Rezil oldum

Kızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandı :bicak: Zaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin :mad:

Sıkmayın canınızı. Ben de spor salonuna üyeyim. Bir gün spora altı delik bir çorap giymişim. Aslında delik değil de hani zedelenir de ipi topuğunuz görülür ya öyle. Çok sevdiğim bambu çoraplardı neden öyle oldular anlamadım. Neyse spor yaparken sıkıntı yok Ayakkabı var. Ama karın dersine girdik çorapları çıkardık ve yattık matlara. Ayaklar hocaya doğru. Sanki bakıyor gibi geldi anlamadım. Sonra molada bir baktım altı delik. Önce bir utandım ama sonra güldüm geçti. Oluyor böyle şeyler bazen. Sıkmayın canınızı.

Benimde hoslandigim biri vardi evinin onunden gecerken bakişirdik.birgun ayakkabimin topugum tam orda yerinden cikti.ben birden neye uğradığımi sasirdim:olamaz:çünkü cok genctim ve ilk kez böyle birsey basima geliyordu.topallaya topallya gidiyorum tabi,arkamdan bir ses hanımefendi hanimefendi diye sesleniyor arkami bir döndüm,elinde çıkan topugum:KK48: ben şok :-)sonra ne mi oldu bur daha ordan asla gecmedim askimi kalbime gömdüm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay benim çatlamış diye topuğu kırılmıştı:-( büyük rezillikti aklıma geldi şimdi

Kızlar daha önceki konumda yüksek lisans yaptığımı belirtmiştim. Tez danışmanı ataması için imzalatmam gereken belgeler vardı. Bugün okula gittim ve giderken ayakkabımın altı parçalandı :bicak: Zaten işten izin almam zor, hocaların yanına kibritçi kız gibi girip çıktım. Kimse ayakkabın parçalanmış demedi ama rezil olduğumu hissediyorum. Lütfen beni teselli edin :mad:
Kim bilir ne olmuş dedim yani.. İyi bir teselli olur mu bilmem ama rezil olmak görmemişsin bence sen :işsiz:

Ay o değil de bigün ciddi bi konu hakkında hararetli hararetli konuşurken ağzımın suyunu tutamadım şlark diye akıverdi :D:D:D gülmekten zor yazıyorum.. karşımdakiler bozuntuya vermedi ama ben baya dalga geçip gülmüştüm kendime inanır mısınız yine de gülmediler.. ne embesil kız demişlerdir belki de :D:D

Back
X