Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çimen yeşili benimde favori rengimdir bence cok güzel olur kaplatsanız ama böylede güzel. Tekli koltukların oradaki tablo aslında güzel duruyor ama değişecekseniz bence ahsap malzemeden cerceveli bir yağlıboya tablo oraya cok güzel olur gibi geldi.. Ben olsam altın varaklı bir cerceve kullanırdım oraya ısıltı katar hemde kahverenginin verdiği agırlıgı tamamlar sanki , babanız bu işi biliyor bence koltuklar cok güzel
birşey soracagım birde halınız el dokuma mı acaba? girişte görünen renkli bir patchwork halı var sanki o da mı el dokuma eger oyleyse kullanımları nasıl memnun musunuz???
canım bence ilk yazan arkadaş köşe koltuğun köşesinin kahverengi olduğunu görmemiş çünkü o berjerlerinle çok güzel bütünleşmiş halınla da çok uyumlu bence sadece sandalyelerini krem döşet perde olarak da krem zebra olabilir fon ve yastıklarını da diğer arkadaşın dediği gibi turuncu düşünebilirsin benim salonumda beyaz ceviz (kahve), turuncu ile kombinledim gerçekten çok yakışıyor![]()
çok teşekkür ederimtüm duvarı kaplayınca güzel olmuş gerçekten , renk tonuna da bayıldım.. İnşallah bende bitince yeni evimin resimlerini ekleyeceğim :81:
Yeni eviniz hayırli olsun öncelikle..ben aksine bir kahverengi aşığı biri olarak koltuklariniza bayıldim tekliler harika...turuncu turkuaz yada tatlı bir yeşil tonu seçin.bu renkte kirlentler objeler fon perdeler ve krem koltukların üstüne koltuk Şali yaptirin bence.ayni tondan masa örtüsü ve sandalye dösemeside olursa bence yeterli ve çok hoş olur .masa sağlam duruyor yazık niye atilsinki..ama TV ünitesinin rengine boyatabilirsin.zira onun rengine hasta oldum bittim öyle söyliyim yani?.kolay gelsin
merhaba oncelikle evinizde eşyalarınızda çok güzel güle güle kullanın.evinizde hayırlı olsun. eşyalarınız güzel ancak biraz düzene sokmak gerek.bence herşeyi krem yapmayın hele berjerleri hiç kapatlayın oyle desenli kumaşa falan.tek renkler herzaman daha asil duruyor desenli şeyleri aksesuarlarda kullanmak daha doğru. dekorasyonda bi renk kuralı vardır odanın ana hakim olduğu renk %60(ki bu sizde krem koltuk-açık renk duvarlar ve edineceğiz açık renk tül oluyor) %30 dengeleyici renk (sizdekideki kahve berjerler ve tv ünitesi) %10 da vurgu yapılacak renk yani aksesuarlar.(tercihe göre bu sizde turkuaz yastık-fon perdesi veya naif bir yeşil kırlentler ve fon perdesi olabilir. bence fazla masraf yapılmadan eviniz güzel bir uyuma kavuşur. ilk adım sandalyeler olmalı onları kaplatabilirsiniz,perdeyi degiştirmeniz gerekiyor bu durumda.masayıda boyatma imkanınız varsa bir düşünün çünkü odanın kahverengi oranını artırıyor dengeyi bozuyor.değiştirin diyemiyorum cunku yazık saglam masa paranıza yazık. burada iktisatçıyım bütün bunları bütçe kısıtı oldugunu düşünerek yazıyorum malum ihtiyaçlar sınırsız kaynaklar kıt :) kolay gelsin
Teşekkür ederim :)
Bu arada dün işyerinde de israf konusunda iktisatçı bir arkadaşla yaptığımız muhabbette "ihtiyaçlar sınırsız kaynaklar kıt" sözü üzerine epey konuşmuştuk...
