• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :(

kizlar reziiillll oldum yetisin ....

ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.

Olabilir. Ben böyle şeylerle dalga geçmeyi sevmem anlık gülünür belki ama karşı tarafın kafası doludur bir şey düşünüyordur... Biri düştüğünde falan da gülemem ben gayet normal bence bir de o kişi zaten utanmış oluyor gülerek daha da mahcup etmek gereksiz ve saçma geliyor.
Rezil olunacak bir şey yok bence

ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.

canım ya neden rezil olasın .keşke herrezillik böyle olsa.... sıkma canını olur böle şeyler insanlık hali herkesin başına gelebilir..

Rezil oldum eyvah konularini bayiliyorum.
Hemen atlayip geldim. Hosuma gidiyor baskalarinin rezil olma hikayelerini okumak:dondurma:.
Ama aradigimi bulamadim.
Bumu rezllik?
Ben cok yaparim kiz bunu.
Bidahakine gittigimdede " o gecenki kiz ben degildim" havalariyla giderim.
Ayrica ne malum sorunun sende oldugu? oda azcik daha yuksek sesle konussaydi :63:.neyse korkma rezil olmadin abi, affettim seni

bekarmısın

kizlar yorumlarinizi okuyunca icime biraz su serpidi ... burdaki arkadasimada anlattim o da cok guldu bana . bunumu dert ettin diye... oda ne rezillikler var hayatta dedi . tabiki sizin yorumlarinda etkisi oldu ... bu m u dert diyen arkadaslar. herkezin derdi kendine goredir . ben o an bunu taktim kafama ve yazmak istedim. bekarmisin diyenelere evet bekarim . bu isler nasip kismet olduguna inaniyorum. onunla yakinlik kurmak gibi bir cabam olamaz. hepinize tesekkurler.

Hoşlandın galiba çocuktan

oyle yapmaya calisiyorum su an :) surekli gittigim bir yer ve hergun onunden gecmek zorundayim. benim hakkimda salak bir kzi heralde diye dusunmeye baslar diye tereddut ettim biraz.
Düşünsün ne düşündüğünün ne önemi var

Bi gun havaalaninda kosarak bi kiz yanima geldi
Arapca bi seyler diyo
Bende o heyecanla kiza çince konusuyorum
Burada absurt olan ikimizde Turkuz :olamaz::olamaz:
O beni arap arkadasina benzetmis
Bense salak gibi amacsiz çince konusuyorum :KK53:
Burdaki rezillik daha igrenc bence :sus:

Back
X