Eki Görüntüle 768754 Eki Görüntüle 768760 Eki Görüntüle 768761 Eki Görüntüle 768760 Eki Görüntüle 768762 Eki Görüntüle 768763 kizlar cok kötü haber aldım moralim çok bozuk aglamaktan gözlerim şişti tek istegim oda olmayacak galiba bi tek umut ışığı böyle bi kelime herseyi Allah bilir ama iste insan umut arıyor aslında kızlar bende bakmak istiyorum ama fallara hatta özel msjlar geliyo ama kafam kendi sıkıntımda öyle dolu ki özel msj atan arkadaslardan özürlülerim neyse falıma bakan olursa çok sevinicem
canım öylesine sitede dolaşırken gördüm falını böyle resimle fal bakmak pek doğru gelmez bana ama senin falını yorumlamak istedim.
öncelikle falı kapatırken çok karamsar olarak tutmuşsun dileğini, içindeki bu umutsuzlukta falına yansımış. şu anda kimsenin seni anlamadığını düşündüğün bi dönemdesin, ufak tefek şanssızlıkları kafana takıp hayatın hep böyle devam edecekmiş gibi düşünüyorsun ama çevren senin sandığından çok daha aydınlık. herşeyden önce inanılmaz bi aile desteği görüyorum ben. Özellikle ailenden ya da yakın çevrenden adında s harfi olan birinin desteğiyle kurtulacaksın bu düşünceden.
yaşını bilmiyorum ama gelecek kaygısı var sanki sende. geleceğinle ilgili bu belirsizlik çok üzgünüm 1 seneden önce çözülmeyecek aslında 1 sene çok kısa bir zaman ama sen biraz sabırsızsın ne olacaksa bir an önce olsun bitsin istiyorsun.
evliysen eşinle değilsen sevgilin ya da nişanlınla bir türlü çözemediğiniz bir konu var. ne zaman tartışsanız bu konunun etrafında dönüp duruyor asıl meseleyi açık açık konuşamıyorsunuz. yakın bir zamanda bir masanın başında ikinizin ciddi bir konuşma yaptığınızı görüyorum. bu konuşmayı bazı sonuçlar bulmak için yapmışsın ama çözüme ulaşmak yerine daha çok kafan karışmış.
başkaları için endişelendiğin bazı sağlık problemleri var ama ben çok temiz çok ferah görüyorum hiç düşündüğün korktuğun gibi olmayacak.
bide kıskananın çok malesef bi düşmanın var yakın mı uzak mı çözemedim. çünkü her an hayatına müdehale edebilecek mesafedeymiş gibi görüyorum. ne yazıkki ondan uzak durmaktan başka yapabileceğin birşey yok. onunla baş edemezsin çünkü sakın ha laf dalaşına falan gireyim deme ikiniz çok farklı kültürde yetişmiş ve çok farklı karakterde insanlarsınız. bu insan her konuda seni haksız çıkarmak için elinden geleni yapacak. haklı olduğunu ispat etme derdine düşme. sorunun kimde olduğu çok açık görünüyor zaten
tabağın daha aydınlık. olumsuz düşünmemeye çalış bu olumsuz düşüncelerle en yakınlarını üzmüşsün. bi seyahat görüyorum. maddi sıkıntıdan dolayı ertelediğin şu tatili yap artık çok ihtiyacın var. bi müdden herşeyden uzaklaş kafanı dinle.
dert ettiğin herşeyin bi çözümü var yeterki sabretmeyi bil.
sadece gördüklerim bu kadar. sağlıcakla kal.
Yeni falım bakan arkadaşlara tarot bakabilirim :)
Eki Görüntüle 772551 Eki Görüntüle 772552 Eki Görüntüle 772553 Eki Görüntüle 772554 Eki Görüntüle 772555 Eki Görüntüle 772556
canım fincanı çok sallamışsın. ondan çok karışık çıkmış ya da aklın çok karışık. fincandan net şeyler seçilemiyor. gördüğüm kadarıyla etrafında sürüngen insanlar var. senin üzerinden geçinmeye çalışan kişiler var. senin arkandan konuşuyorlar dikkat et derim. esmer bir adamla tartışma ayrılık olmuş gibi. esmer biri gözüküyor. içinde bazı şeyleri çok biriktirmişsin. içinde çok tutuyorsun. içinde tuttuğun konuyu konuşmalısın. böylece çok rahatlayacaksın. tabakta yine kalbin çok kararmış. kalbin yavaş yavaş aydınlanıyor.
Redmars cım tarot için sorunu sorarsan ben de sana tarot acarım canım teşekkürler bu arada :)
Eki Görüntüle 772551 Eki Görüntüle 772552 Eki Görüntüle 772553 Eki Görüntüle 772554 Eki Görüntüle 772555 Eki Görüntüle 772556
canım ben boğa burcuyum. aşk hayatımla neler olacak ? genel bir açılım istiyorum.
canım merhaba :)
falın baştan çok karanlık gibi geldi ama çok şükür iyi şeylerde varmış içinde :) öncelikle şunu söylemek istiyorum. at çıkmış burda at murat demektr bekarsan ve sevgilin varsa sana evlilik görünüyor, sevgilin yoksa da bu yani bir kısmet olabilir. yakın zamanlarda iyi bir haber bekliyor seni. bugünler şanslı zamanındaasn. tuttuğun şeyler altına dönüşüyor resmen. iş hayatında da başarı görünüyor yıldzların çok senin maşallah. sana söylediğim hbrn dsında bir habern daha var senin. bunu yakın bir dostundan alıcaksın sen için ferahlıcak. üstünden büyük bir yük kalkmış gibi hissediceksin kendini. sonu açık olan güzel bir yolun var senin. hayatında önemli bir değişiklik olacak snin. falı kapatırken dilediğin şey her neyse gerçekleşecek fakat bu hemen olmucak. bunun içinbir hayli zaman gerekiyor.
benim görebildiklerm bunlar canım..
büyük bi karmaşanın içine dahil olmuşsun istemediğin sebepler doğurmuş bu karmaşa..
istemediğin iki kızla karşı karşıya gelceksin birinin adı içinde g birinde e var..
yaşadığın bi ilişki varsa bundan sıyrılmaya bak kafanı fazla meşgul ediyor hiç beklemediğin bi anda birinin ilişkisini öğrenip çok şaşırcaksın
duygularını itiraf edemeyen biri var sarı bi erkek sana açılmış reddetmişsin onu değerlendirebilirsin eğer devam eden ilişkin varsa zayıflamış toparlamak senin değil karşı tarafın isteğiyle olucak birşey bi yerden sınav gibi birşey hakkında kağıt gelicek mutlu olucaksın 24 ağustos gibi hayatında dönüm noktasına girceksin canım şimdilik bu kadar etrafında herkese herşeyini anlatma güvenme derim..
Teşekkür ederim canım ağzına sağlıkTarot için soruların varsa sorabilirsin ben de açılım yaparım sana :)
rica ederim canım. sorum haricinde başka bir bilgi gerekiyor mu. özelden yazarım şimdi
merhaba arkadaşlar ben daha çok yeniyim benide aranıza kabul eder misiniz? :) kahve içsem falıma bakar mısınız ki
[sıze=3]
rica ederim canım. Sorum haricinde başka bir bilgi gerekiyor mu. özelden yazarım şimdi [/sıze]
için ve resimlerinizi atın 3kelebek3 elbette bir bakan bulunur :)
Özeci ben de falıma bakman için resimleri yollamıştım ama sanırım unuttun geçmişe bakmamışın
Özeci ve zyx321 arkadaşlarım sizden falıma yorum bekliyorum,şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?