Teşekkür ederim :) Çiçeklerimi bende çok seviyorum. Çok aradım bu çiçekleri en sonunda buldum. Nerden ve kaça aldığımı özelden yazıyorum sanaBence salonuna el atmaya pek de gerek yok. gayet güzel. arkadaşlardan biri berjerleri açık kaplat demiş. ben katılmıyorum. bence halınla çok uyumlu görünüyorlar. hem ilerde renk değişimi yaparsan bu kahve her şeyle çok uyumlu olur. köşede yeşil çiçekler var beyaz vazoda. harika! çiçeklerin aynından istiyorum. nerden aldın acaba ve ne kadarlar?
canım bence koltukların renkleri uyumlu beğendim sadece sandalyelerini koltuklar gibi krem döşeyebilirsin çok güzel güle güle oturunKızlar 4 yıllık evliyiz ve kendi evimize taşınalı henüz 8 ay filan oldu. Aldığımız ev eski bir ev. İçinin epey tadilata ihtiyacı vardı. Bir çoğu bitti. Şimdi dinlenme dönemindeyiz çünkü gerçekten çokkkkk yorucu bir işmiş ev tadilatı.Malum havalarda çok sıcak ve canımız pek bir şey yapmak istemiyor. Evin büyüklüğü, modeli, balkonları, iş yerime yakın oluşu ve her şeyden önemlisi fiyatının uygun oluşu bizi cezbetti. Kirada oturduğumuz zaman aldığımız eşyalarla idare ediyoruz şimdilik. Birden bire maddi açıdan sıkıntıya girmek istemedik çünkü . Yavaş olsun zevkimize göre olsun istiyoruz her şeyin. Eski evlerin tavanları yüksek olduğundan perdelerim yaklaşık 15 cm kısa geldi. Zaten rengi de çok koyu geliyor gözüme. Rengi, modeli, stor mu yoksa tül mü olması gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum ve siz KK nın zevkli bayanlarından yardım istiyorum :) Salonda henüz başka eksikliklerimizde var. Mesela tv yok daha ve sehpa boş... Elime geçen aksesuarları şimdilik orada topladım. Daha sonra yerleştirme işini yapıcam. Diğer gözünüze batan şeyler neler varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Resimleri telefonla çektim biraz yamuk gibi geliyorlar gözüme. Bazıları gündüz bazıları da gece çekimi... Renkler daha koyu çıkmış resimlerde.
Eki Görüntüle 1209891
Eki Görüntüle 1209897
Eki Görüntüle 1209893
Eki Görüntüle 1209894
Eki Görüntüle 1209895
Eki Görüntüle 1209908
:) Evet turkuaz objeyi dün oraya geçirmiştim. Sarı yastıkları berjerlerin üzerine aldım. Sandalye kılıfları krem keten kumaştan şu an terzide dikiliyor. Ayrıca birde runner dikim için orda. Beyaz tül perde aldım ama üşeniyorum değiştirmeye :) Köşe takımının üzerinde küçük turkuaz yastıklar hala duruyor. Orta kısmına büyük bir ikat desen yastık koydum renklendirdi biraz . Fon perde sorunumu ise hala çözemedim çünkü istediğim tonda bir yeşil bulamadım. Bakalım hepsi bittiğinde tekrar buraya eklicem resimleri umarım beğenirsiniz. Teşekkürler fikirleriniz için...Güle güle oturun,ben de renklerinizi beğendim ama bazı köşeler biraz boğulmuş sanki.
2. foto ve son fotoda görünen sadece kahverengi hakimiyeti.
Berjerlerin arasındaki sehpanın üzerine renkli bir obje koysanız.Mesela tv ünitesinde duran turkuaz obje olabilir.
Bir de salonda hiç desen yok.Berjerlerin üzerine modern desenli turkuaz kahve karışımı kırlent kullanabilirsiniz.
Yemek masasına boylu boyunca sade açık renk bir runner yakışabilir.Bir de üzerine daha renkli birşeyler...
Aynı şekilde sehpanızın üzerine mavi mum veya cam obje yakışır diye düşündüm.
Ayrıca o beğendiğiniz retro tarzını yemek masası yerine sehpa modelinde düşünmez misiniz ? Eviniz ve tarzınız müsait çünkü...Şu anki sehpadan daha tarz durur bence.