Ya aslında eğlenceli insanlarız. Bir gün eşimle kayinbabam ve eşimin kuzenlerini trolledik. Siyasetin en tempolu günleri Ahmet Davutoğlu ' na Davut Güloğlu demeye başladık ve herkes Davut Güloğlu olarak devam etmişti. Şöyle yapmış böyle demiş falan filan.Sonunda az da olsa eğlenceli bir konuBoşverin önce siz kendinizle dalga geçmeyi öğrenin onlardan daha çok gülün kahkahalar atın alınganlık yapmayın özgüvenli olun
Lise okuyanlar açık lise okuyanları beğenmiyor,üniversite okuyanlar açık üniversite okuyanları beğenmiyor,aynı bölümü batıda okuyan doğuda okuyanı beğenmiyor vs vs.Bunları takmamak lazım siz kendinize odaklanın.Şimdi herkes lise mezunu herkes iki yıllık da olsa üniversite mezunu boşverin siz kendinize odaklanın.Evet hatam bodoslama konuya girmek oldu. Ama ben şunu anlamıyorum. Açıktan okuyup diploma alınca diplomadan sayılmıyor mu.? Sanki onlar bakkaldan aldığımı düşünüyor.
Siz bu konuyu çok fazla kafanıza taktığınız için bu durumlara düşüyorsunuz bence.Normalde öyle yapacağım bişey.
Ama onların beni bişey bilmeyen saf olduğumu düşündüklerini içten içe bildiğim için rezil olmuş gibi hissediyorum.
Lise okuyanlar açık lise okuyanları beğenmiyor,üniversite okuyanlar açık üniversite okuyanları beğenmiyor,aynı bölümü batıda okuyan doğuda okuyanı beğenmiyor vs vs.Bunları takmamak lazım siz kendinize odaklanın.Şimdi herkes lise mezunu herkes iki yıllık da olsa üniversite mezunu boşverin siz kendinize odaklan
Ya daha popüler olmadan biz eşimle bir miktar para bile batırdık kriptoda maalesef. Bilmediğim bişey değil ama onlar Adını bile duymadığımı düşündüler muhtemelenBöyle durumlarda siz gülenlerden daha çok gülün, bozulup kompleks yaparsanız rezil olırsunuz asıl.
Coin muhabbeti de sandığınız gibi üst düzey bir konu değil, kekoların kumar muamelesi yapıp kendilerini warren buffet sanarak atladığı, para kaybettiği bir enstrüman.
Onların yanında strese giriyorsunuz sanırımİşte öyle deme fırsatım olmadı. Konuya hemen devam ettiler Güldukten sonra.
Hayır asla öyle biri değilim. Bilimsellikten uzak hiç birşeye inanmam savunmam da.
Sadece biz evlenmeye karar verdiğimizde. İşte eğitim seviyesi falan filan muhabbeti dönmüş bir süre kulağıma dedikodu olarak gelmişti. Ben daha okulu açıktan yeni okuyordum. Eşime sordum benim hakkımda böyle mi düşünüyorlar diye eşim de boşver onları Benim hayatım kimseyi ilgilendirmez demişti. Onlara karşı ön yargı oluştu bende . İlk tanışmamız da çok çekingen ve mesafeli durdum. Duyduklarımdan dolayı.karsilikli ön yargı oluştu. O yüzden bazen aile ortamında en bildiğin konu bile konuşulsa o ikisi varken ne kadar rahat konuşsam da saçma sapan kelime hatası yapıyorum dilim sürçuyor hatta bı keresinde bir konuyu tartıştırken broşüre abasür demiştim.Sırf o ikisi varken oluyor bu.
