• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bazen dışardan söylüyorum cocuklar burger istyor canı cekmiyor acıyorum ona şikayet de etmiyor ya ne verirsen onu yiyor 😐🥰🥰🥰❤❤❤
Yemın edıyorum aynen peynır ekmek koy yer gecen yemek yapıcaktım yarınyokuz zaten boscer dedı cıgkofte yedık:))))o yerde ben az yrmeyı srvmıyorum gercı 5kg vefdım:)

Kızlar ben telden gırıyorum ve aksam 5den sonra gıremıyorum haftaıcı ...ve telefon cok kasıyır sureklı yanlıs yazıyorum lanet olsun:))))bu ay ınsallah hamıle kalıcazzz dua edelım bol bol

kızlar ben evlendiğimde 46 kiloydum ama düğün zamanı verdim 50 den düştüm tabi telaş koşuşturma.Sonra kendi kiloma döndüm 2 ayda 49 a neyse birsene böyle iyi son 3 aydır folikasit kullanıyorum.felaket kilo aldım 55 oldum.Ama ne yemem arttı nede düzenim değişti ben niye kilo alıyorum ... :)

Kızlar ben telden gırıyorum ve aksam 5den sonra gıremıyorum haftaıcı ...ve telefon cok kasıyır sureklı yanlıs yazıyorum lanet olsun:))))bu ay ınsallah hamıle kalıcazzz dua edelım bol bol
Hahaha manyak inşallah kuzum dualarım sizilerle 🙏🏻🥰🥰❤️❤️❤️🥰

kızlar ben evlendiğimde 46 kiloydum ama düğün zamanı verdim 50 den düştüm tabi telaş koşuşturma.Sonra kendi kiloma döndüm 2 ayda 49 a neyse birsene böyle iyi son 3 aydır folikasit kullanıyorum.felaket kilo aldım 55 oldum.Ama ne yemem arttı nede düzenim değişti ben niye kilo alıyorum ... :)
Folik asit den alıyon bence 😂😂😂

Folık asıt kılo yapmıyor dedı bana dr metobolızman mu yavasladı acaba?

Back
X