Rezil oldum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda az da olsa eğlenceli bir konu Boşverin önce siz kendinizle dalga geçmeyi öğrenin onlardan daha çok gülün kahkahalar atın alınganlık yapmayın özgüvenli olun
Ya aslında eğlenceli insanlarız. Bir gün eşimle kayinbabam ve eşimin kuzenlerini trolledik. Siyasetin en tempolu günleri Ahmet Davutoğlu ' na Davut Güloğlu demeye başladık ve herkes Davut Güloğlu olarak devam etmişti. Şöyle yapmış böyle demiş falan filan.
10 dk sonra Bi kuzenine aydınlanma geldi . Davut Güloğlu ne alaka la falan demişti. Ama o iki kardeşi gelince sanki ortamın enerjisi değişiyor

Evet hatam bodoslama konuya girmek oldu. Ama ben şunu anlamıyorum. Açıktan okuyup diploma alınca diplomadan sayılmıyor mu.? Sanki onlar bakkaldan aldığımı düşünüyor.
Lise okuyanlar açık lise okuyanları beğenmiyor,üniversite okuyanlar açık üniversite okuyanları beğenmiyor,aynı bölümü batıda okuyan doğuda okuyanı beğenmiyor vs vs.Bunları takmamak lazım siz kendinize odaklanın.Şimdi herkes lise mezunu herkes iki yıllık da olsa üniversite mezunu boşverin siz kendinize odaklanın.

Normalde öyle yapacağım bişey.
Ama onların beni bişey bilmeyen saf olduğumu düşündüklerini içten içe bildiğim için rezil olmuş gibi hissediyorum.
Siz bu konuyu çok fazla kafanıza taktığınız için bu durumlara düşüyorsunuz bence.
Normal şartlarda ,normal bir ortamda sizin de kahkahalarla gülüp ,uyku sersemi yanlış anladım falan deyip geçmeniz lazımken, şimdi bunu takacaksınız kafanıza.
Kısırdöngü gibi her seferinde sil baştan yaşanır bu tip şeyler kafa yapınızı değiştiremezsiniz. Siz kimin ne düşündüğüne bu kadar takmamayı öğrenmelisiniz bence. Sorunun kaynağı bu.

Ya daha popüler olmadan biz eşimle bir miktar para bile batırdık kriptoda maalesef. Bilmediğim bişey değil ama onlar Adını bile duymadığımı düşündüler muhtemelen

Onların yanında strese giriyorsunuz sanırım Her konuda az çok kendinizi geliştirmeye konuşacak kıvama gelmeye çalışın, onların ilgi alanlarında da araştırmalar yapın , tezlerini çürütün ne kadar cahil olduklarını farkettirin Tabi bilgi yetmiyor sosyal ortamda gözümüzde büyüttüğümüz veya mevki sahibi insanların yanında heycanlanabiliyoruz ağzımız kayabiliyor, el ayak koordinesi bozulabiliyor bunun için de bol bol sosyalleşmeye, tartışmalara girmeye, insanlarla beyin fırtınası yapmaya çalışın. Pratik yoksa kendinizi ifade etmeniz (bilgili de olsanız) zorlaşır kem küm edersiniz

siz neden kendinizi bu kadar yeriyorsunuz. bence siz çok anlam çıkarıyorsunuz ve kendi durumunuza içerliyorsunuz. üstelik bu olayda da rezil oluncak bi durum yok. eğitim seviyesinden dem vurmuşsunuz ama sizin düştüğünüz duruma ilber ortaylı bile düşebilirdi müsterih olun. içeri girer girmez hemen lafa atlamanız mesela bence kendinizi kanıtlama çabası. hakkımda olumlu düşünmüyorlar gözlerinde iyice saftirik gibi oldum diyorsunuz, sessizliğimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de diyorsunuz. Kendi kendinize hüküm verdiğinizin farkında mısınız? Üstelik siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür. Düşünceleriniz tavırlarınıza yansır. Kibirli olun demiyorum ama kendinize güvenin.
Beni yanlış anlamayın eleştirimi yapıcı olarak yapıyorum, gitgide aşağılık kompleksine kapılmışsınız bu yüzden eşinize bile herbokolog diyerek pasif agresif davranıyorsunuz. Bu şekilde hem kendinizi hem eşinizi hem evliliğinizi yıpratıyorsunuz. Çocuğunuz da varmış. Kendinizi; aşağılık kompleksinden kurtarma üzerine ve kendine güven, kendine sevgi üzerine geliştirmenizi tavsiye ederim.

