Tabikide paylaşırım ben açıkçası bu ay çok ümitli değildim 1.Yumurtlama döneminden 4 yada 5 gün sonra gogus agrisi başladı
2. Kasık ağrısı sol tarafta oldu ama 3 5 saniye kadar geldi ve geçti
3. Belki size ilginç gelebilir ama adetim 10 gün kala ayaklarımın altı çok yandı ama oda saniyelik ateş bastı ve geçti bu arada hala ates basmasi devam ediyor
4. Bel ağrısı adete 1 hafta başladı aynı şekilde gogus agrisida
5. Adet gunu ben olmadan önce 3 4 saat karin agrisi olurdu ve geçerdi yine beklediğim günde 3 4 saat kadar karin agrisi yaşadım ve geçti. O akşam bir islaklik hissettim adet oldum diye gittim ama akinti o gün başladı ve cok fazla olmadı sadece bugün arttı biraz yani adet gunu geçmeden akinti her zaman olmazmis onu anladim.
Size çok tuhaf gelebilir hatta utanarak yazıyorum ama hani yumurtlama doneminde rahim biraz yumuşak olur ya benim günüm gelmeden 1 hafta önce rahim yumuşacık oldu asıl ben ordan hamile kaldigima ihtimal verdim
Ama en belirgin belirti beklenen adet gunumden itibaren atesimin yükselmesi oldu
Bu arada bu cuma gününde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet 9 ve 10.gün çok erken yumurtlama mi ovulasyon kiti ile öğrendim
Birde şunu anladım eğer çocuk için ilişkiye giriliyorsa olmuyor rahat olmak lazımmış
Adet gunum bir gün geçti . test yaptım olumsuz . kasıklarimda ağrı var . adet oldum hissi olup banyoya gidiyorum akıntı oluyor sadece. Idrar testinde olumsuz çıktı. Çok fazla üşüyorum . Kan testi yapmam gerekir mi . yarin dahiliye ye gidecem demir eksikliğinden mi oluyor üşüme diye. Bi fikri olan var mi