Rezil oldum ya !

Ee simdi bunu neden burda anlattiniz? neyin cozumuni bekliyorsuniz ya da derdiniz utanmaniz mi? madem o kadar utangacsiniz agda olayini butun detayiyla anlatmissiniz..garip..

Ee simdi bunu neden burda anlattiniz? neyin cozumuni bekliyorsuniz ya da derdiniz utanmaniz mi? madem o kadar utangacsiniz agda olayini butun detayiyla anlatmissiniz..garip..

Sabahtan beri anlatamadığım için başkasına içime dert oldu birilerine anlatmam lazımdı bende buraya yazdım .

Ben müdahale ettim kanıyor kanıyor dur şuraya süreyim dedi derim inceldiği için kopmuş derim kızarmış

Siz de tam gidecek zamanı bulmussunuz. Biraz zaman geçseydi bari. Ayrıca kadın kadına da olsa mahrem diye bi sey var. Oraya kadar agdaya gitmenin anlamı ne

Iyide kadin neden yağ krem sürüyor eliyle benim gordugum baslamadan önce cikiyor odadan mendille sil diyor öyle geliyor resmen okşadi vs diyorsunuz ne sacma bişey

Ben müdahale ettim kanıyor kanıyor dur şuraya süreyim dedi derim inceldiği için kopmuş derim kızarmış

hayır klitorisi okşadı demişsin kıllar daha iyi çıkıyor diye bu resmen mastürbasyon

ağdacılar çok dikkatli yaparlar dokunmazlar o bölgelere ilk kez de yaptırmıyorsun bu neyin tutukluğu

hayır klitorisi okşadı demişsin kıllar daha iyi çıkıyor diye bu resmen mastürbasyon

ağdacılar çok dikkatli yaparlar dokunmazlar o bölgelere ilk kez de yaptırmıyorsun bu neyin tutukluğu

Elleyince doğal olarak klitoris büyüdü dudak kısımın yanında kalan Tüyleride o zaman aldı bi kaç tanesini

krem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
bir da benden gelsin. bunca yıldır ağda yaptırırım, benim cildim de hassas ama klitoris şişince muhabbeti nedir yaa? bildiğin düpedüz kadın bundan zevk almış

Kadın sizi tatmin etmeye mi çalıştı ben anlamadım

Yuuhh, daha da kuaföre gitmem böyle bir şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…