• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar doğru,döv gavuru dostun olsun.. Geçenlerde bi baktım sigara bırakma içn dr araştırmış arkdşı gitmiş. Dedim onun için dr ye gidiceksin düşündün ama bizim ilşkimz için bikere yanaşmadın bravo sana dedim gülüp geçmişti. Sonra beni atlatmak içn tmm onada gideriz dedi kaldı öyle.
Bu arada ben ilişkiden kaçıyorum bu konular beni soğutuyo... Doğru değil biliyorum ama yapamıyorum kullanılmış hissediyorum boş hissediyorum kendimi sonra.

Çok normal ilişkiden soğuman. Kadınlar erkek gibi hep hazır değildir ki önce duygusal olarak doymalari gerek. Kendini daha değerli hissetmen gerek. Esin senin kıymetini anlar inşallah canım. :dua:

Benim iş yerinden bi arkadaşımın eşi, sürekli kavga ediolardı ki sorun ailelerdi yine.. Birazda maddiyattı açıkçası.. Adam sabit bir işte çalışamıor sürekli iş arama derdine düşüo, kadın sürekli çabalıodu.. Üstüne bide kumara sardı adam.. Boşanma davası açtı, o sırada aile terapisinede gittiler.. Şuan maşallah adam iradeli.. Verdiği her sözü tuttu.. Doktor psikolojik olarak yardm eder ama önemli oşan eşinizin iradesi

Mahkemeler ücretsiz hizmet veriyo diye duymuştum. Ondan yararlandılar sanırım.
Bizde iletişim sorunu oluyor genellikle. Öyle okadar ciddi şeyler yok düzelmicek gibi değil. Bikeresinde randevu almıştım tam gidicekti vazgeçti kendinde hata olduğnu bildği içn panikledi bi anda çöpe atıcak param yok dedi şok olmştum. Sonra arkdşndanda etkilenmişti gerek yok bizde neler yaşadık geçer diyodu çocuk. Onunla konuşturdu beni telde. Yıpranarak mı geçsin yıllarımız demiştim bende..

Çok normal ilişkiden soğuman. Kadınlar erkek gibi hep hazır değildir ki önce duygusal olarak doymalari gerek. Kendini daha değerli hissetmen gerek. Esin senin kıymetini anlar inşallah canım. :dua:

Hatta ben istemeyince iktidarsızmısın diyodu o ara ot kafa...😠 halbuki hiç ilgisi yok ten uyumumuz vardır çok iyi biliyor. Böyle ikimizede işkence yapıyorum sayesinde...

Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep 👍🏻🤗

Eklentiler

• EA635619-8B29-42C4-AFFD-27796A38122A.webp
    EA635619-8B29-42C4-AFFD-27796A38122A.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep 👍🏻🤗
Benim fotoğraftan gördüğüm kadaeıyla 13. Pik, ve sonra çatlamış cnm

Ne kadar doğru,döv gavuru dostun olsun.. Geçenlerde bi baktım sigara bırakma içn dr araştırmış arkdşı gitmiş. Dedim onun için dr ye gidiceksin düşündün ama bizim ilşkimz için bikere yanaşmadın bravo sana dedim gülüp geçmişti. Sonra beni atlatmak içn tmm onada gideriz dedi kaldı öyle.
Bu arada ben ilişkiden kaçıyorum bu konular beni soğutuyo... Doğru değil biliyorum ama yapamıyorum kullanılmış hissediyorum boş hissediyorum kendimi sonra.
Annemin bir lafı var cnm degerini bildir deger bilmese hiç birşey yapmaz

Back
X