Bence sizi açıktan okuduğunuz için küçümsemiyorlar da, sizdeki ben çok araştırıyorum okuyorum gündemden haberdarım eğlenceliyim saksı değilim ben de muhabbete katılıcam havanızdan bıkmışlar gibi geldi bana son yazdığınız mesajlardan.

Komik değil maalesef

Eşimi yıprattıgimi nerden çıkardıniz. Eleştiri için teşekkür ederim ama yanlış bir çıkarım. Eşimle böyle konularda hiç bir problemimiz yok . Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz. 10 yıllık kocam yani Herbokolog dememi takıldiniz kendisi bu lakaptan çok memnun bu arada. Sorun sadece iki kardeşi olunca benim gerilmem belki de. Bu kadar anlam çıkarmaya gerek yok. Evet belki de onların yanında özgüvenimde sıkıntı yaşıyor olabilirim haklı olabilirsiniz bu kısımda.

Eşimi yıprattıgimi nerden çıkardıniz. Eleştiri için teşekkür ederim ama yanlış bir çıkarım. Eşimle böyle konularda hiç bir problemimiz yok . Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz. 10 yıllık kocam yani Herbokolog dememi takıldiniz kendisi bu lakaptan çok memnun bu arada. Sorun sadece iki kardeşi olunca benim gerilmem belki de. Bu kadar anlam çıkarmaya gerek yok. Evet belki de onların yanında özgüvenimde sıkıntı yaşıyor olabilirim haklı olabilirsiniz bu

İşte öyle bı havam Yok yanlış anlamışsınız. Onların yanında az konuşan sessiz biriyim. Onlar yokken kendi arkadaş ortamımizda rahatım .

bu kadar anlam cıkarmaya gerek yok diyorsunuz fakat siz bir sürü anlam cıkarmışsınız zaten. Yıpratmak eline sopayı alıp dövmekle ya da küfür etmekle olmuyor. Kabullenmek istemiyorsunuz ama ben size bir ayna tuttum.
sadece özgüveni beslerseniz, sadece boş kibirli olursunuz. Kendine sevgiden de kompleksten de bahsediyorum aynı zamanda. İçten içe kendinizi yermeniz komplekstir. Ne ben sizi tanırım ne siz beni tanırsınız burda ben size hakaret etmiyorum.

Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz
ayrıca hayat sürekli tiye almaktan gülmekten ibaret değil, stres de yapın demiyorum ama hayat sürekli kendini geliştirmektir. Sadece okumak vs değil kendinizi bu konuda da geliştirseniz cok erdemli olursunuz zaten eğitim bu demektir. Sadece gülüp eğlenmek biseyleri halı altına süpürmektir. İçsel yolculuğunuza bu şekilde çıkın.

Evet hatam bodoslama konuya girmek oldu. Ama ben şunu anlamıyorum. Açıktan okuyup diploma alınca diplomadan sayılmıyor mu.? Sanki onlar bakkaldan aldığımı düşünüyor.
Açıkçası örgün eğitimle açık öğretim bir değil gözümde.
Lisans değil önlisans gözüyle bakarım evet

Kusura bakmayın ama bu mesela aşırı boş bir muhabbet. Yani basbayağı cehalet geyiği gibi duruyor hatta

Bu komik ya da eglenceli degil ama

Ya ben tam anlatamadim galiba. Saygı duyuyorum görüşünüze.
Ama öyle yıpratma yıpranmalik bı mesele olacak kadar büyük değil gözümde. Konuyu açarken de yazdım ya zaten bi iç dökme. Dün akşam yaşandığı için sizlerle paylaşmak istedim.

Ben eşime bir kez bu konuyu açmıştım. Beni böyle gördüklerini hissediyorum diye .

Bana dediği şu oldu:

Kimin ne düşündüğü ne yaptığı zerre kadar umrumda değil biz birbirimizi biliyoruz. Ben seni biliyorum onlar ne düşünürse düşünsün saygısızlık yapmasınlar yeter . Geri kalan umrumda değil sende rahat ol demişti.
Daha sonra üstüne konuşmadık bile . Cok sık görüşmüyoruz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…