Rezil oldun

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
bir rezillik hikayesi de benden. Siyasetle alakam yok, sosyal hesaplarımda hiç Paylaşım falan yapmam , yapanı da anımda silen ben çok salakça bişey Yaptım. Oğlumun sınıfının watsahap grubu var. Ödevlerin ve duyuruların paylaşıldığı. Bende kocama whatsap tan , siyasi içinde hakarette olan Saçma salak bi resmi gönderecektim. ( bana komik geldiği için) Sen al bu resmi Yanlışlıkla gruba gönder. Herkes tepki verdi. Özür diledim ama ne fayda o salakça şeyi savunduğumu düşündüler

Ozur dilediğin halde neden tepki gösterdiler..

Whatsap grubu kuracak kadar samimisiniz ama kımse kımseyi hoş goremıyor..enteresan..

Misafırın cocugu gondermiş yanlışlıkla falan dıyın:)

Sosyal medya klişesi olan kuzenim yazmış 'a bağlayıp geçseydiniz.
ayrıca nedeb özür diliyorsunuz ki düşünceniz öyle bile olsa kine ne?olan olmuş sallayın gitsin.

Ozur dilediğin halde neden tepki gösterdiler..

Whatsap grubu kuracak kadar samimisiniz ama kımse kımseyi hoş goremıyor..enteresan..
Samimi değiliz bir birimizi tanımıyoruz bile. Sınıf temsilcisi Tarafından duyurular ve ödev paylaşımı için kurulan bi grup. Tepkileri önemli değilde benim o kadar seviyesiz bi resmi paylaşmış olmam , düştüğüm durum körü oldu

Nasıl bir resimdi acaba? Merak ettim eğer sorun olmayacaksa.

Resim o kadar seviyesizse niye hosunuza gitti ki? Esinize yollamayi niye istediniz?

bıgün okula gittiğimde sanki kimse yüzüme bakmadı gibi geldi

Gonderdiginiz resim belli bir partiye oy verenleri asagilayici unsurlar iceriyorsa yuzunuze bakmamalari gayet normal..

Ay çok güldüm allah iyiliğinizi versin. Sizi kınayan sizden beter olsun. Sallllaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…