• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada arkadaşlar aynı durum yaşayan var mı ya da bir yerlerden duyan var mı acaba diye bir şey soracağım.
1,5 aylıkken düşük yaptığımda kendiliğinden kanama yoluyla düştü. ağustos 16 da 7 gün sürdü..
daha sonra acaba hasta olacak mıyım diye düşündüm ama bir yandan da takvime kanama gününü girdim.takvimin bana yumurtlama olarak söylediği gün ile ovülasyon testinin pozitif olma günü aynı çıktı.
acaba hastalığımı da aynı bu şekilde takvimin söylediği gibi mi beklemeliyim.. ya da düşükten sonraki ilk ay farklı bir şey olur mu?
hiç BİR FİKRİM YOK...HENÜZ HİÇ GEBE KALAMADIM KUZUM YA..

ÇOK AYIP NERDESİN SEN :D

BABY BABY ARA SIRA SES VER Cİ E YAP :D

Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam

Kızlar dünya ne kadar degişti ya bir duşunsenize bir arkadaşın mesajında dediği gibi eskiden ninelerimizin 8 10 çocuğu olurmuş sahsen benim baba annemin 14tane olmuş ama bazıları rahmetli olmuş bebeken 8 çocuğu var 7oglan 1kız şimdi bizler çocuk için servet harcamaya ragzıyız yediğimiz yiyeceklerin hepsi hormon içtiğimiz herşey kimyasal ilaçları zaten katmıyorum bence artık kıyamet alameti
Kesinlikle katılıyorum tüm yediklerimiz gdo lu veya hormonlu her sey doğallığını kaybetti maalesef dengemiz bozuldu

Kizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹️ biz ne zmn anne olacaz yaş 😫😫😫😫😫

Kızlar iki tarfata da kasıklarımda felaket agrı var ne demek acaba 😞😞😞
kuzum yumurtlama gününmü ? yada acebe yerleşiyormu minik :dua:

Ben buradayiimmm😍 misafirim vardı kizlar giremedim çok fazla nete 😊
ara sıra yaşadığnızı hissetirin kuzular... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr :emir_bebek:

Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam
kuzum olsun sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka.. ya tutarsa ?

Kizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹ biz ne zmn anne olacaz yaş 😫😫😫😫😫
bazılarında hiç belirti olmuyormuş zaten kuzum.. belkide sende onlardansn.. üstelik daha cok var

Günaydın kizlar
öyle düşünme daha bugün var..
benimde öyle oldu yumurtlama günümde değil bir gün sonra... Nasrettin hocaya döndük 'ya tutarsa' :KK70:

Günaydın kızlar☀️

Umarım enyakın zamanda bebiş haberlerine kavuşursunuz. Sevinirim sizin açınızdan.. Benim için umudum yok bisüre denemicem yine :/ hayırlı zamanda bende yaşayım bu duyguyu kısmetse..

kuzum yumurtlama gününmü ? yada acebe yerleşiyormu minik :dua:

ara sıra yaşadığnızı hissetirin kuzular... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr :emir_bebek:

kuzum olsun sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka.. ya tutarsa ?

bazılarında hiç belirti olmuyormuş zaten kuzum.. belkide sende onlardansn.. üstelik daha cok var
Artik bugun veya yarin aynen bakalim canim

Back
X