Rezil oldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hiskolikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.285
2.004
133
Biraz iç dökme gibi konu. Ben orta öğretim de okulu bırakıp sonra dan açıktan tamamladığım için eşimin kardeşleri beni eşime fazla yakıştırmiyorlar. Bunu dile getirmediler hiç ama artık 10 yıllık evlilikte old oluyosunuz. Yani tavırlardan falan anlıyorum ama hiç takmıyordum. Çünkü kendi kapasite mı biliyorum. Bir de ortamda çok girişken muhabbet eden biri olmadığım için sessizligimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de .
Ekstra olarak eşim çok zekidir . Araştırmayi sever konuşmayı sever güzel konuşur. Çok konuşur ama boş konuşmaz .
İlk başlarda bundan etkilenip evlenmiştim ama şuan "Herbokolog" diyorum kendisine . Birşeyi de bilme yahu fikrin olmasın yani bilmiyorum de . Eşimin kardeşleri eşinin bu yönünu de bildikleri için beni pek uyumlu görmüyorlar. Neyse asıl olay dün akşam oldu.
Eşim beni aradı ev müsaitse kardeşlerim bize çaya gelicek . İki erkek kardeşi tamam dedim ama benim uykum var ben bebekle odaya geçerim siz oturun. Peki dedi.
Akşam 21 de gelmişler. Ben bebeği emzirip uyuyakalmistim. 23 gibi uyandım. Onlar balkondaydi. Çayi mı alıp yanlarına geçtim kafam tam acilmamisti.
Eşimin kardeşi eşime "koyunlara da yapıyorlar sahteleri çok var dedi.
Yemin ederim ben böyle duydum
Bende o gün yapay et haberi okumuştum hemen lafa atladım. Dedim ki
Aaa koyunlarda da mi yapaylik varmış sadece dana etlerini taklit ediyorlar sanmıştım. Yazık ya Herseyle oynuyorlar dedim .
Uzun bir sessizlik oldu. Hepsi yüzüme tuhaf bi şekilde bakıyorlardi.
Eşim dedi ki hayatım Kripto para dan bahsediyoruz "coin" falan dedi.
Bu sefer bana kal geldi. Herkes Kahkaha atti. Eşimde çok az güldü. Ama ben çok mahcup oldum . Normalde olsa kendi arkadaş ortamim olsa derim hani mal gibiyim kızlar ayikamadim. Ben daha çok gülerim. Ama onlarla mesafem var diye pek bişey diyemedim. Kalktım odaya gittim . Zaten benim hakkımda olumlu düşünmüyorlar iyice saftrik oldum gözlerinde. Hayır ne düşündüklerini normalde umursamam ama sanki kendi elimle kendimi bu hale soktum gibi oldu. Onlar bir süre sonra kalktı . Eşime yanıma geldi ve dedi ki "az önce ne saçmaladın sen öyle" dedi gülerek. Ayy çok kötü hissettim ya Güleyimmi üzüleyim mı bilmiyorum .
Öylece anlatmak istedim işte

Sohbetin yarısında girmişsiniz ortama ucundan ne duyduysaniz onun uzerinden anlamissiniz oyusden normal böyle anlamaniz,böyle böyle duydum ondan öyle dedim deyip gülüp geçin inanki
Normalde öyle yapacağım bişey.
Ama onların beni bişey bilmeyen saf olduğumu düşündüklerini içten içe bildiğim için rezil olmuş gibi hissediyorum.

Yani bir ortama gelir gelmez ilk duydugunuz lafa atlamayin bence uyku sersemi olmasaniz bile. Kelimeyi, mevzuyu yanlis anlamak, duymak normal bir şey sabredip ne uzerine konustuklarini anlamak icin 2 cumle daha bekleseniz boyle olmazdi. hani yanlis duymasaniz bile mevzuyu bilmiyorken ilk cumleye atlamak " ne diyo bu" durumu olusturabilir.

Siz bence kompleks yapmışsınız bu durumu ondan takılmışsınız. Komik bir olay gülüp geçseydiniz. Coin muhabbeti de öyle çok über zeka gerektiren bir konu da değil zaten. Siz de gülüp uyanmamışım daha diyebilirsiniz.
Benim de böyle saçmaladığım oluyor gülüyor geçiyorum açıkçası

O kadar haklısınız ki ,

Bu konuda bile fikri yok Coini koyun anladı demişlerdir.
Halbuki içinden geçtiğim bir mesele normalde

Komik bir durum aslında,Güler geçersiniz.Siz kendinizi öyle bir yere koymuşsunuz ki en basit olay bile canınızı acıtacak.Kendinize etiketi siz yapıştırmışsınız.Ben böyleyim demek yerine kendinizi geliştirin......Eşinize bilgiler yukarıdan vahiy yoluyla inmiyor,adam okuyor araştırıyor siz de yapabilirsiniz...

Kendimi geliştirmeye her zaman devam ediyorum.
Kendimden yana bir şüphem yok.
Konuyu yanlış anladınız galiba

Kendimi geliştirmeye her zaman devam ediyorum.
Kendimden yana bir şüphem yok.
Konuyu yanlış anladınız galiba
Kendinizden şüpheniz var,benim eşimin tarafı hep ünv mezunu insanlar, ben lise mezunuyum ama hiç bir zaman aklıma böyle bir düşünce gelmedi,çünkü kendimden hiç şüphem olmadı ....

Evet biraz rezil olmussunuz.

Bir daha uykudan uyanir uyanmaz bu kadar cekindiginiz insanlarin yaninda herhangi bir konuya atlamazsiniz.

Rezillik bir durum yok yahu, herkes duyduğu kelimeyi yanlış anlayabilir. Bunun eğitim seviyesiyle ilgisi yok. Komik yani sadece, siz de gülüp geçseydiniz. Biz hayvan gibi gülerdik eşimle kesin birbirimize
Tabi ki . Bende başka bir arkadaş grubumuz olsa cok gülerdim. Bu arada lisans mezunuyum zaten sadece açıktan okudum ama onların gözünde nedense imajım öyleydi . İyice damgalandi şimdi

Ya biraz şey gibi olmuş siz aslında ben saf değilimi kanıtlamaya mı çalışmışsınız yoksa normalde direk muhabbete atlanmaz çok yakınlarınız değilse
Olabilir aslında biliyor musunuz. Belki de içten içe o ikisine karşı kendimi kanıtlama Cabam olabilir bende onu sorguladım kendi kendime.

Birde eşim sürekli onlara karşı soğuk olduğumu biraz daha girişken olmamı istediğini söyler hep . Bı anda gaza geldim Galiba

Tabi ki . Bende başka bir arkadaş grubumuz olsa cok gülerdim. Bu arada lisans mezunuyum zaten sadece açıktan okudum ama onların gözünde nedense imajım öyleydi . İyice damgalandi şimdi
Hiç sevmem öyle kasıntı insanları. Ekseriyeti mühendislik/ tıp mezunu baya böyle dereceli insanların olduğu bir ailedeyim keza eşim ve ailesi de. Hiç böyle şeylere takılmıyor kimse. Hatta bu grubun içinde böyle komik hatalar yapıp en çok güldüğümüz ülkenin en zeki adamlarından biri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…