rezil oldum :((

Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm

Gerçekten öyle yapmışsınız kendinizi
Ama madem öyle sizde engelleyin gitsin !!
Umursamayın görünce bile görmemezlikten gelin,
Bayağı bayağı bulunmaz hint kumaşı yapmış kendini adam....

Üste bi arkadaşın mesajı üzerine baktım eski konularınıza da beni bile boğdunuz. Kusura bakmayım ama hayattaki varoluş amacınız sadece bi koca bulmak gibi geldi. Nedir bu ya tek derdiniz evlenmek ve bunun içinde fazlaca yapışkan davranmıssınız. Bu iş başından beri sizin ıtelemenızle, ısrarınızla olmuş zaten. Bu çocuk hiç bi zaman sizden hoslanmamıs bi deneyeyim ya tutarsa demiş, ama ilk haftadan gereksiz samımıyetınızle boğmussunuz bulduğu ilk fırsatta da kurtulmuş sizden.

Bu kafayla kendinizi daha çok rezil edersiniz. Kafanızı erkek fikrinden uzaklaştırın, hayatınıza başka uğraşlar, anlamlar yükleyin. Hayatın akışı içinde illaki biri çıkar karşınıza zaten. Bu kadar arayarak, zorlayarak olan bi ilişkide değer görme ihtimaliniz yok.
Ben de eski konilarina baktim ve ne kadar da kaliteli bir universite hayati gecirmisim dedim valla.
Insan 19 yasindan beri bu kadar erkek duskunu olur mu ya pes valla

Haklısınız bendede hata var ama o bana imalarda bulunduğunda affetmstm kac kere Özür dilemsti benim yaptığım ufacık biseyde böyle sildi :KK43: engelledi bide :KK43:
ya işte bu ufacık bir şey değil.daha fazla devam edemeyeceğim demek ayrılalım demek.ima da değil, ayrılmak istediğinizi söylemişsiniz açık açık, ne yapmasını bekliyordunuz ki?zaten aranızda doğru düzgün bir ilişki, aşk meşk yok, özür dilerim lütfen ayrılmayalım diyeceğini mi sandınız?bunu söyleme sebebiniz de neymiş mesaj atmamış, çok komik gerçekten.asıl siz ufacık bir şeyde ayrılmaya getirmişsiniz lafı, ne yapsın ki sizinle?bir ilişkiyi yürütebilecek olgunlukta değilsiniz.

Back
X