Rezil oldum

Aman o da bir şey mi... Bir dönem çok eskiden yani bir arkadaşım beni bir arkadaşı ile tanıştırdı. Bayıldım adama , sonra arkadaşım mesaj atmış nasıl geçti , beğendin mi diye... Ben kıza atacağım mesajı adama attım - Kızım adam yıkılıyor sanırım aşık oldum diye :KK70: Bir aşk hikayesi de böylece bitmiş oldu. Bir daha telefonuna bile çıkmadım utancımdan.
Beterin beteri :KK17:

Yanlışlıkla olabiliyor bu tür seyler niye rezil olasınız ki. Bir gün babamı whatsaptan arayacaktım. Acelem vardı eski mıdürümu çaldırmışım. Hemen eski müdurüme mesaj atıp olayi izah ettim anlayışla karşıladı. Utanmayin ne olacak

Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradım :kızgın: Şimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi:olamaz:. Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
Ne var bunda sonuçta görüştüğün biri eski sevgilin filan diil ki profiline bakarken yanlışlıkla oldu de ne kadar abartıyoruz bazı şeyleri.

Yaa aman beni de arıyor (çaldırıyor) bazen alakasız kişiler diyorum resmime bakarken aradı anlaşılan :KK48:

Ben yaptıysam da hiç tepki vermiyorum yanlışlıkla işte :olamaz:

O yüzden sanmam ki beni aramışsın desin, konu öylece kapanır gider.

O değil de değdiğin an çalıyor ya o tel, insan 1-2 sn süre verir hain internet.

Buda birşeymi canım ben yanlışlıkla Whatsaap dan ticaret yaptığım adama öpücük gönderdim:KK70:
:KK70: Benim de sürekli telefonda görüştüğüm bankacıya telefonda ya tamam aşkım demişliğim var :KK70: Kusura bakmayın ağız alışkanlığı dedim ama ne fayda karizma yerlerde :KK70:

Niye bu kadar dert ettin ki. :işsiz: Ben olsam açık açık yanlışlıkla aradım kusura bakma derdim. Profil resmime mi bakıyordun derse de evet bakıyordum derdim. Ne var yav. Düz bir kadınım ben neysem oyum. :KK8: Boşver sende karizmayı için dışın bir ol, yaptığının arkasında dur. Bence karizma budur :cool:

Niye bu kadar dert ettin ki. :işsiz: Ben olsam açık açık yanlışlıkla aradım kusura bakma derdim. Profil resmime mi bakıyordun derse de evet bakıyordum derdim. Ne var yav. Düz bir kadınım ben neysem oyum. :KK8: Boşver sende karizmayı için dışın bir ol, yaptığının arkasında dur. Bence karizma budur :cool:
Aynen.

Daha yeni yeni flört ettiğim bir çocuk var. Whatsapp profilini incelerken yalnışlıkla görüntülü aradım :kızgın: Şimdi çok utanıyorum . Cool cool takiliyordum, bütün karizmam cizildi:olamaz:. Nasıl kivirsam bilemiyorum. Bir fikri olan var mı?
yanlışlıkla basmışım de..bişey yok bunda.

Ne kadar cool takılsak da hepimizin içinde kezbanlık var üzülme, aşkta böyle kazalar olur.

Aman buda bişey mi benim iş arkadaşım 30 kişinin olduğu whatsap grubuna fantezi iç çamaşırıyla fotosunu attı:skandal:
Rahat ol yani yanlışlıkla aramışım dersin nolcak

Back
X