Kızlar 4 yıllık evliyiz ve kendi evimize taşınalı henüz 8 ay filan oldu. Aldığımız ev eski bir ev. İçinin epey tadilata ihtiyacı vardı. Bir çoğu bitti. Şimdi dinlenme dönemindeyiz çünkü gerçekten çokkkkk yorucu bir işmiş ev tadilatı.Malum havalarda çok sıcak ve canımız pek bir şey yapmak istemiyor. Evin büyüklüğü, modeli, balkonları, iş yerime yakın oluşu ve her şeyden önemlisi fiyatının uygun oluşu bizi cezbetti. Kirada oturduğumuz zaman aldığımız eşyalarla idare ediyoruz şimdilik. Birden bire maddi açıdan sıkıntıya girmek istemedik çünkü . Yavaş olsun zevkimize göre olsun istiyoruz her şeyin. Eski evlerin tavanları yüksek olduğundan perdelerim yaklaşık 15 cm kısa geldi. Zaten rengi de çok koyu geliyor gözüme. Rengi, modeli, stor mu yoksa tül mü olması gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum ve siz KK nın zevkli bayanlarından yardım istiyorum :) Salonda henüz başka eksikliklerimizde var. Mesela tv yok daha ve sehpa boş... Elime geçen aksesuarları şimdilik orada topladım. Daha sonra yerleştirme işini yapıcam. Diğer gözünüze batan şeyler neler varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için 

Resimleri telefonla çektim biraz yamuk gibi geliyorlar gözüme. Bazıları gündüz bazıları da gece çekimi... Renkler daha koyu çıkmış resimlerde.

Resimleri telefonla çektim biraz yamuk gibi geliyorlar gözüme. Bazıları gündüz bazıları da gece çekimi... Renkler daha koyu çıkmış resimlerde.