- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
- #16.501
Baş donmesi veValla bebı cok motıve ettınız kızlar/)PeLushbaby sıgarayı bıraktın mı bırsktıysan nasıl???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş donmesi veValla bebı cok motıve ettınız kızlar/)PeLushbaby sıgarayı bıraktın mı bırsktıysan nasıl???
bırakan varsa banada bi el atsın bırakamıyorummmmValla bebı cok motıve ettınız kızlar/)PeLushbaby sıgarayı bıraktın mı bırsktıysan nasıl???
Hahahahhahbırakan varsa banada bi el atsın bırakamıyorummmm![]()
KILO versın mı pekıBaş donmesi vedan azaltım 3/4taneye ama cok iyi oldu cunku bir paket içiyordum
![]()
BENDeeeebırakan varsa banada bi el atsın bırakamıyorummmm![]()
Valala kı kac kgAldım kuzum aldım![]()
NAPTIn okadr ya4/5kg aldım![]()
Ne allakası var kuzum herşey norml ise dr iyi derse cıkarsın ben iki hamileliğimde de gezdim surekli ucaklaKızlar aralıkta yurtdısına cıkıcam kasımda hamıle kalırsam bısey olur mukı://
Syy ıyı cok sevındımm yasNe allakası var kuzum herşey norml ise dr iyi derse cıkarsın ben iki hamileliğimde de gezdim surekli ucakla![]()
iyoruk surekli bı midem bulanmasın die ilacları nasıl kulanıyorum alıyorum surekliNAPTIn okadr ya
Amannn neyse verırsınnnY
iyoruk surekli bı midem bulanmasın die ilacları nasıl kulanıyorum alıyorum surekli![]()
Hahaha 105kg dan 55 kilyoa duşmuşum ben he 5kg ne gelirAmannn neyse verırsınnn

içimden 10 kilo geçti
Evet kızlar sizce hamile kaldığınızda kaç kilo alırsınız![]()
kız o da var çatlamamak için napcazz
VALLLA helalllllllHahaha 105kg dan 55 kilyoa duşmuşum ben he 5kg ne gelir![]()
10 dıe ısterım