Rica etsem teste bakabilir misiniz ?

Sims12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
35
37
18
36
Merhaba arkadaşlar
Adetim bugün itibariyle 4 gün gecikti. Korktuğum için test yapamadım ama bugün artık ne olursa olsun ogrenecem dedim ve 10 saniye icinde çift çıktı ama sanki test bozuk gibi ortali şekilde cikmadi gibi geldi

Sizlerden ricam bakıp yorum yapabilir misiniz ?

Teşekkür ederim simdiden

Eklentiler

• IMG-20161125-WA0009.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 624
Çift çiZgi çıkmış gebelik var teste göre ama idrar kabında niye yeşil renk çıkmış??
Bence hemen kanda baktırın zaten gecikme de olmuş

tebrikler hamilesin canım

Cok fazla idrar damlatmis olablrsnz.
Bence hemen yarn ozelde falan kandan baktirin derim. Netlesmis olur

Çift çiZgi çıkmış gebelik var teste göre ama idrar kabında niye yeşil renk çıkmış??
Bence hemen kanda baktırın zaten gecikme de olmuş

Testte o yeşil renk vardı ama emin olamadım acaba neden ortali şekilde cikmadi diye kanı akşam verecem
Size göre test bozuk değil dimi bem boşuna heveslenmek istemiyorum aylardır bu haberi bekliyorum

Testte o yeşil renk vardı ama emin olamadım acaba neden ortali şekilde cikmadi diye kanı akşam verecem
Size göre test bozuk değil dimi bem boşuna heveslenmek istemiyorum aylardır bu haberi bekliyorum
O zaman o senden kaynaklanmıyor canım.
Bu bir gebelik testi ise sen de hamilesin :)
Hayırlı olsun inşallah. Beta hcg baktırın müjdeyi bizimle de paylaşın lütfen.

Testin icindeki kayiyr bazn cnm o yuzdn az asagdadir ama var bnce bebs hayrli olsn

Bu saatte acilden giris yapicaksn sanrm. Hadi kolay gelsn. Iyi haberle yaz bize de

Merhaba birşey sorabilir miyim . lütfen. Gebelik testi yaptım . İlk çizgi tamamen belirdi sonra 10 dk bekleyemeden acilen bi isim çıktı. Bir daha ertesi gün baktım . çok net olmamakla birlikte ikinci çizgide belirmişti. Böyle bişey yaşayan var mi ? Sizce nedir

Üstünden çok vakit geçmiş canım onu ciddiye alma testi yenilemende fayda var. Yarım saat sonra beliren hayalet çizgiler bile yanıltıcı olabiliyor

O çizginin 2,3 dakika içinde mi yoksa 10 20 dakika sonra mı belirdigine bağlı canım yani kesin bi cevap veremeyiz sen iyisi mi simdi bulabilirsen bi test tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…