• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum:(

ekledim ve attım mesajı evt öyle olmuş olabilir ama girdi kaç kere messenger a görmemiş olabilir miki...:KK43:

şöyle soyleyeyim esim bilmiyordu messengerda mesaj isteklerine nereden bakacağinı ben göstermistim..
gerçi 2. mesajı normal atmışsınız gormustur onu muhtemelen

Amaaan oluyor öyle.:KK31:
Bekarken insan bazen tongaya düşüyor öyle.:-)
Takma bence.:p
Hiç rezil oldum diye de düşünme.
Unutma ne hissedersen onu yansıtırsın.:KK50:
O kaybetmiş seni hıhhhhhhhhh!:63:

Peki face de online mi? Belki çok sık girmiyordur görmemiş olabilir. İkinci mesajı atmasaydın keşke ama olan olmuş boşver gitsin.

Amaaan oluyor öyle.:KK31:
Bekarken insan bazen tongaya düşüyor öyle.:-)
Takma bence.:p
Hiç rezil oldum diye de düşünme.
Unutma ne hissedersen onu yansıtırsın.:KK50:
O kaybetmiş seni hıhhhhhhhhh!:63:
teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))

teşekkürler :)))))) ama pis rezil oldum :))
Olduysan oldun ne yapalım?
Dünyanın sonu mu?
Adam evli,nişanlı olsaydı rezil olurdun,unutma.
Bekar bir kadının bekar bir erkekten hoşlanması da normal,karşılık görmesi de/görmemesi de normal.
Boşver.
Bir iki gün sonra benim gibi düşünmeye başlarsın sen de bence.

bugün dönüş yapmazsa ki yapmicak gb görünüyor evt çıkarıcam arkadaşlıktan ama o kadar yakın oturuyoruz ki... utandım rezil oldum...bugüne kadar rhiç karşılaşmadık inş bi daha da karşılaşmayız evi de burda işi de nasıl olacaksa....:KK43:

rezil oldum dıye düşünme amannn herkes herkese yazıyor mesaj ne var bunda amannn karsılasınca tanımamazlıktan gelirsin ben öyle yapardım zaten dünki yedıgım yemegı unutuyorum attıgım mesajı mı hatırlıcam hep hiç yanii.. :KK70:

Dunyada tek derdin olsun canim benim, salla gitsin. Bekarken bana da olmustu aynisi. Hayir olandadir. Sallaaaa

ama niye o zaman face de 10 dk içinde akledi ki :( çok gelin güven oldum ben off off

bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş

buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...

sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..

gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldi:KK43: bir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
Facebook tan eklemeniz bile yeteri kadar sacmayken bir de mesaj atip üstüne israrla bir mesaj daha atmissiniz. Rezil olmak demeyelim de biraz abartmissiniz yaklaşma olayini. Ucunda olum yok ya bosverin. Olursa olur, olmazsa da içinizde kalmaz en azindan.

Adamın pesınden nıye bukadar kosuyorsunuz
Sızın yaptıgınızı bana bırı yapsa inanılmaz rahatsız olurdum
face den ekleyince birde hatrını sordum cvp da gelmeyince ertesi gün neyse evet çok saçma oldu biliyorum ama hoşlandım ne yapayım :(

Back
X