biraz kırgınım ama sorun benden kaynaklanıyor korkuyorum evlenmekten günler yaklaştıkça psikolojim dahada bozuldudediğin gibi ben derdimi anlatmaya çalışıyorum ama o anlamamakta direniyor sanki
eveet öyle çıkmış ama korkma canım boşver ya güzel olucak bence iyi biri
eveet öyle çıkmış ama korkma canım boşver ya güzel olucak bence iyi biri
iyi biri zaten onda sorun yok canımm sorun bende evlilikten korkuyorum:18:
iyi biri zaten onda sorun yok canımm sorun bende evlilikten korkuyorum:18:
korkman normal zaten:) ama geçicek atlatıcaksın bence takma bu kadar bekar günlerini rahat geçir kafanı dağıt boşver ya:) gez toz hehehe.benim falımada bakar mısın eklesem?
korkman normal zaten:) ama geçicek atlatıcaksın bence takma bu kadar bekar günlerini rahat geçir kafanı dağıt boşver ya:) gez toz hehehe.benim falımada bakar mısın eklesem?
ekle canım bakarım tabi
canım öncelikle geçen baktığımdan çok daha ferahlamış gördüm senii ve az bir vakit sonra kavuşma var bir bay ve bayan arasında.. erkek sıkıntılı çıkmış, aklında sorular var ve çekindiği şeyler.. yarım kalan birşeyler var, kalbinde kırılmış zamanında birisine ah etmişsin sen ve olacak o ahın.. aile içinde biraz sorunlar var bunlar bir erkek ve iki bayan arasında oluyor çoğunlukla.. biri sen diğeri annen ola bilir erkek sert biri ama düzelecek canım sıkma canını.. aklından iki dilek geçirmişsin biri kavuşma ile ilgili kabul oluyor. dieride bir adamın yumuşaması ile ilgili sanırım az zamanı var oda olacak canım.. ama birşey yapmaya karar verirsende bunu evdekilerin kalbini kırmadan yapmaya çalış yoksa pişman olursun canım bu kadar göre bildim kusuruma bakma canım...
Eki Görüntüle 782439 Eki Görüntüle 782441 Eki Görüntüle 782443 Eki Görüntüle 782450 Eki Görüntüle 782455 kızlar ne olur yorumlarınızı bekliyorum falım bile tam yüklenmedi şansın böylesi lütfen bakarsanız iki defa attım falımı ne olur lütfen bakarsanız çok sevinicem ve tekrar diyorum bende isteyen herkese bakicam
Eki Görüntüle 782439 Eki Görüntüle 782441 Eki Görüntüle 782443 Eki Görüntüle 782450 Eki Görüntüle 782455 kızlar ne olur yorumlarınızı bekliyorum falım bile tam yüklenmedi şansın böylesi lütfen bakarsanız iki defa attım falımı ne olur lütfen bakarsanız çok sevinicem ve tekrar diyorum bende isteyen herkese bakicam
Eki Görüntüle 782378 Eki Görüntüle 782379 Eki Görüntüle 782380 Eki Görüntüle 782381 Eki Görüntüle 782382 kizlar falıma bakarmisiniz lütfen bende bakicam fala soz şimdiden teşekkür kızlar
çok doğru hissettin ama canım.ben başka şehire gitmek istiyorum evet ama haftaya sınavı geçmem lazım ingilizce ve dün bakiyim dedim yapamıyorum resmen elim ayağım boşaldı strese girdim ağladım oturdum çok kötü oldum.erkek arkadaşımlada ayrıldık oda gitmek istediğim şehirde aslında.sınavı geçsem babam ikna olmuyo ama edebilirim gibi geliyo.kuruntulu biriyim evet herşeye takarım ama söylemem içimde büyütür dururumCan'ım icin daralmış çok sıkıntidasin ama çok yakın ferahlaman var sanki yolların açılmış bi kapıdan gecmisin ve eşyalarını toplayıp bu yola gidiyorsun hayatında köklü bi degisim olucak kocaman bi haberin var baya büyük sen şuraralar bu haber yüreğine oturmuş Ama rahatla Canim çevrende insanlar üzerine çok geliyor yada seni karamsarlığa itiyor aslında falın çok temiz çıkmış birine dargısin sırtın dönük barisicaksiniz kapına geliyor senden özürdiliyor ben karışık bi ortam gördüm evlilikten donmuş bi çift var birinin adında S harfi var falını temiz bi Dilekle kapatmışsin kabuloluyor inşallah Canim şuraralar nefes almak icin etrafındaki karmaşadan uzak dur biraz kendini dinle kafan oyle dolmuş ki kendini yiyip bitiriyorsun sen çok kuruntulu birimisin Canim nedir aslında hersey düzelse istediğin gibi olsa bile yine yüreğini sıkacak bisey buluyorsun insanların her hareketinden tedirgin olup kafanda kuruyorsun ama hic kendini bosa yıpratma yıldızı yüksek birisin ve dileklerin çabuk kabuloluyor olumsuz seyler galiba buaralar çok arka arkaya geldi bide Canim ailende bi erkek biraz kilolu biri saglık sorunu var ama çok yakında iyileşecek Canim kafam buara pek benimde iyi değil hissettiğim bu kadar
çok doğru hissettin ama canım.ben başka şehire gitmek istiyorum evet ama haftaya sınavı geçmem lazım ingilizce ve dün bakiyim dedim yapamıyorum resmen elim ayağım boşaldı strese girdim ağladım oturdum çok kötü oldum.erkek arkadaşımlada ayrıldık oda gitmek istediğim şehirde aslında.sınavı geçsem babam ikna olmuyo ama edebilirim gibi geliyo.kuruntulu biriyim evet herşeye takarım ama söylemem içimde büyütür dururum[/QUOT.
Sıkma Canim kendini gerçi bende öyleyim çok kafama takarım kendimi yer bitiririm aslında oluruna bıraksak belki hersey yoluna girecekte iste kendimizi yemesek olmaz inşallah istediğin hersey gönlünde olur Canim
Burada bebek tek istegim inşallah seninde dediğin çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?