🎀2020 temmuz anneleri🎀

Selam, bende yanlışlıkla aranıza katılanlardanım. Sağlıkla gelsin inşallah. Şoklardayım ama vardır bunda da bir hayır.

Selam, bende yanlışlıkla aranıza katılanlardanım. Sağlıkla gelsin inşallah. Şoklardayım ama vardır bunda da bir hayır.
yanlişliklarin en guzelini yasiyorsunuz bence 80 bin lira harcadik bu mucizeyi tatmak icin allhim sag saglim kucagimiza almayida nasip etsin insallah

yanlişliklarin en guzelini yasiyorsunuz bence 80 bin lira harcadik bu mucizeyi tatmak icin allhim sag saglim kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Teşekkür ederim. Maddiyatı geçtim manevi olarak çok zor zamanları bende yaşadım. Allahım çok şükür bizede nasip etti. Son doğumumun üzerinden 3 yıl geçti ben sadece 5 kez adet oldum. Erken menepoz, yumurta rezervin bitmiş denildi. Hemde farklı farklı doktorlar. Aylardır adet olmayıp şimdi hamile olmak şok etti bizi. Nasip. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…