Normal zamanlarda aklıma bile gelmez bu konu hiç umursamam ama aile ortamlarında o ikisi varken sanki bişey aleyhime işliyor.
siz neden kendinizi bu kadar yeriyorsunuz. bence siz çok anlam çıkarıyorsunuz ve kendi durumunuza içerliyorsunuz. üstelik bu olayda da rezil oluncak bi durum yok. eğitim seviyesinden dem vurmuşsunuz ama sizin düştüğünüz duruma ilber ortaylı bile düşebilirdi müsterih olun. içeri girer girmez hemen lafa atlamanız mesela bence kendinizi kanıtlama çabası. hakkımda olumlu düşünmüyorlar gözlerinde iyice saftirik gibi oldum diyorsunuz, sessizliğimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de diyorsunuz. Kendi kendinize hüküm verdiğinizin farkında mısınız? Üstelik siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür. Düşünceleriniz tavırlarınıza yansır. Kibirli olun demiyorum ama kendinize güvenin.Biraz iç dökme gibi konu. Ben orta öğretim de okulu bırakıp sonra dan açıktan tamamladığım için eşimin kardeşleri beni eşime fazla yakıştırmiyorlar. Bunu dile getirmediler hiç ama artık 10 yıllık evlilikte old oluyosunuz. Yani tavırlardan falan anlıyorum ama hiç takmıyordum. Çünkü kendi kapasite mı biliyorum. Bir de ortamda çok girişken muhabbet eden biri olmadığım için sessizligimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de .
Ekstra olarak eşim çok zekidir . Araştırmayi sever konuşmayı sever güzel konuşur. Çok konuşur ama boş konuşmaz .
İlk başlarda bundan etkilenip evlenmiştim ama şuan "Herbokolog" diyorum kendisine . Birşeyi de bilme yahu fikrin olmasın yani bilmiyorum de. Eşimin kardeşleri eşinin bu yönünu de bildikleri için beni pek uyumlu görmüyorlar. Neyse asıl olay dün akşam oldu.
Eşim beni aradı ev müsaitse kardeşlerim bize çaya gelicek . İki erkek kardeşi tamam dedim ama benim uykum var ben bebekle odaya geçerim siz oturun. Peki dedi.
Akşam 21 de gelmişler. Ben bebeği emzirip uyuyakalmistim. 23 gibi uyandım. Onlar balkondaydi. Çayi mı alıp yanlarına geçtim kafam tam acilmamisti.
Eşimin kardeşi eşime "koyunlara da yapıyorlar sahteleri çok var dedi.
Yemin ederim ben böyle duydum
Bende o gün yapay et haberi okumuştum hemen lafa atladım. Dedim ki
Aaa koyunlarda da mi yapaylik varmış sadece dana etlerini taklit ediyorlar sanmıştım. Yazık ya Herseyle oynuyorlar dedim .
Uzun bir sessizlik oldu. Hepsi yüzüme tuhaf bi şekilde bakıyorlardi.
Eşim dedi ki hayatım Kripto para dan bahsediyoruz "coin" falan dedi.
Bu sefer bana kal geldi. Herkes Kahkaha atti. Eşimde çok az güldü. Ama ben çok mahcup oldum . Normalde olsa kendi arkadaş ortamim olsa derim hani mal gibiyim kızlar ayikamadim. Ben daha çok gülerim. Ama onlarla mesafem var diye pek bişey diyemedim. Kalktım odaya gittim . Zaten benim hakkımda olumlu düşünmüyorlar iyice saftrik oldum gözlerinde. Hayır ne düşündüklerini normalde umursamam ama sanki kendi elimle kendimi bu hale soktum gibi oldu. Onlar bir süre sonra kalktı . Eşime yanıma geldi ve dedi ki "az önce ne saçmaladın sen öyle" dedi gülerek.Ayy çok kötü hissettim ya Güleyimmi üzüleyim mı bilmiyorum .
Öylece anlatmak istedim işte
Komik değil maalesefYa aslında eğlenceli insanlarız. Bir gün eşimle kayinbabam ve eşimin kuzenlerini trolledik. Siyasetin en tempolu günleri Ahmet Davutoğlu ' na Davut Güloğlu demeye başladık ve herkes Davut Güloğlu olarak devam etmişti. Şöyle yapmış böyle demiş falan filan.
