- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Kötü niyetli olarak yapmadı ki sadece kan aktı bende gördüm derim koptu krem sürdü yağ sürdü kabuk tutmasın diye o an tutuldum canım acıyordu krem rahatlattı sadece ben akıntım aktığı için rezil oldum dedim krem sürmesinde sıkıntı yok ben kalkayım ben süreyim dedim şuan kötü yat ben süreyim dedi ağdada zaten heryeri görmüyormu krem sürünce ne fark var ki onu anlamdım taciz falan denmiş alakası yok
Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?Bence konu sahibinin erkek olduğu "vajinama ağda yaptırıyorum" demesinden belli
Çünkü o kısma genital bölge/özel bölge denir. Ayrımını siz de bilmiyorsunuz sanırım.Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?
Vajinama agda yaptiriyorum demesi niye erkek oldugunun gostergesi?
Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?
konuyu yorumlayamadım da zoretanin kullanırken hele de yüzünüze ağda yaptırmamalısınız. beni en önce ağdacımın kendisi uyarmıştı. kendiniz de diyorsunuz incelmiş diye. yapmayın Allah aşkına. içim çekildi resmen.
Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?
Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.Çünkü o kısma genital bölge/özel bölge denir. Ayrımını siz de bilmiyorsunuz sanırım.
Vajina cinsel organınız.....
Ben de kesin kadin demiyorum zaten. Sadece oyle diyor olabilir diyorum. Neler goruyoruz burada biliyorsun.Ben de hiç vajina ağdası dendiğini duymadım.
Faketir değildir bilemem de, genelde bikini bölgesi falan kullanılıyor kadınlar arasında. Sanırım bunu bilmediğinden vajina ağdası diyen bir erkek sandılar.
Bana da pek kadın üye gibi gelmedi gerçi de
Ben de aynısını düşündüm.
Benim düşünme nedenim hiç bir kadın öyle demez..
Kadınlar bence vajina olarak bakmazlar orya sadece erkekler bakar..
Özel bölge ya da genital bölge der en fazla...
Akti aktiNasıl bu kadar fütursuzca yazıyorsunuz en özelinizi inanın anlayamıyorum birde detaylı anlatıyor hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?