- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Hayirli ugurlu olsun canim benimde 1 temmuz gozukuyor biz keseyi gorduk haftaya kalp atisina gidecegiz beta kac cikti seninYaaa ❤ ben de bgn 5 gün gecikince test yaptım. 5 haftalik hamileyim. 2 hafta sonra kese gormek icin doktora gidicem. Gebelik takibi yukledim bgn telefonuma tahmini dogum tarihim 2 temmuz olarak gozukuyor
Insallahh canim benimmmmmbenim bata çok az kaldı
umarım burada sizinle olurum...
Hadi insallah canimmmm❤Günaydın hanımlar beni De ekleyin galiba benim de doğumum temmuza denk gelicek
Hayirli ugurlu olsun canim benimde 1 temmuz gozukuyor biz keseyi gorduk haftaya kalp atisina gidecegiz beta kac cikti senin
Zaman zaman hele biraz yorulduysam olan kasik agrisi gogus hassasiyeti disinda hic bir belirtim yok hala sukur bulantim hic olmadi benim beta 352 cikti bat gununde vermistim kan ben 3+6Da ogrendim hamile oldugumu 4. Haftada betaya bakildi 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi ben 5 gun sonra baska bir doktora gittim kese toplu igne basi kadar di 2 hafta sonra gel dedi 12sinde gidicem kalp atisi icin canim suan 5+4 deyim bakalim ne olacakSagol canim daha beta fln hic bisey yaptirmadim. Cuma randevumu aldim o zaman bakariz kac ciktigina. Cumaya 6 hafta 1 günlük oluyor. Ogrenir ogrenmez kostur kostur gitmek istemedim hevesim kursagimda kalmasin diye. Gidince keseyi gormek istiyorum en azindan. Insallah bi aksilik olmaz da gorururuz. Sen de belirtiler var mi? Ben de sabahlari gogus siskinligi disinda bir sey yok simdilik. Ara ara da sol kasikta hafif biseyler hissediyorum o kadar.
Ayniyiz canim benim tahmini dogum 1 temmuz gozukuyor ama hayirlisiyla saglikla gorelim saglikla alalim kucagimiza insallahmerhaba bende 5+4 günlük hamileyim. Sadece cuma günü test yaptırdım sonuç 15.000 onun dışında daha doktora gitmedim. tahmini doğum 2 temmuz Allah nasip ederse inş. :)) Perşembe günü göreceğiz bakalım neler olacak :))
amin inşallah 3 düşükten sonra tek temennim o yönde :)Zaman zaman hele biraz yorulduysam olan kasik agrisi gogus hassasiyeti disinda hic bir belirtim yok hala sukur bulantim hic olmadi benim beta 352 cikti bat gununde vermistim kan ben 3+6Da ogrendim hamile oldugumu 4. Haftada betaya bakildi 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi ben 5 gun sonra baska bir doktora gittim kese toplu igne basi kadar di 2 hafta sonra gel dedi 12sinde gidicem kalp atisi icin canim suan 5+4 deyim bakalim ne olacak
Ayniyiz canim benim tahmini dogum 1 temmuz gozukuyor ama hayirlisiyla saglikla gorelim saglikla alalim kucagimiza insallah
Ahh canimm benimm yanlis anlamayin ben dusuk konularinda ne diyecegimi sasiriyorum ne desem yarim kaliyormus gibi hissediyorum rabbim bir daha yasatmasin demekten baska bi cumle gelmiyor aklimaamin inşallah 3 düşükten sonra tek temennim o yönde :)
Ahh canimm benimm yanlis anlamayin ben dusuk konularinda ne diyecegimi sasiriyorum ne desem yarim kaliyormus gibi hissediyorum rabbim bir daha yasatmasin demekten baska bi cumle gelmiyor aklima
Sukur her halimize canim benimm insallah bu sefer olacak❤Hiç problem değil :)) Ben bu konuda hep şükrettim, bebekler hep küçükken düştü Allah acıdı bana diyorum sağlıksız bir bebek vermek istemedi. Her daim duam da sağlıklı ve hayırlısı ise olması o yüzden sıkıntı yok benim açımdan. Ben hep şükrettim halime :)
Zaman zaman hele biraz yorulduysam olan kasik agrisi gogus hassasiyeti disinda hic bir belirtim yok hala sukur bulantim hic olmadi benim beta 352 cikti bat gununde vermistim kan ben 3+6Da ogrendim hamile oldugumu 4. Haftada betaya bakildi 10 gun sonra gel keseye bakalim dedi ben 5 gun sonra baska bir doktora gittim kese toplu igne basi kadar di 2 hafta sonra gel dedi 12sinde gidicem kalp atisi icin canim suan 5+4 deyim bakalim ne olacak
Bende bugun 5+4 üm aynıyız. Umarim cuma gunu hem kese hem kalp atisini duyarim. Kalp atisi duyulmaz miymis 7.haftadan önce acaba? Ona göre bi hafta sonraya mı aldirsam ben de muanemi
amin inşallah :))Sukur her halimize canim benimm insallah bu sefer olacak❤
Sen once git keseyi gor bence kuzum kalp atisi herkeste farkli oluyor 5.hafta sonundada duyabilen var hemBende bugun 5+4 üm aynıyız. Umarim cuma gunu hem kese hem kalp atisini duyarim. Kalp atisi duyulmaz miymis 7.haftadan önce acaba? Ona göre bi hafta sonraya mı aldirsam ben de muanemiGoktemaviyuz1
Seker varsa ihmal etme canim en kisa zamanda git dokttoraaa muhakakMerhaba ben de 5 haftalık gebeyim ve 38 yaşında henüz doktora gitmedim şeker var bende dua edin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?