Rezil oldum

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Kızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandı :bicak: Zaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin :mad:

Kızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandı :bicak: Zaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin :mad:
Her insanın başına gelir.Olur böyle şeyler takma.

normal ya bişey olmaz. geçtiğimiz hafta iş çıkışı çarşıya uğradım ayakkabımın altı fırları :D yol boyu çarşıda o kadar kişinin içinde yanımda da iş arkadaşım ayağımız sürüye sürüye gittim.
bir de şimdi kocaman olmuş bir kız kardeşim var. okula giderken ya da gelirken ayakkabısının altı yine düşmüştü. yıllar geçti anlatıp anlatıp güleriz :D
yalnız değilsin !

Ahhh kıyamam...:KK60:
Yerim kibritçi kız tanımını...:KK42:
Hiç üzülme,senin elinden ne gelir,bir dahaki sefere karşılarına şık çıkarsın.:KK31:
Eğer oturup sohbet etme şansın olursa laf arasında gülerek:KK3: bahsedebilirsin bile....

Ama öyle bir parçalandı ki neredeyse hani çoraptan parmak çıkar ya patates çıktı diye gülüşürüz, o kadar parçalandı. Belirli bir noktadan bakınca çorabım görünüyor :olamaz:

Bugün rezillik günü galiba.
Çorabım kaçmış yukarıdan aşağı kadar tüm çarşıyı öyle dolaşmışım farkında değilim.
Nasıl içim ezik ofiste şu an anlatamam yerimden kalkamıyorum. :KK51:

Liseye giderken benim de başıma gelmişti.
Okula gidiyordum tabanı yarıdan fazla ayrıldı. Ayağımı sürüye sürüye yoldan geri dönüyordum ki bir ayakkabıcı görmüş. Arkamdan seslendi ayakkabımı tamir etmişti sağolsun. :KK52:
Unutmuştur bile o hocalar boşver.

hemen bakınca görülüyor muydu ya? dikkat etmemişlerdir.

Baya baya parçalandı canım ya tamamen altı çıkmasın diye kenarlara fırlayan parçaları da soymadım. altı çıkmış değil de dışa doğru parçaları fırlamış bir ayakkabı düşün. Neyse artık olan oldu

Baya baya parçalandı canım ya tamamen altı çıkmasın diye kenarlara fırlayan parçaları da soymadım. altı çıkmış değil de dışa doğru parçaları fırlamış bir ayakkabı düşün. Neyse artık olan oldu
canım hayal bile edemedim ya :) ama olsun kimse bunu aklında tutmaz, unutur gider.

Emın ol şu an hiçbiri bunu hatırlamıuor bıle,eskıdne öle rezillik filan,artık daha anlayışlı daha farklı bır toplumuz,topuğum kırıldı bırgün,öle geldık eve,hiç utanmadım,ama çok yakışıklı bırıne rezil olsa. İş değişirşaka şaka

Benden çalışırken bi iş halletmek için ticaret odasına gitmiştim. Babetimin arkası yırtıldı :) yırtık ayakkabıyla iş hallettim ayakkabı ayağımdan çıka çıka :) işim bitince gittim ayakkabı aldım :)
herkesin başına geliyo bişey olmaz :KK73:gördülerse de unutmuşlardır bile :)

Back
X