Rezil oldum utaniyorumm..

Emin ol hemen hemen herkesin başına gelmiştir aynı durum bende dahil takma ya seni bilen biliyordur zaten hem öyle zamanlarda göbek atılmazda ne yapılır canım hiç umursama bile baktıkça eğlen

İş işten geçince anlamı kalmıyor zamanında ağlamayacaktı dmi kesin sudan sebeplerdir

Ben de düğün videolarında kendimi görünce utancımdan yerin dibine girerim
O yüzden biri videoları açtığı zaman hayatta izlemem
Ben izlemediğim sürece sıkıntı yok eminim başkası utanıp dalga geçmiyodur

Sadece sen sıkıntı yapıyosun yani merak etme. Millet ne güzel oynamış vs demiştir.

içinden geldiği gibi oynamışsın ne var bunda utanılacak değilde komik bir video gibi düşünün

Ben hic bir duyunde oynamamistim taki erkek kardesimin o dugunune kadar
Sanki oynamak icin hep o gunu beklemisim.halaylar kafkas danslari
ayy jubilemide yoresel 3kisilik oldukca havali bir oyunla sonlandirdim.ogun bi sorun yoktu TAAAAKIIII
O NALET OLASI VIDEOYU GORENE KADAR evet videodaki gibi oynamamisim tabi
ama agir ablaligima oynamak yakismamis
kendimden nefret ettim
ogun giyindigim elbiseki oldukca pahaliydi bidaha asla giymedigim gibi baskasina hediye ettim hatirlamiyim diye
bidahami tovvvvbeee.
sende unutursun bos ver.
arkadaslarin dedigi gibi kimse ozellukle bakmax.
Ama videoya koptum.
hayalgucum uctu

Abinin dugunu canim tabiki oynayacaksin ne mutlu sana hele sen beni ablamin dugununde gorsen aman yarabbimmm ne oynamisim ne oynamisim başı cekmisim her halayda sanki verdik kizi kurtulduk gibi bende izledigimde cok utanmistim makyaj akmis sac bas dagilmis

Boş ver yaaa, gül geç ben de senin yaşındayken abimin düğününde aynı şapşikliği yapmışım. Millet oynuyor, benim gerekli gereksiz yerde ciyyak ciyyak sesim duyuluyor, bir de kiloluyum ki o zamanlar. Abooo rezilliğin dibi anlıycan asıl merak ettiğim niye böyle bir rol üstlenesimiz geliyor, sanki abimizin düğünün eğlence-şatafatından vekil tutuyoz kendimizi ama ilerde çok gülersin sen de bu hallerine merak etme

Üstelik benim abimin düğünün üzerinden 10 yıl geçmiş bizimkiler hala ara ara açıp seyrediyorlar. İnşallah sizinkiler seyretmezler

Cirkin.cikmisim sagdan cekince guzel.soldqn.cekince cirkin cikarim ben burnum kirik hafif hep cirkin cikan yerden cekmisler
Yaaa benim de 5 yıl öncesine kadar burnumda eğrilik vardı, ameliyatla aldırdım. Çok özlüyorum walla o görüntüyü, çok karizmatik duruyordu. Allah yakıştırmış yapmış öyle, sev o kırıklığı

Yıllar önce bir düğün video sunda bende aynı şeyi hissettim. Bizi baya ortaya alip oynattılar iki kız evet çok güzel oynamışız ama utandım izlerken. Zaten öyle Cokta uzun yıllar saklayacak bir aile olduğunu sanmıyorum umarım yok olmuştur o video:)

Amaaan kim izliyorki Allah askina o videolari basindan sonuna kadar.

Güldürdüz beni de öyle tatlı anlatmışsınız ki
Herkes kendini yadırgar dışarıdan izleyince merak etmeyin. Ayrıca ne güzel işte, asıl somurtup otursanız herkes eleştirirdi, neşenizi mutluluğunuzu kim niye eleştirsin? Çok çok ne mutlu görümce derler kız tarafı izlerse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…