• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum:(

buda rezillikse bizimki ney yahu allahasen bırak şunu düşünmeyi o yazar sonra sen cevap vermezsin umursamaz ol azcık sürekli kafaya takma belki müşteri olduğun için iş içinde konuşmuş olabilir biz millet olarak öyleyiz zaten nerelisin diye başlar akraba çıkarız takma kafaya dünyada adammı bitti

bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş

buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...

sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..

gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldi:KK43: bir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
OLUR bazen hangımız kalbımıze soz gecirebiliyoruz ki
ama baska daha msj atma sen yınede tatlım :super:

resmen selam verdim borçlu çıktım demiştir erkekler flört etmeyi sever ama bulaşmayın ister bence de sevgilisi vardır :)

adamın size karşı ekstra bir ilgisi olmamış , sizin birşeyler hissetmişsiniz ilginizi göstermişsiniz ama karşılığı olmamış ,
bence fazla uzatmış rezil olmuşsunuz .

bence geri çekilin.

Ya bu mesaj isteğinizi kabul etti bildirimi arkadaş olmazsaniz geliyor canım . Böyle bır bildirim niye geldi anlamadım bazen face sacmaliyo olabilir geç gelmiştir.
Bu odun herif için canını sıkma sen içinden geldiği gibi davranmssin bunu düşünüp üzülme . Bence silme de . Çünkü silin se çok önem verdin de kaale almadı seni ondan kirildin sanmasin.
Yeni ufuklara yelken aç :)
ben de onu anlamddım ekledim aynı dakika mesaj attım 10 dakika içinde kabul ettti ama mesaj gitmedi herhalde...bilmiyorum ki..ertesi gün normal mesajıma cvp verdikten iki saat sonra da messengerdan bildirim geldi arkadaş olarak ekli olmasına rağmeen messengerdan isteğinizi kabul etti ne olabilir ki?:(

neyse konuyu unutmaya çalışıyorum çok üzgünüm zaten:(( ikinci msj böyyük hataydı :)))

Hanımlar evde ağla ağla şiştim yanlış oldu vs hiç mesaj atmssaydım gb düşüncelerle boğulmaktaysa çıktım dolandım bu arada saat 3 de msj attı beyfendi mesaj şu şekilde
Selam valla sosyal medya yada mesaj işini sevmiyorum unutuyorum cevap falan kusura bakma demiş göndermiş ardından bi mesaj daha göndermiş darılacak bir şey yok ok
Şimdi ne yapmalı hiç cvp vermemeli mi yada şunu düşündüm sorun değil iyi çalışmalar
Rezil oldum zaten şimdi ne yapmalı

tamamiyle baştan savmış. ilgili değil.
sizde umursamayın.

Aradığınızda zaten biraz soğuk konuştu demissiniz.
Üstüne faceden ekleyip iki mesaj :KK53:
Erkekler çekinmez istiyorlarsa hatta onlar yazar arar.
Olan olmuş daha üstelemeyin :süslü:

unıversıte arkılerımın yasadıkları ve benım evlılık tecrubem olrak sunu soyluyorumkı boyle hayırlı ıslerde erkekler cekınmez. Utandı mı acaba demıssınız ya:) begendıgı kızı ılk gorusten itibaren nıkah masasına otırtana kadar da pesını bırakmaz. Bırakıyosa da aklında baska bırı var:kızgın:

bence diğer arkadaşların dediği gibi bisi sormuş gibi yapabilirdiniz .yada bisi sorucaktimt ama neyse hallettim gerek kalmadı size iyi günler diyebilirdiniz.
birazda o bozulurdu. sonra bi kaç gün sonra da silin gitsin kendini bisi zannetmesin daha fazla muhatap olmayin başkaları cikar karşınıza gereksiz birinin face nizde olmasına da gerek yok bence
ayrica.seven erkek msjlasmayi sevmesede en azından hoslanmissa ilgilenir başlarda msj atar. sonra söyler mesajlaşmayı sevmedigini bu bi bahane yani bunu bilin.

adam zaten cevap verilcek bi mesaj yazmamış, açıklmayı yapmış ve konuyu kapatmış. kusura bakma yeni gördüm iyim sen nasılsın tarzı bişey yazsa heveslen derdim ama yok. boşuna cevap verme dicektim ama iyi akşamlar demişsin bile

Bence sil face den ilgileniyorsa o tekrar ekler zaten eklemezsede salla gitsin kaçan kovalanırmış sonuçta:KK66:

ben de onu anlamddım ekledim aynı dakika mesaj attım 10 dakika içinde kabul ettti ama mesaj gitmedi herhalde...bilmiyorum ki..ertesi gün normal mesajıma cvp verdikten iki saat sonra da messengerdan bildirim geldi arkadaş olarak ekli olmasına rağmeen messengerdan isteğinizi kabul etti ne olabilir ki?:KK43:

Canim şimdi şöyle sanırım anladım. Face de msj atınca biri önce kabul etmek gerekiyor ya buda büyük ihtimal ekli bile olsan gördü kabul etmedi . Kabul etmese bile mesajını gorebilir. İşine öyle gelince de geç kabul etmiş . Yani bilerek konuşmak istememis.
Ama sende ekli olmayan biri msj atınca mesaj isteğin var der ve sende kabul edersin cvp vermek istersen. Sen eklemedi önce mi msj atmistin acaba ??

Yahu adam daha atılan mesajı okumamış, kendin diyorsun tek tik olmuş mesaj, okundu görünmüyor diye. Adam belki messenger kullanmıyor, messenger olmayınca Facebook'a girse bile mesajlar bölümü açılmıyor. Messenger isteğinizi kabul etti demek de, mesaj filtrelenmis, messengera gelen mesajlarda kabul et iptal et diyor bazen. Yani senin mesajı görüyor, kabul et'e basinca mesajlaşma isteğini kabul etmiş oluyor ve sana o zaman okundu bilgisi düşüyor.

Kaldı ki en başında mesajı okudu ve cevap vermedi diyelim yine de 2.mesaji yazmanın amacı nedir? Erkekler bu hareketlerden nefret ediyor bunu anlayamadı bazı kadınlar. Daha bi kere gördüğün adama neden yazmadin sorusu sorarsan o adam topuklayarak kaçar kusura bakma. ilk günden bunu yapan kadın ilerde bana gps takar takip eder diye düşünüyorlar haliyle. Sahsen ben de böyle davranan bi erkek görsem "sen hayırdır Noluyor?" derim.

Yani mesajları geçtim zaten adamı eklemek falso başlı başına. Belki o da hoşlanmıştir adım atamıyordur diye düşünmüşsun bir de :KK43: yorumlari okumadım, eğer boşver içinden geleni yapmışsın diyen varsa fazla dikkate almamani tavsiye ederim. İçinden geleni yapmak her zaman iyi bir şey değildir, bir dahaki sefere daha sabırlı olmanı dilerim. erkekler bir yere kaçmıyor sakin ol.

10 dk içinde faceden kabul eden adam har halukarda msjını görmüştür görmemezlikten gelmiştir. Hem çok ilhili değildi diyosun ne diye faceden ekleyip msj atıyosun. :sinirli:

Back
X