Samimi değiliz bir birimizi tanımıyoruz bile. Sınıf temsilcisi Tarafından duyurular ve ödev paylaşımı için kurulan bi grup. Tepkileri önemli değilde benim o kadar seviyesiz bi resmi paylaşmış olmam , düştüğüm durum körü olduOzur dilediğin halde neden tepki gösterdiler..
Whatsap grubu kuracak kadar samimisiniz ama kımse kımseyi hoş goremıyor..enteresan..
Nasıl bir resimdi acaba? Merak ettim eğer sorun olmayacaksa.Samimi değiliz bir birimizi tanımıyoruz bile. Sınıf temsilcisi Tarafından duyurular ve ödev paylaşımı için kurulan bi grup. Tepkileri önemli değilde benim o kadar seviyesiz bi resmi paylaşmış olmam , düştüğüm durum körü oldu
Resim o kadar seviyesizse niye hosunuza gitti ki? Esinize yollamayi niye istediniz?Samimi değiliz bir birimizi tanımıyoruz bile. Sınıf temsilcisi Tarafından duyurular ve ödev paylaşımı için kurulan bi grup. Tepkileri önemli değilde benim o kadar seviyesiz bi resmi paylaşmış olmam , düştüğüm durum körü oldu
Hoşuma gitmedi, insanların seçim sonrası ne hale geldiğiyke ilgili konuşuyorduk eşimle bende o resmi göndermek isterken olduResim o kadar seviyesizse niye hosunuza gitti ki? Esinize yollamayi niye istediniz?
AttımMerak ettim resmi. Ozelden atsaniz.
bana da bana da
banada atın ona göre yorum yapalım..lakın ne olursa olsun hanı ozur dılemışsınız hoş karsılamalrı gerekıyordu bence
Evet aynen ama benim savunduğum bi düşünce değilGonderdiginiz resim belli bir partiye oy verenleri asagilayici unsurlar iceriyorsa yuzunuze bakmamalari gayet normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?