Rica etsem falıma bakar mısınız?

canım öncelikle geçen baktığımdan çok daha ferahlamış gördüm senii ve az bir vakit sonra kavuşma var bir bay ve bayan arasında.. erkek sıkıntılı çıkmış, aklında sorular var ve çekindiği şeyler.. yarım kalan birşeyler var, kalbinde kırılmış zamanında birisine ah etmişsin sen ve olacak o ahın.. aile içinde biraz sorunlar var bunlar bir erkek ve iki bayan arasında oluyor çoğunlukla.. biri sen diğeri annen ola bilir erkek sert biri ama düzelecek canım sıkma canını.. aklından iki dilek geçirmişsin biri kavuşma ile ilgili kabul oluyor. dieride bir adamın yumuşaması ile ilgili sanırım az zamanı var oda olacak canım.. ama birşey yapmaya karar verirsende bunu evdekilerin kalbini kırmadan yapmaya çalış yoksa pişman olursun canım bu kadar göre bildim kusuruma bakma canım...

yok canım benim ne demek.ama evet bildin.babam o çok sert kabul etmiyo bi türlü bazı şeyleri.haftaya sınava giricem geçmem lazım bu çocuklada kavuşmak için.ayrıldık canım.inşallah dediğin gibi olur.

kafam çok karışık iş konusunda, kapatırken bunun için kapadım daha çok.. şimdilik iki farklı seçenek var gibi önümde..
bilenlerden biri bakabilir dilerim :)

kızlar ne olur yorumlarınızı bekliyorum falım bile tam yüklenmedi şansın böylesi lütfen bakarsanız iki defa attım falımı ne olur lütfen bakarsanız çok sevinicem ve tekrar diyorum bende isteyen herkese bakicam

canım çok karışıksın çok karamsarsın için o kadar sıkılmış ki göremiyosun seni ferahlatıcak şeyleri.ailenin içi çok karışık görüyorum.birbirini seven iki insan var senle erkek arkadaşın yada nişanlın varsa o bilmiyorum o tarz bişey ama sanki istenmiyosunuz.saçı toplu biri var baya bakımlı kendine çok bakan biri gibi çıkmış.o pusuya yatmış resmen senin bi hatanı kolluyo dikkat et.2 dileğin var biri çok saçma bi dilek gibi geldi bana saçma dediğim olmicak bieşy hayali bişey.diğeri oluyo ama hemde çok hızlı bi şekilde.ben seni 4 5 kişinin arasında kalmış gördüm.böyle bıkmışsın artık ama sensin onları ayakta tutanda hani.arayı bulan diyim yada.çok göz alıyosun sen.içine oturmuş çok şey var ama bi tanesi böyle geçmeyen cinsten.2 yolun var biri çok temiz diğerine gidiyosun ama sen oda o kadar karanlık ki çok çabalaman lazım burdan çıkmak için gibi.çok konuşuluyosun insanlara sürekli bişeyler anlatma hayatınla ilgili.içinin ferahlamasına daha çok var canım yakın zamanda sıkıntılarından kurtulduğunu göremedimbir bebek haberin var.senden uzun biriyle karşı karşıya geliyosun.zayıf bu erkek mi kız mı göremedim ama sen derdini anlatıyosun o anlamamakta ısrarcı.bu akdar görebildim canım

sende bana bakar mısın canım? haftaya sınava giricem geçmeliyim onun stresindeyim çok karışık bi dönemdeyimde

Can'ım icin daralmış çok sıkıntidasin ama çok yakın ferahlaman var sanki yolların açılmış bi kapıdan gecmisin ve eşyalarını toplayıp bu yola gidiyorsun hayatında köklü bi degisim olucak kocaman bi haberin var baya büyük sen şuraralar bu haber yüreğine oturmuş Ama rahatla Canim çevrende insanlar üzerine çok geliyor yada seni karamsarlığa itiyor aslında falın çok temiz çıkmış birine dargısin sırtın dönük barisicaksiniz kapına geliyor senden özürdiliyor ben karışık bi ortam gördüm evlilikten donmuş bi çift var birinin adında S harfi var falını temiz bi Dilekle kapatmışsin kabuloluyor inşallah Canim şuraralar nefes almak icin etrafındaki karmaşadan uzak dur biraz kendini dinle kafan oyle dolmuş ki kendini yiyip bitiriyorsun sen çok kuruntulu birimisin Canim nedir aslında hersey düzelse istediğin gibi olsa bile yine yüreğini sıkacak bisey buluyorsun insanların her hareketinden tedirgin olup kafanda kuruyorsun ama hic kendini bosa yıpratma yıldızı yüksek birisin ve dileklerin çabuk kabuloluyor olumsuz seyler galiba buaralar çok arka arkaya geldi bide Canim ailende bi erkek biraz kilolu biri saglık sorunu var ama çok yakında iyileşecek Canim kafam buara pek benimde iyi değil hissettiğim bu kadar

çok doğru hissettin ama canım.ben başka şehire gitmek istiyorum evet ama haftaya sınavı geçmem lazım ingilizce ve dün bakiyim dedim yapamıyorum resmen elim ayağım boşaldı strese girdim ağladım oturdum çok kötü oldum.erkek arkadaşımlada ayrıldık oda gitmek istediğim şehirde aslında.sınavı geçsem babam ikna olmuyo ama edebilirim gibi geliyo.kuruntulu biriyim evet herşeye takarım ama söylemem içimde büyütür dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…