- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi smartieslidondurma
Türkse ne olmuş bu 1.
Yanlış anlama ile rezil olunmuyor bu 2.
Takılmaya değmez. .
Yanlış anlama ile rezil olunmuyor bu 2.
Takılmaya değmez. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar reziiillll oldum yetisin ....
ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.
ben yurdisinda yasiyorum ... burda az once icecek birseyler almak icin bie yere girdim .... karsimdaki de turkmus ... benim elim ayam birbirine dolandi bir siparis veremedim ... adam bana tepsi istermisiniz diye sormus ben onu hangi dili konusuyorsunuz diye anladim adama diyorum ki ben turkumm .... ayyy nasil rezil oldum .... nolur bana bir seyler soyleyin ..yerin dibindeyim su an . surekli gittigim bir yer ustelik.
Ee sonuç
Hoşlandın galiba çocuktankizlar reziiillll oldum yetisin ....
yok valla icimde en ufak bi titresim bile olmadi ...Hoşlandın galiba çocuktan
Niye dert ediyorsun o zaman aman boşveryok valla icimde en ufak bi titresim bile olmadi ...
oyle yapmaya calisiyorum su an :) surekli gittigim bir yer ve hergun onunden gecmek zorundayim. benim hakkimda salak bir kzi heralde diye dusunmeye baslar diye tereddut ettim biraz.Niye dert ediyorsun o zaman aman boşver
Düşünsün ne düşündüğünün ne önemi varoyle yapmaya calisiyorum su an :) surekli gittigim bir yer ve hergun onunden gecmek zorundayim. benim hakkimda salak bir kzi heralde diye dusunmeye baslar diye tereddut ettim biraz.
haklisiniz... ne biliyim iste ...Düşünsün ne düşündüğünün ne önemi var