10 dk sonra Bi kuzenine aydınlanma geldi . Davut Güloğlu ne alaka lafalan demişti. Ama o iki kardeşi gelince sanki ortamın enerjisi değişiyor
Yaşla bağlantı kuramadım.Bu arada eşimle aramda 10 yaş var .
Eşimi yıprattıgimi nerden çıkardıniz. Eleştiri için teşekkür ederim ama yanlış bir çıkarım. Eşimle böyle konularda hiç bir problemimiz yok . Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz. 10 yıllık kocam yani Herbokolog dememi takıldinizsiz neden kendinizi bu kadar yeriyorsunuz. bence siz çok anlam çıkarıyorsunuz ve kendi durumunuza içerliyorsunuz. üstelik bu olayda da rezil oluncak bi durum yok. eğitim seviyesinden dem vurmuşsunuz ama sizin düştüğünüz duruma ilber ortaylı bile düşebilirdi müsterih olun. içeri girer girmez hemen lafa atlamanız mesela bence kendinizi kanıtlama çabası. hakkımda olumlu düşünmüyorlar gözlerinde iyice saftirik gibi oldum diyorsunuz, sessizliğimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de diyorsunuz. Kendi kendinize hüküm verdiğinizin farkında mısınız? Üstelik siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür. Düşünceleriniz tavırlarınıza yansır. Kibirli olun demiyorum ama kendinize güvenin.
Beni yanlış anlamayın eleştirimi yapıcı olarak yapıyorum, gitgide aşağılık kompleksine kapılmışsınız bu yüzden eşinize bile herbokolog diyerek pasif agresif davranıyorsunuz. Bu şekilde hem kendinizi hem eşinizi hem evliliğinizi yıpratıyorsunuz. Çocuğunuz da varmış. Kendinizi; aşağılık kompleksinden kurtarma üzerine ve kendine güven, kendine sevgi üzerine geliştirmenizi tavsiye ederim.
Eşimi yıprattıgimi nerden çıkardıniz. Eleştiri için teşekkür ederim ama yanlış bir çıkarım. Eşimle böyle konularda hiç bir problemimiz yok . Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz. 10 yıllık kocam yani Herbokolog dememi takıldinizsiz neden kendinizi bu kadar yeriyorsunuz. bence siz çok anlam çıkarıyorsunuz ve kendi durumunuza içerliyorsunuz. üstelik bu olayda da rezil oluncak bi durum yok. eğitim seviyesinden dem vurmuşsunuz ama sizin düştüğünüz duruma ilber ortaylı bile düşebilirdi müsterih olun. içeri girer girmez hemen lafa atlamanız mesela bence kendinizi kanıtlama çabası. hakkımda olumlu düşünmüyorlar gözlerinde iyice saftirik gibi oldum diyorsunuz, sessizliğimi yetersizlik olarak algılıyorlar belki de diyorsunuz. Kendi kendinize hüküm verdiğinizin farkında mısınız? Üstelik siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür. Düşünceleriniz tavırlarınıza yansır. Kibirli olun demiyorum ama kendinize güvenin.
Beni yanlış anlamayın eleştirimi yapıcı olarak yapıyorum, gitgide aşağılık kompleksine kapılmışsınız bu yüzden eşinize bile herbokolog diyerek pasif agresif davranıyorsunuz. Bu şekilde hem kendinizi hem eşinizi hem evliliğinizi yıpratıyorsunuz. Çocuğunuz da varmış. Kendinizi; aşağılık kompleksinden kurtarma üzerine ve kendine güven, kendine sevgi üzerine geliştirmenizi tavsiye ederim.
