- Emoji Skoru
- 568
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Ben de çorapsız ayakkabı giyemem, süper ince de olsa giymem lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandıZaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin
![]()
çünkü cok genctim ve ilk kez böyle birsey basima geliyordu.topallaya topallya gidiyorum tabi,arkamdan bir ses hanımefendi hanimefendi diye sesleniyor arkami bir döndüm,elinde çıkan topugumKim bilir ne olmuş dedim yani.. İyi bir teselli olur mu bilmem ama rezil olmak görmemişsin bence senKızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandıZaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin
![]()

Kacik corap moda merak etme :)Bugün rezillik günü galiba.
Çorabım kaçmış yukarıdan aşağı kadar tüm çarşıyı öyle dolaşmışım farkında değilim.
Nasıl içim ezik ofiste şu an anlatamam yerimden kalkamıyorum.![]()