk.gibi aman yarabbi abimin.fugunu diye naocagimi.sasirmisim burnumda biraz sekil bozuklugu var yandan.hep aman.yarabbi.nasil cikmisim sok.oldum.kendime ozguvenimi.kaybettim kendimi cok.begeniyorken.simdi cirkinlikten.olcegimi dusunuyorum
Herkes izliycek beni.bu hafif hareketler ne soyleyecekler allah bilir.. millete bisey diyorum surekli oynarken hertarafi sallamisim . Herkes guluyo ben 32 dis gulen videolarda agzimi gozumu yamultmusim .. ck kotu hissediyorum
Kendi dugunumdedemi.boyle cirkin.cikcam yaaa
Oyyyy kıyamam ben sana yaben düğünümde gelinlik sıktığı için piste kusmuştum.
beterin beteri var
Yaaa benim de 5 yıl öncesine kadar burnumda eğrilik vardı, ameliyatla aldırdım. Çok özlüyorum walla o görüntüyü, çok karizmatik duruyordu. Allah yakıştırmış yapmış öyle, sev o kırıklığıCirkin.cikmisim sagdan cekince guzel.soldqn.cekince cirkin cikarim ben burnum kirik hafif hep cirkin cikan yerden cekmisler
Yıllar önce bir düğün video sunda bende aynı şeyi hissettim. Bizi baya ortaya alip oynattılar iki kız evet çok güzel oynamışız ama utandım izlerken. Zaten öyle Cokta uzun yıllar saklayacak bir aile olduğunu sanmıyorum umarım yok olmuştur o video:)Abimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Kendimden.utandim fikir fikir oynamis heryerimi.sallamksim butun fotolara gilmus atlamisim gelin.degil bilgiginiz leyla ben.olmusum video cekildigini farketmemisim duruyorum bi donuyorum oynuyorum . Herkes agir agir davraniyo ben cocuk.gibi aman yarabbi abimin.fugunu diye naocagimi.sasirmisim burnumda biraz sekil bozuklugu var yandan.hep aman.yarabbi.nasil cikmisim sok.oldum.kendime ozguvenimi.kaybettim kendimi cok.begeniyorken.simdi cirkinlikten.olcegimi dusunuyorum
Herkes izliycek beni.bu hafif hareketler ne soyleyecekler allah bilir.. millete bisey diyorum surekli oynarken hertarafi sallamisim . Herkes guluyo ben 32 dis gulen videolarda agzimi gozumu yamultmusim .. ck kotu hissediyorum
Abimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Gecenin şu saati gülme krizine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?