- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi PeLushbaby
- #1.501
Mineral vitamin folik asit yumurtlama ne ararsan varAz kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
Kızlar reçeteli mi bu ilaç birde vitamin mi sadece yoksa ilaç mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mineral vitamin folik asit yumurtlama ne ararsan varAz kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
Az kalmış az daha sabret. . Olumlu oluyor çoğu kişinin sonucu
Alıcaz inş güzel sonuçlar inşallahevet evet eşimde promen k kullanıyor,sperm kalitesi için,kısaca kaliteden geçilmyoruz ama tık yok.. :)
Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86
bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
deniz_36 @Kubradnz0 @bmbm
su00 @nejlaa 86 @Kizannesiiii
Semipermeable @m_aslicim
Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Ya çok heyecanlı inş bebişin tutunmuştur maşallah:)Ben burdayimm şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum 2 gün önce beta 10 çıkmıştı çok heyecanliyim dua edin bana![]()
bu ay tek atışla şansımı deneyeceğim :)Cnm pozitif olduğu gn ve sonrası 3 gün değerlendiriliyor normalde ama pozitifin ertesi günü değerlendirende var.. Ama benim bildiğim pozitif gün değerlendirilmeli
ay hadi merakla bekliyoruz cnmBen burdayimm şimdi kan tahlili vermeye gidiyorum 2 gün önce beta 10 çıkmıştı çok heyecanliyim dua edin bana![]()
valla cnm tek atışla oluyor bu işler.. belli olmas valla..bu ay tek atışla şansımı deneyeceğim :)
çünkü düşükten sonraki ilk ayım zaten.. pek ümidim yok..

Hoşgeldin aramıza cnm.. hayırlı haberler olsun inşallahBende şurada bekleyeyim. 4 gün var adetime erken gebelik yaptım negatif çıktı. Eylülde inşallah olur![]()
Ya çok heyecanlı inş bebişin tutunmuştur maşallah:)
Teşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ayBenim fotoğraftan gördüğüm kadaeıyla 13. Pik, ve sonra çatlamış cnm

ay hadi merakla bekliyoruz cnm![]()
Hadi İnşallah cnmTeşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ay![]()
12 ve 13 ü hemen hemen aynı. hani yumurtlama oluyor 24-48 saat sürüyor gibi bir şey var ya sanırım uzun bile sürmüş :) inş tutmuştur..Teşekkür ederim canım yorum için değerlendirdik bakalım o gunlerı umarım tutmustur allah nasip etmiştir bu ay![]()
Teşekkür ederim inşallahHoşgeldin aramıza cnm.. hayırlı haberler olsun inşallah
Geldımm:))Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86
Semipermeable @m_aslicim
Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
I AM HERE BABY :) DAHa ne kadar aktif olacııım :)Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86
Semipermeable @m_aslicim
Martilikiz07