Rezil oldun

Sizinle aynı görüşte olmayan insanlara nasıl baktığınızı anlamaları açısından iyi olmuş aslında.... Demekki neymiş kimseyi aşağılamamk hakaret etmemek gerekiyomuş. Sizinle zıt görüşte olan herkes üstüne alındı muhtemelen.

Cokta enteresan birsey degil. Ama kocaya gosterilecek kadar komikte degil.

Konuyu anlamadınız herhalde. Bende kocamla, aynı şeyi düşünmeyen kişilere yapılan saygısızlıktan bahsederken bu resmi örnek olarak attım

Yanim bakış açılmş tam Zıt bir resim. Ben kim ne düşünürse düşünsün saygıdan yana bi insanım. Insanların bu derece saygısız Paylaşım yapması ile ilgili Konuşurken göndermek istedim ama

Boyle dusundugunuzu grupta acikladiniz mi peki? Muhtemelen inanmamislardir

Aman pek de bisey yokmus insanlar artik lince yer ariyor. Onlara ne sizin goruslerinizden ki bunu farkli bir seye ornek icin gonderdiginizi soylediniz. Millet fikir belirtmek zorunda mi? Siz yanlislikla gonderdim dedikten sonra kime laf duser.

Konuyu anlamadınız herhalde. Bende kocamla, aynı şeyi düşünmeyen kişilere yapılan saygısızlıktan bahsederken bu resmi örnek olarak attım
Bir partiyi övüp diğerine laf sokulmuş ya işte sizin bu saygısızlığa kızdığınız anlaşılmaz desteklediğiniz anlaşılır fotoyu atsanız da görsek merak ettim şahsen iyice

bende istiyorum zahmet olmazsa atabilir misiniz

Şimdi herkes bana da gönderin diyecek, ama bende kendimi frenleyemeyip, resmibana da göndermenizi rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…