Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bir şey yazmamak bozulmuuş olduğum anlamına gelir mi???? bir şeyler yazmalı mıyım???bilemiyorum..Bence tekrar cvp atma
Yada yok darılmadım sadece şaka yaptım rahatsız ettım kusura bakmayın mı desen![]()
Olabilir ilk arka arkaya yazıp sonrada sessiz kalmakta normal olmaz bencehiç bir şey yazmamak bozulmuuş olduğum anlamına gelir mi???? bir şeyler yazmalı mıyım???bilemiyorum..
Sen seni faceden arkadas olarak kabul ettıgıne emınmısın ? Genelde bıldıgım arkadas olmayan bırıne mesaj yazarsın oda kabul ederse herhalde oyle bi bildirim gelir ?pekiii o ukela mesajın ardında iki saaat sonra messengerdaan isteğinizi kabul etti mesajı ne anlama geliyorki acep![]()
Sen seni faceden arkadas olarak kabul ettıgıne emınmısın ? Genelde bıldıgım arkadas olmayan bırıne mesaj yazarsın oda kabul ederse herhalde oyle bi bildirim gelir ?
ewt ekledi arkadaşız...Sen seni faceden arkadas olarak kabul ettıgıne emınmısın ? Genelde bıldıgım arkadas olmayan bırıne mesaj yazarsın oda kabul ederse herhalde oyle bi bildirim gelir ?
selam valla sosyal medya mesaj işini sevvmioyrum unutuyorum cvp fln. kusura bakma demiş göndermiş ardından bir mesaaj dahaa darılacak bişe yok ok ....türkçe de bu kadar bozuk yanii
buna cvp yazmalı mı yazmamalı mı bunun üzerine messengerdan ... kişisi isteğinizi kabul etti diye bildirim geldi sonradan gördü demekki...
Yazma bence kesinlikle.Baska bişey yazarsada bakma.Ertesi gunu bak.selam valla sosyal medya mesaj işini sevvmioyrum unutuyorum cvp fln. kusura bakma demiş göndermiş ardından bir mesaaj dahaa darılacak bişe yok ok ....türkçe de bu kadar bozuk yanii
buna cvp yazmalı mı yazmamalı mı bunun üzerine messengerdan ... kişisi isteğinizi kabul etti diye bildirim geldi sonradan gördü demekki...
işte ekleyince sırf eklemiş gb olmayıp hatrını sormak istedim.. onu bile elime yüzüme bulaştırdım... yani bilmiyorum evet kaçan kovalanır ama hep erkeklerden beklememek lazım ...ağırdaan almak iyidir ama bende bir ay ağırdar aldım duygularıma yenik düşüp ekledim mesaj atım görmedi diye düşündüm ikinciyi attım en azında görmedimi niyetini bileyim dedim anlattığım gibi oldu...benim asla huyum değildir öyle eklemek mesaj atmak ısrarcı olamk bunda abarttım işte o da niye hoşlandım diye yani her zaman herkesten hoşlanmıyoruz değil miRezil olabilirsin insanlık hali ama bu olayda rezillik bi durum göremiyorum. Adama karşı duyguların varmış, iletişime geçmişsin ne var? Biraz 2. Mesajda acele etmişsin o kadar. İlk mesajı faceden değilde mesaj olarak atsaydın daha iyi olabilirdi. Faceden silmek falan bu saatten sonra ergence olur. 'Bana cvp atmadın siliyorum hıh işte' gibi. Ekli kalsın yani.
Ucunda ölüm yok ya. Yazdın oldu bitti. Kaçan kovalanır stratejisi bnde hiç yaramadı mesela. Bu stratejiyle kaybettiğim oldu, sonra pişman oldum bazı şeyleri neden yapmadım diye. Eğer yazdığına dair içinde pişmanlık olmadıysa gerisi teferruat. Olgun biriyse bunu sorun etmez zaten. Son mesajına da ok diye nezaketen cvp atabilirsin. İnsan kolay kolay böyle duygular hissetmiyor, eğer hissediliyorsa da durumlara küçük dokunuşlar şart!işte ekleyince sırf eklemiş gb olmayıp hatrını sormak istedim.. onu bile elime yüzüme bulaştırdım... yani bilmiyorum evet kaçan kovalanır ama hep erkeklerden beklememek lazım ...ağırdaan almak iyidir ama bende bir ay ağırdar aldım duygularıma yenik düşüp ekledim mesaj atım görmedi diye düşündüm ikinciyi attım en azında görmedimi niyetini bileyim dedim anlattığım gibi oldu...benim asla huyum değildir öyle eklemek mesaj atmak ısrarcı olamk bunda abarttım işte o da niye hoşlandım diye yani her zaman herkesten hoşlanmıyoruz değil mi
Belki face kullanmayı bilmiyordur. Farketmemiştir.olamaz mı?bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş
buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...
sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..
gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldibir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...