- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Ama Yanlışlık yaptımOyy cidden cok ayip. Bence haklilar..
Konu sahibi çıkmış bana atabilirmisiniz resmi :))bu resimde ki ilk cumle de gecen partiyi destekleyen biri sizin yuzunuze bakmiyosa eger, birakin bakmasin.. En güzeli, valla... Hiiiiç de umrunuz da olmasın...
hanımefendi burası siyaset topiği değil. site kuralları gereğince siyasi yorumlarınızı orada yapmanız gerekiyor.sözde demokratiklikten özgürlükten dem vuranların toplum kararına saygı duymamasına, aziz nesin'in sözüne sığınarak hakaret etmesine anlam veremiyorum. söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmadıkça, demokraik karara saygı duymayı öğrenemedikçe daha çok kuyruk acısı çekersiniz. madem ülkenin yarısı aptal, çok akıllıysanız siz buyrun. öyle pkk ile bağını koparmadan, her şeye hayır diyerek anca aziz nesin'in arkasına sığınırsınız.
konu sahibi sizin kötü nyetle yapmadıgınızı okudum yorumlarda, o yüzden sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın
söz konusu caps gündemdeyken fikrimi paylaşmak istedim
bir rezillik hikayesi de benden. Siyasetle alakam yok, sosyal hesaplarımda hiç Paylaşım falan yapmam , yapanı da anımda silen ben çok salakça bişey Yaptım. Oğlumun sınıfının watsahap grubu var. Ödevlerin ve duyuruların paylaşıldığı. Bende kocama whatsap tan , siyasi içinde hakarette olan Saçma salak bi resmi gönderecektim. ( bana komik geldiği için) Sen al bu resmi Yanlışlıkla gruba gönder. Herkes tepki verdi. Özür diledim ama ne fayda o salakça şeyi savunduğumu düşündüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?