Küçükken cok zayıftım herkes benımle dalga geçerdi
Hatta hiç unutmam, 2 tane arkaadasımın 4. sınıfta yavaşça göğüsleri çıkmaya başladı benımkıler hala yok
Benımle dalga geçerlerdi.. Ay senin ki hala çıkmadı mı diye. :26: Her zaman dua ederim göğüslerim çıksın diye.. Şimdi bir o arkadaşlarımın göğüslerine bak bir de benimkilere. Onların 75 benım ki 90!6. sınıfta yavaşca kilo almaya başladım artık kendime geliyordum yavaşça. Çok çok zayıf değil zayıftım ideal gibi birşeydi. 7. sınıfta da aynen böyle geçti. 8'de almaya başladım göğüslerim büyümeye başladı ve Lise 1'de artık böyle biraz fazlalıklarım cıkmaya başladı. Göğüslerimde büyüdü, durduramadım
Bir sevgilim oldu hayat güzeldi öyle böyle, 6 aydan sonra ayrılık oldu kendimi yemeye içmeye verdim hafif şiştim, yarım dünya bile dediler yani. Sonra ben sevgilimle tekrar barıştım. Artık ideal kiloda olmak istedim. Fazlalıklarım olmadan, giydiğim herşeyde 1 beden büyüğü var mı demeden.. 56 kilo boyum 1,55 di. Şimdi boyum 1,57 ve 53 kiloyum sadece 4-5 kilom gidicek o kadar.. O yüzden günlük açmaya karar verdim.
Sabah 7'de uyandım, yeğenim 9 aylık onunla oyun oynamaya çalıştım birazcık yoruldum tabi.. Sonra 10 oldu kahvaltım;
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta, haşlanmış değil maalesef
herneyse biraz çay içeyim dedim ama boğazım yanıyor, içemedim.
Herneyse.. :) Sabah böyle saat 3'te falan tekrar yiyeceğim Akşam 7'de bugünlük menüyü kapatacağım.. :)
İnşallah gene canım bir şeyler çekmezse

Sabah 7'de uyandım, yeğenim 9 aylık onunla oyun oynamaya çalıştım birazcık yoruldum tabi.. Sonra 10 oldu kahvaltım;
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Biraz kepek ekmeğiyle yumurta, haşlanmış değil maalesef

herneyse biraz çay içeyim dedim ama boğazım yanıyor, içemedim.
Herneyse.. :) Sabah böyle saat 3'te falan tekrar yiyeceğim Akşam 7'de bugünlük menüyü kapatacağım.. :)
İnşallah gene canım bir şeyler çekmezse