- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Sormadin mi doktora canim bizim kesemiz cok kucuktu kus gozu kadar diye gostermisti doktorSanırım bir yuvarlak simit gördüm amakesedir heralde
Hayirli olsun canimmerhaba benide ekkeye bilirsinz
Keseyi gordunmu canim varmi bulantin vsmerhaba benide ekkeye bilirsinz
Hayirli olsun saglikla sihatle gelsinler insallah benimde bulantim yok hafif hafifi midemde aclik hissi gibi bir his olup geciyor ve iki gundur sersem gibiyim kafami tasiyamiyorum sankiMide bulantısı değil de bazen hafif baş dönmesi gibi bir durumla karşılaşıyorum
Aliscaz deseneo bendede var cnm 20 gundir evden disari bi kan tahlillerini vermwk icin ciktim onun haricinde evdeyim beynime oksijen gitmez oldu
yanlişliklarin en guzelini yasiyorsunuz bence 80 bin lira harcadik bu mucizeyi tatmak icin allhim sag saglim kucagimiza almayida nasip etsin insallahSelam, bende yanlışlıkla aranıza katılanlardanım.Sağlıkla gelsin inşallah. Şoklardayım ama vardır bunda da bir hayır.
Teşekkür ederim. Maddiyatı geçtim manevi olarak çok zor zamanları bende yaşadım. Allahım çok şükür bizede nasip etti. Son doğumumun üzerinden 3 yıl geçti ben sadece 5 kez adet oldum. Erken menepoz, yumurta rezervin bitmiş denildi. Hemde farklı farklı doktorlar. Aylardır adet olmayıp şimdi hamile olmak şok etti bizi. Nasip. Sağlıkla gelsinler inşallah.yanlişliklarin en guzelini yasiyorsunuz bence 80 bin lira harcadik bu mucizeyi tatmak icin allhim sag saglim kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Hayirli olsun canim vardir rabbimin bir bildigi❤Selam, bende yanlışlıkla aranıza katılanlardanım.Sağlıkla gelsin inşallah. Şoklardayım ama vardır bunda da bir hayır.
Allah sizlere bagislasin yavrularinizi saglikla sihatle buyusunler insallah2018 temmuz da kızım 2019 temmuzda da oğlum doğdu bana bu kadar yeter Allah isteyenlere versin banada bol sabır versin :))
Teşekkür ederimHayirli olsun canim vardir rabbimin bir bildigi❤
Allah razı olsun canım sende saglicakla bebeğini kucagina al inşallahAllah sizlere bagislasin yavrularinizi saglikla sihatle buyusunler insallah
Hosgeldin hayirli olsun amin insallah herseyjn en guzeli olaun hepimiz icin❤Selamlar hanımlar
Ben de 2.hamileliğimi yaşıyorum. Beni de ekleyebilirsiniz gruba, zamanında 2015 aralık anneleri grubunda ne sohbetler etmiştikburada da hep güzel şeylerden bahsetmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?