rica etsem bakabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi N0ram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
bugün halamlar bizdeydi annem ve özellikle küçük halam halam güzel fal bakar ben de uzun zamandır baktırmıyordum içimden geldi kapattım ama kimse bakmadı herkese bakıldı ben üvey evlat gibi kaldım ortada burada bakan birileri çıkar diye düşündüm rica etsem bakan birisi olur mu ki

Ben bakim bakalım bi dur
Çok uzakta biri var kucağını açmış seni bekliyor. Ama gelmenide çok istiyor. Kucağı açık yakın zamanda kavuşacak sana. Çok asık suratlı biri var hayatını kapplamış canını sıkıyor. Ağzı büyük biraz. Bi yolculuk yapacaksın çok mutlu çıkacaksın bu yola ve zaten istediğin biyere gideceksin . Ve o yolda biriyle tanışacaksın . S L isimlerinden biriyle alakalı aklında sorular var ve bu sorular seni yiip bitiriyor. İ harfinde birinden zarar görüyorsun . uzaklaşmaya çalış . Biri biyere kitlenmiş kalmış biyere gidemiyor. Resmen iple bağlamışlar. Eğer çalışıyorsan hemen yanı başında biri var dikkatini çekiyor. Yada her neredeysen orda.

Salladım birşeyler

çok teşekkür ederim
zaten gitmek istediğim bir yerin dileğiyle çevirmiştim onu duymak bile yetti bana

cnm banada bakarmısn bende sana çingene tarotu ve kahve falı bakayım

Eklentiler

• $DSCF1496.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF1495.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 94
  • $DSCF1494.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSCF1492.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSCF1491.webp
    17 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCF1490.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSCF1489.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCF1488.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSCF1493.webp
    22 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…