- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Ee simdi bunu neden burda anlattiniz? neyin cozumuni bekliyorsuniz ya da derdiniz utanmaniz mi? madem o kadar utangacsiniz agda olayini butun detayiyla anlatmissiniz..garip..Kızlar uzun süredir vajinama ağda yaptırıyorum bu sabah gittim salonda kimse yoktu dükkan sahibinden başka odaya girdim soyundum herneyse almaya başladı kadın zerotenin kullandığım için derim incelmiş dudak kısmını alırken çok acı hissettim kanama oldu kadın aç bacaklarını dedi deri kremi sürdü yağ falan sürdü o sırada benim akıntım aktı hissettim bacaklarımı kapamaya çalıştım hişt dur kadınlık hali olabilir dedi seninkide baya duyarlıymış falan dedi o kadar utandım ki 2,3 dakika elinle okşadı resmen sileyim dedim dur bir dakika bitsin öyle dedi akar şimdi o dedi eğildi baktı daha akar akar bu dedi güldü ağdayı bitirdi aç bakalım bacaklarını dedi yok ben hallederim dedim utanmana gerek yok ben göreceğimi gördüm zaten dedi alttan alttan sürekli güldü çok utandım tekrardan yağladı deri zedelenmesi olmuş krem sürdü akan akıntı devam ediyor dedi ayağ kalk tım ben çarşafada geçmiş ben silmeye kalkıştım adet dönemim Yeni bitti ondan falan dedim kadın hişt sorun değil takma kafana çarşafıda atıyoruz zaten bırak dedi .Ay çok utandım ya eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor .Nasıl aktı ki aslında acı hissettim o an .
Bi de bu cesme mi sakir sakir akcak ooooo daha akar bu dencek
Ee simdi bunu neden burda anlattiniz? neyin cozumuni bekliyorsuniz ya da derdiniz utanmaniz mi? madem o kadar utangacsiniz agda olayini butun detayiyla anlatmissiniz..garip..
ya o kadın KK'da üye ise....
ben sana tuhaf gelmesine bişey demedim kiOnların işi kuaför değil güzellik merkezi ağdayla ilgileniyor sadece günde kaç kişi yapıyorlardır kim bilir onlar alışkındır bana tuhaf geldi sadece
kadın lezbiyen bence.
hiç öyle okşayan ağdacı görmedim
müdahale etseydiniz ben yaparım diye öyle yattınız mı siz de yani
kremi siz sürseydiniz keşke ayrıca kanatmak nedir ya? ameliyat mı yapıyor bildiğiniz ağdacıdan başkasına gitmeyin.
aaa töbe yarabbimkrem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
Ben müdahale ettim kanıyor kanıyor dur şuraya süreyim dedi derim inceldiği için kopmuş derim kızarmış
Siz de tam gidecek zamanı bulmussunuz. Biraz zaman geçseydi bari. Ayrıca kadın kadına da olsa mahrem diye bi sey var. Oraya kadar agdaya gitmenin anlamı ne
hayır klitorisi okşadı demişsin kıllar daha iyi çıkıyor diye bu resmen mastürbasyon
ağdacılar çok dikkatli yaparlar dokunmazlar o bölgelere ilk kez de yaptırmıyorsun bu neyin tutukluğu
birkrem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
Iyide kadin neden yağ krem sürüyor eliyle benim gordugum baslamadan önce cikiyor odadan mendille sil diyor öyle geliyor resmen okşadi vs diyorsunuz ne sacma bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?