- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Dualarimiz seninle canim ama sende ihmal etme tamam miInşallah dua edin..teşekkür ederim
Bende dün 5 haftalık oldum cnmMerhaba ben de 5 haftalık gebeyim ve 38 yaşında henüz doktora gitmedim şeker var bende dua edin inşallah
Yaşımda 38Merhaba ben de 5 haftalık gebeyim ve 38 yaşında henüz doktora gitmedim şeker var bende dua edin inşallah
Doktora gittiniz mi ben aşılamayla hamile kaldım daha keseyi görmedik cuma devlette randevumMerhaba ben de 5 haftalık gebeyim ve 38 yaşında henüz doktora gitmedim şeker var bende dua edin inşallah
Üsten mi baktılar okudugum kadarı 6 haftadan önce karından gözükmezmişBugün gittim ultrasonla baktı ama göremedi biraz kilom var hem ondan Hem küçük olduğu içşn olabilir dedi kan testi yaptı yarın gidicem tekrar..önce sağlık inşallah
Hayırlısı ile bi görsem kalp atışını duysam içim rahatlıycak benimdeBugün gittim ultrasonla baktı ama göremedi biraz kilom var hem ondan Hem küçük olduğu içşn olabilir dedi kan testi yaptı yarın gidicem tekrar..önce sağlık inşallah
İkisinden de baktı ama bazen yağdan ve ultrason kalitesinden gözükmeyebilirmiş nasip benim göbüş biraz yağlı malesefÜsten mi baktılar okudugum kadarı 6 haftadan önce karından gözükmezmiş
Hayirli olsun canim gozun aydin cok guzel bir tesaduf olmus❤Selam kızlar 2018 temmuz annesiyim ve bugün adetim geciktiği için kan verdim sonuç 250. 2020ninde temmuz annesi olacağım inşallah :)
Evet canım teşekkür ederim :)Hayirli olsun canim gozun aydin cok guzel bir tesaduf olmus❤
Geç olsun saglıkla gelsin cnmİkisinden de baktı ama bazen yağdan ve ultrason kalitesinden gözükmeyebilirmiş nasip benim göbüş biraz yağlı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?