İşte öyle bı havam Yok yanlış anlamışsınız. Onların yanında az konuşan sessiz biriyim. Onlar yokken kendi arkadaş ortamımizda rahatım .Bence sizi açıktan okuduğunuz için küçümsemiyorlar da, sizdeki ben çok araştırıyorum okuyorum gündemden haberdarım eğlenceliyim saksı değilim ben de muhabbete katılıcam havanızdan bıkmışlar gibi geldi bana son yazdığınız mesajlardan.
Komik değil maalesef
bu kadar anlam cıkarmaya gerek yok diyorsunuz fakat siz bir sürü anlam cıkarmışsınız zaten. Yıpratmak eline sopayı alıp dövmekle ya da küfür etmekle olmuyor. Kabullenmek istemiyorsunuz ama ben size bir ayna tuttum.Eşimi yıprattıgimi nerden çıkardıniz. Eleştiri için teşekkür ederim ama yanlış bir çıkarım. Eşimle böyle konularda hiç bir problemimiz yok . Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz. 10 yıllık kocam yani Herbokolog dememi takıldinizkendisi bu lakaptan çok memnun bu arada. Sorun sadece iki kardeşi olunca benim gerilmem belki de. Bu kadar anlam çıkarmaya gerek yok. Evet belki de onların yanında özgüvenimde sıkıntı yaşıyor olabilirim haklı olabilirsiniz bu kısımda.
ayrıca hayat sürekli tiye almaktan gülmekten ibaret değil, stres de yapın demiyorum ama hayat sürekli kendini geliştirmektir. Sadece okumak vs değil kendinizi bu konuda da geliştirseniz cok erdemli olursunuz zaten eğitim bu demektir. Sadece gülüp eğlenmek biseyleri halı altına süpürmektir. İçsel yolculuğunuza bu şekilde çıkın.Eşimle sürekli hayatı tiye alırız güleriz eğleniriz
Açıkçası örgün eğitimle açık öğretim bir değil gözümde.Evet hatam bodoslama konuya girmek oldu. Ama ben şunu anlamıyorum. Açıktan okuyup diploma alınca diplomadan sayılmıyor mu.? Sanki onlar bakkaldan aldığımı düşünüyor.
Kusura bakmayın ama bu mesela aşırı boş bir muhabbet. Yani basbayağı cehalet geyiği gibi duruyor hattaYa aslında eğlenceli insanlarız. Bir gün eşimle kayinbabam ve eşimin kuzenlerini trolledik. Siyasetin en tempolu günleri Ahmet Davutoğlu ' na Davut Güloğlu demeye başladık ve herkes Davut Güloğlu olarak devam etmişti. Şöyle yapmış böyle demiş falan filan.
10 dk sonra Bi kuzenine aydınlanma geldi . Davut Güloğlu ne alaka lafalan demişti. Ama o iki kardeşi gelince sanki ortamın enerjisi değişiyor
Bu komik ya da eglenceli degil amaYa aslında eğlenceli insanlarız. Bir gün eşimle kayinbabam ve eşimin kuzenlerini trolledik. Siyasetin en tempolu günleri Ahmet Davutoğlu ' na Davut Güloğlu demeye başladık ve herkes Davut Güloğlu olarak devam etmişti. Şöyle yapmış böyle demiş falan filan.
Ayni seyi dusunmusuz yineKusura bakmayın ama bu mesela aşırı boş bir muhabbet. Yani basbayağı cehalet geyiği gibi duruyor hatta
Ya ben tam anlatamadim galiba. Saygı duyuyorum görüşünüze.ayrıca hayat sürekli tiye almaktan gülmekten ibaret değil, stres de yapın demiyorum ama hayat sürekli kendini geliştirmektir. Sadece okumak vs değil kendinizi bu konuda da geliştirseniz cok erdemli olursunuz zaten eğitim bu demektir. Sadece gülüp eğlenmek biseyleri halı altına süpürmektir. İçsel yolculuğunuza bu şekilde çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?