kardelen_656 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2011 Mesajlar 676 Emoji Skoru 38 Puanlar 118 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #21 cikolatakizzz .!.: Ne demmek o :)) Genişletmek için tıkla... yani biri sana baktı çok beğendi yada kıskandı. nazar değdi demekk :))
cikolatakizzz .!.: Ne demmek o :)) Genişletmek için tıkla... yani biri sana baktı çok beğendi yada kıskandı. nazar değdi demekk :))
parkon bence bitti Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2009 Mesajlar 14.767 Emoji Skoru 11.184 Puanlar 823 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #22 Aman boşver,biryerine bişey olmasın. Ben çok düşerim,alışkınım
kahve85 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 1.654 Emoji Skoru 799 Puanlar 63 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #23 çook geçmiş olsun :)
cirkinnnn34 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 354 Emoji Skoru 9 Puanlar 0 Yer Yalova 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #24 nasıl yuvarlardın görmek istedim lastik top gibi mi
Albina_ albina Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 46 Emoji Skoru 12 Puanlar 28 Yer İstanbul 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #25 Çok geçmiş olsun. Rezil olduğunuzu sanmam iş yoğunluğundan bugün herkes unutmuştur içinizi ferah tutun
Çok geçmiş olsun. Rezil olduğunuzu sanmam iş yoğunluğundan bugün herkes unutmuştur içinizi ferah tutun
P prensesannesi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2013 Mesajlar 3.165 Emoji Skoru 3.320 Puanlar 198 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #26 mimoz_a .!.: hiçte rezil olacak bişi yok düşen sen değilmişsin gibi davran Genişletmek için tıkla... yeminle sesli güldüm.Allah seni iyi etsin.
mimoz_a .!.: hiçte rezil olacak bişi yok düşen sen değilmişsin gibi davran Genişletmek için tıkla... yeminle sesli güldüm.Allah seni iyi etsin.
M melisguldemir Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 498 Emoji Skoru 59 Puanlar 123 Yaş 36 Yer Adana 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #27 bende düşene elimde olmadan gülerim, hatta senin yazını okurken de güldüm affet :)) çok geçmiş olsun, rezillik olarak düşünme bence
bende düşene elimde olmadan gülerim, hatta senin yazını okurken de güldüm affet :)) çok geçmiş olsun, rezillik olarak düşünme bence
B banahuzurgerek yalniz kalmayi ogrendim.. Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 968 Emoji Skoru 43 Puanlar 43 Yaş 36 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cikolatakizzz #28 cikolatakizzz .!.: Kızlar az once isyerinin merdivenlerinden aşağı yuvarlanmak suretiyle tum isyerindekilere rezil oldum :/ Popom cok acidi bide elim soyuldu ya Genişletmek için tıkla... Niye rezil olasıni ki...ben kendim düşsem kalkar gülerim kendime ki başkaları guldugunde de daha komik olmayayım diye geçmiş olsun buarada
cikolatakizzz .!.: Kızlar az once isyerinin merdivenlerinden aşağı yuvarlanmak suretiyle tum isyerindekilere rezil oldum :/ Popom cok acidi bide elim soyuldu ya Genişletmek için tıkla... Niye rezil olasıni ki...ben kendim düşsem kalkar gülerim kendime ki başkaları guldugunde de daha komik olmayayım diye geçmiş olsun buarada