• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil olmuş mu oluyorum ?

ben de öyle düşündüm ama bu sefer de aman tepki vermedi nasılsa diye devamı gelebilir bu densizliklerin :KK43:
iyi de kişi ile randevulaşıp tlf kapatmışsınız..
ne yani adamı kapıda mı bekletecektiniz.
kendilerini aptal bir şakaya düşürmüşler.siz o ve diger müşterilerinizle görüşen görüşmeye devam edecek bir pozisyondasınız .
görende adamın fotosunu şirket de gezdirip gelirse hemen haber verin gibi davranmaları saçma.
geliştirsinler kendilerini bunu direk söyleyin onlara cem yılmazcı olmak saçma

Umursama bosver, kendilerince saka yapiyorlar ama gulenleri yok!

İşleri güçleri yok böyle kendi çaplarında bekarlara birilerini ayarlamaya çalışan ya da dalga geçen tiplere aşırı uyuz oluyorum, zamanında bana da çok yaparlardı. Sevgilisi olan arkadaşlar "Astoria nasılsa hep bekar kalır aldatıldığı için erkeklerden soğumuştur ehihihoha" falan yapıyorlardı. 4 senelik ilişkim var da artık Allahtan seslerini kestiler. Aslında "Aaa haberiniz yok muydu ben lezbiyenim cnmmm" falan deyip hepsini katatoniye sokmak vardı da Türkiye'de yaşıyoruz ne yazık ki.

Astoria nasılsa hep bekar kalır aldatıldığı için erkeklerden soğumuştur
Kendilerinin aldatılmadıklarına ya da aldatılmayacaklarına neden bu kadar eminler anlamadım.
Çoğu "Mahmut" tiplerle çıkıyor çünkü. Evlenince kıllı göbeğini kaşıyıp geğirecek adamlarla çıkıyorlar işte neyin havası bu :deli:

Kendilerinin aldatılmadıklarına ya da aldatılmayacaklarına neden bu kadar eminler anlamadım.
Çoğu "Mahmut" tiplerle çıkıyor çünkü. Evlenince kıllı göbeğini kaşıyıp geğirecek adamlarla çıkıyorlar işte neyin havası bu :deli:

Onların manitoşları asla aldatmazzz lütfen, hepsi Instagramda mutluluşluk pozları veriyorlar. Bir tane arkadaşım bana "Sen çok kötü aldatıldın ya artık crazy cat lady olarak yaşarsın ehehe" falan diyordu, sevgilisi vardı her yerde çok mutluyusss bissss ayakları çekiyordu. Sonra sevgilisinin arabasında bildiğin dayak yerken gördük, daha da hava atmadı ama hala sevgilisinden ayrılmadı. Nişanlanmışlar.

Onların manitoşları asla aldatmazzz lütfen, hepsi Instagramda mutluluşluk pozları veriyorlar. Bir tane arkadaşım bana "Sen çok kötü aldatıldın ya artık crazy cat lady olarak yaşarsın ehehe" falan diyordu, sevgilisi vardı her yerde çok mutluyusss bissss ayakları çekiyordu. Sonra sevgilisinin arabasında bildiğin dayak yerken gördük, daha da hava atmadı ama hala sevgilisinden ayrılmadı. Nişanlanmışlar.
Boşver iyi olmuş yediği dayağı hak eden kadın da çok.
Duyunca üzülüyorsun da işte senin üstünden egosunu tatmin ederken iyiydi.
Dayak yiyip onursuzca gurursuzca yaşayacağına crazy cat lady olup onurunla gururunla yaşarsın daha iyi.

Arkadaşlarınızı siz biliyorsunuz ama bence çirkin bir şaka bu.Bir de sizinle telefonda konuşturdukları kişi kimmiş merak ettim.Bu tür konularda şaka yapılmamalı bence.Bozulduğunuzu belli etmemekle iyi yapmışsınız.Lüzumsuz insanlar...

Güzel bir zamanlamayla siz de saka yapın ki altta kalmadiginizi görsünler.gecmiste benimde başıma geldi bunun gibi birsey hala icimde yarası durur yanlarına bıraktım diye

Tanışmak isterim demiş gelince belgeyi vermek için çıkmışşınız onun girip alması yerine. Biraz komik olmuş bence şaka zaten komik olur :KK53:
ciddiye alınacak bir şey yok sonra da başka birine şaka yaparlar hayatın neşesi.

Rezil olmamışsınız ama ben olsam kendi altinda calisanlar ile o denli samimi olmazdim. Ne demek sekreterin yakisikli bir bey sizi bekliyor demesi. Ona neymis beni bekleyen kisinin yakisikliligindan. Ayni sekilde sizin sekreteriniz olsaydim da asla size o cumleyi kurmazdim.

Back
X