Çift çiZgi çıkmış gebelik var teste göre ama idrar kabında niye yeşil renk çıkmış??Merhaba arkadaşlar
Adetim bugün itibariyle 4 gün gecikti. Korktuğum için test yapamadım ama bugün artık ne olursa olsun ogrenecem dedim ve 10 saniye icinde çift çıktı ama sanki test bozuk gibi ortali şekilde cikmadi gibi geldi
Sizlerden ricam bakıp yorum yapabilir misiniz ?
Teşekkür ederim simdiden
tebrikler hamilesin canımMerhaba arkadaşlar
Adetim bugün itibariyle 4 gün gecikti. Korktuğum için test yapamadım ama bugün artık ne olursa olsun ogrenecem dedim ve 10 saniye icinde çift çıktı ama sanki test bozuk gibi ortali şekilde cikmadi gibi geldi
Sizlerden ricam bakıp yorum yapabilir misiniz ?
Teşekkür ederim simdiden
Çift çiZgi çıkmış gebelik var teste göre ama idrar kabında niye yeşil renk çıkmış??
Bence hemen kanda baktırın zaten gecikme de olmuş
İnşallah öyledir çift çizgiyi görünce sadece ağladımtebrikler hamilesin canım
O zaman o senden kaynaklanmıyor canım.Testte o yeşil renk vardı ama emin olamadım acaba neden ortali şekilde cikmadi diye kanı akşam verecem
Size göre test bozuk değil dimi bem boşuna heveslenmek istemiyorum aylardır bu haberi bekliyorum
heyecanını anlayabiliyorum :) kan testi ile dogrula canımİnşallah öyledir çift çizgiyi görünce sadece ağladım
Hayirli olsun canim sonucu bize de yaz :)Birazdan kan vermeye gidiyorum insallaj sonuç pozitif olur
Sonucu yaz bak burda merakla bekliyoruz :)Birazdan kan vermeye gidiyorum insallaj sonuç pozitif olur
Üstünden çok vakit geçmiş canım onu ciddiye alma testi yenilemende fayda var. Yarım saat sonra beliren hayalet çizgiler bile yanıltıcı olabiliyorMerhaba birşey sorabilir miyim . lütfen. Gebelik testi yaptım . İlk çizgi tamamen belirdi sonra 10 dk bekleyemeden acilen bi isim çıktı. Bir daha ertesi gün baktım . çok net olmamakla birlikte ikinci çizgide belirmişti. Böyle bişey yaşayan var mi ? Sizce nedir
Merhaba birşey sorabilir miyim . lütfen. Gebelik testi yaptım . İlk çizgi tamamen belirdi sonra 10 dk bekleyemeden acilen bi isim çıktı. Bir daha ertesi gün baktım . çok net olmamakla birlikte ikinci çizgide belirmişti. Böyle bişey yaşayan var mi ? Sizce nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?